Jump to content

Cum Se Scoate Masca Aia Neagra Din Bord ?

Recommended Posts

Vezi ca in afara de cele 4 suruburi vizibile (2 in spatele volanului si 2 deasupra volanului ) mai este unul sub casetofon, in spatiul gol.Dupa asta tragi cu putere de plastic incepind de deasupra volanului

@Daniel: daca ai scos toate suruburile (cele 4 de la tabloul de bord si cel de deasupra scrumierei) incepi sa scoti acea masca astfel: pentru inceput, incepi sa tragi de ea din zona tabloului de bord (de acolo am observat la mai multi ca iese mai usor). Pentru o scoatere mai usoara poti folosi ori o surubelnita infasurata intr-o carpa ori ceva gen spatula de lemn (eu am folosit ceva de genul creion de lemn dar fara mina in interior si ascutit la capat si polizat - ca un fel de sageata); se introduce intre bordul propriu-zis si acea masca si se forteaza usor simultan cu tragerea mastii. Acea masca e prinsa de bord cu niste cleme metalice - le vei observa pe masura ce vei detasa masca; departand usr masca de bord vei gasi si localizarea clemelor si astfel iti va fi mai usor sa o scoti.

Sper ca te vei descurca; succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...