Jump to content

Intalnire Craiova Duminica 20 August Ora 20.00

Recommended Posts

N-o sa lipsesc nici eu, sa vedem cat de incapatoare e parcarea la Daewoo duminica seara :) . Vedeti ca trebuie sa ne-aducem de-acasa cafeaua, semintele si sucurile pentru inaugurare ;) - cam bate vantul prin imprejurimi!

Sa inteleg ca ne intalnim in parcare la Daewoo si ramanem acolo ? Credeam ca ne intalnim acolo ca apoi sa mergem undeva ... ma rog, mie imi convine oricum, imi iau o punga de seminte de dovleac :D si un sprite/7up si gataa :D

Pe "Ion Oblemenco" sa ne sustinem echipa. :D

Ieri o mica barfa in trei prijeluita de venirea pe meleaguri oltenesti a lui Alex zis "Guru" :D , imbracat la 4 ace, care, mai mult ca sigur a ratat aperitivul. Doar o mica dezamagire: n-am vazut mireasa :( A mai participat maestrul "Alinutz"

:o fftopic: Parca oltenii erau producatori de praz! Nea Marin miliardaru' venise cu prazu la diplomat in Bucuresti :P

Tot :o fftopic: Pai noi suntem producatori iar bucurestenii consumatori. Cea mai mare cantitate de praz am vazut-o in Piata Veteranilor din Bucuresti :shock:

Pe "Ion Oblemenco" sa ne sustinem echipa. :D

A mai participat maestrul "Alinutz"

"maestrul" ... ai uitat continuarea :) maestru de ceremonii :) )

Intr-adevar, am realizat decat dupa ce mi-ai zis tu ca e meciul, oricum eu unul nu ma dau in vant dupa el.

Cat despre mireasa nu prea stiu ce sa zic, dar am vazut niste domnisoare de onoare ... :X de imi uitasem cuvintele in plina discutie :redface: :banana:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...