closchkutza Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 (edited) Era vorba de interior. Sunt folii speciale pentru a izola habitaclul, cum este aluband. Daca zici ca iti fasie aerul prin masina, ar trebui sa schimbi chederele, nu sa dai cu antifon prin aripi. Ele sunt antifonate destul din fabrica. L.E: Din cate ai vazut/citit nu am zis nimic de extinctor, stop, etc, doar de "antifonarea" aia de la aripi, de folii vopsit diverse chestii de prin interior. Am stop pe frana. Te invit sa faci o tura cu a mea...doar acum cateva zile ma plangeam ca parca am motorul pe scaunul pasagerului. Postul meu nu era neaparat indreptat numai spre tine, este mai general, sa zic asa. Edited August 3, 2007 by closchkutza Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 (edited) Mai ,pai eu stiam ca sunt numai pentru interior si , pentru exterior este rasina ...dar tu nuu batman batman , da ce ma trebuia sa pun din alea si pe la roti ? , nu vezi ce scrie : PASAJ ROTI . acolo dupa tine cu ce trebuia antifonat..?! Oricum vad k nu ne intelegem... nici nu iti imaginezi ce diferenta este intre a mea si a ta acuma de cand am antifonato ... as vrea sa te invit odata la o plimbare ti-am zis , sa nu mai contrazici aiurea si credema ca nici un matiz nu e destul de antifonat din fabrica parerea multor oameni Edited August 3, 2007 by Gl.06.RIU (Daniel) Link to comment
closchkutza Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Mai pe scurt, sa ne intelegem: Era de ajuns sa izolezi interiorul, tot, cu folie, atat. Nu stiu ce mare zgomot iti venea tie din aripi. Era parerea mea, nu trebuie neaparat sa-mi placa, nu? Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Pai vezi ca acum ne intelegem boon ai dreptate nu trebui neaparat sa iti placa ... si plus de asta nici nu stiu daca s-ar vedea ...oricum pana mea . mc de interventie Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Azi am instalat si buzzeru pentru lumini si merge super , mc incaodata Abramburel si dragii forumisti luati-va si voi ca e prea tare jucaria Link to comment
NFS Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 ... mi-am instalat diuze din alea pentru stergatoare cu doua jeturi ... ce sa mai merg bestial si spala foarte bine . He he nu mai e nevoie sa schimb stergatoarele In schimb o sa schimbi lichidul de spalare mult mai des. ) Link to comment
steph Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Eu cred ca o sa completeze... Link to comment
Recommended Posts