Gl.06.RIU (Daniel) Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Help ... Cum pot sa scot masca neagra din bord de la matizul meu ? Am desfacut toate suruburile vizibile am tras de ea dar nimic. Ma gandesc sa nu o rup cumva .. daca puteti pune si poze ca sa ma prind si eu de cum tre sa actionez ar fi perfect ... Link to comment
alexino Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 (edited) Despre ce masca e vorba? Pune tu intai niste poze sa intelegem la ce te referi. Edited August 19, 2006 by alexino Link to comment
luci99 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Vezi ca in afara de cele 4 suruburi vizibile (2 in spatele volanului si 2 deasupra volanului ) mai este unul sub casetofon, in spatiul gol.Dupa asta tragi cu putere de plastic incepind de deasupra volanului Link to comment
costinel Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 @Daniel: daca ai scos toate suruburile (cele 4 de la tabloul de bord si cel de deasupra scrumierei) incepi sa scoti acea masca astfel: pentru inceput, incepi sa tragi de ea din zona tabloului de bord (de acolo am observat la mai multi ca iese mai usor). Pentru o scoatere mai usoara poti folosi ori o surubelnita infasurata intr-o carpa ori ceva gen spatula de lemn (eu am folosit ceva de genul creion de lemn dar fara mina in interior si ascutit la capat si polizat - ca un fel de sageata); se introduce intre bordul propriu-zis si acea masca si se forteaza usor simultan cu tragerea mastii. Acea masca e prinsa de bord cu niste cleme metalice - le vei observa pe masura ce vei detasa masca; departand usr masca de bord vei gasi si localizarea clemelor si astfel iti va fi mai usor sa o scoti. Sper ca te vei descurca; succes! Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted August 19, 2006 Author Share Posted August 19, 2006 Multam mult baieti si maine sper ca ce mi-ati spus voi imi va fi de folos Va voi anunta in prealabil daca am spart-o sau nu ! Link to comment
NFS Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Ia vezi matale aici si al'data foloseste si functia Search! Link to comment
Recommended Posts