Atifco Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Salutare la toata lumea, este posibil sa gresesc in a posta aici acest subiect (daca este gresit un moderator este rugat sa-l stearga). Sunt posesorul unui matiz SH nu am putut sa imi permit unul nou este din 2000 merge bine, (de fapt a fost un cadou pt sotie cu ocaziu celor 10 ani de casnicie) problema este ca nu stiu nimic, adica nu ma pricep, si probabil ca am sa mai intreb si eu cate ceva pe aici si poate o sa ma puteti ajuta. Este prima noastra masina, si a fost botezata BUBU. momentan cam atata, sanatate Link to comment
Lucian79 Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Pai baga niste poze, si roaga un moderator sa-ti mute topicul la Masina mea Link to comment
AZH Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Sa il stapanesti sanatos! Daca ai rabdare, vei invata multe din acest forum. Succes! Link to comment
roberth Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte de ea ! fftopic: Si pe a noastra tot Bubu o cheama ( alintul de la Bubulina ) dar cred ca este o simpla coincidenta ! Link to comment
Atifco Posted August 21, 2006 Author Share Posted August 21, 2006 (edited) Multumesc mult, rabdare am cat o statuie, vor veni si pozele... multumesc si pt mutarea subiectului Edited August 21, 2006 by Atifco Link to comment
Atifco Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 (edited) Cand am cumparat masina proprietarul a avut si inchidere centralizata noua pe care a lasat-o, aveti idee cam cat m-ar costa montarea inchideri ? Edited August 23, 2006 by tolin_afc Link to comment
hades Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Cand am montat eu inchiderea centralizata pe Matiz, adica prin 2004, m-a costat vreo 400 mii ROL. Daca te intereseaza unde, da-mi un PM. Treaba s-a facut repede si foarte bine. >- Link to comment
Atifco Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 (edited) Pozele promise Edited August 24, 2006 by Atifco Link to comment
hades Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Frumoasa "buburuza". Keep it simple >- In 2 ore ai raspuns la solicitarea din PM. Link to comment
Recommended Posts