MethodRO Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 In aceasta saptamana am sa incep eu topicul intalnirii! Subsemnatul prezent! Altcineva? Poate mai surubarim cate ceva! Link to comment
mike.omega Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Prezent si eu daca nu apar schimbari de planuri! Sunt sanse sa trebuiasca sa primesc o vizita importanta si stau prin/pe langa casa Link to comment
ga^dele Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 (edited) eu prezent la datorie! > poate doar intarzii putin, dar sigur vin..si topserii vin..eu asa am auzit, sa-mi vada tempo-ul Methoade sa analizam problema de a pune un filtru de aer la instalatia de climatizare Edited August 22, 2006 by ga^dele Link to comment
MethodRO Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 Bine ga^dele analizam situatia si gasim noi o modalitate de rezolvare! Link to comment
midnight_racer Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Cel mai probabil o sa fiu absent.. dar cine stie.. poate trag o fuga! Link to comment
dreamlike Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 (edited) Ma bag si eu. @Topser - aduc si bateria de la claz sau nu veniti? Edited August 23, 2006 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Eu cel mai probabil voi trage chiulu' (motivat - nunta). Poate trag insa o fuga scurta, de "buna ziua".. Link to comment
Lucian79 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Voi veni si eu, numai sa-mi spuneti ora ...si pe unde vine baza asta nautica Link to comment
ToPser Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Dream vin negresit ,va rog sa aduceti un autocolant Chevroletclub.ro ! >- Link to comment
mike.omega Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Voi veni si eu, numai sa-mi spuneti ora ...si pe unde vine baza asta nautica Spune-ne si din ce directie ca sa stim cum sa te indrumam Ora 6 dupa-amiaza, ca de obicei Link to comment
MethodRO Posted August 25, 2006 Author Share Posted August 25, 2006 (edited) Topser adu te rog si incarcatorul pt Draq ca o sa apara si Leutzu! Edited August 25, 2006 by MethodRO Link to comment
Leutzu Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Dap, apar si eu... insa nu voi sta prea mult pentru ca voi pleca la Bucuresti direct de la intalnire. Link to comment
dreamlike Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 (edited) A trecut si saptamana asta. Incet si sigur ne apropiem de toamna si o sa trecem la locatia si ora aferente anotimpului rece. Pana una alta ne mai bucuram de soare, plaja si de intalnirile saptamanale de la lacul Tabacariei. Ca de obicei in ultimul timp am avut participanti din tara, membrii aflati in concediu care nu au vrut sa rateze ocazia de a ne cunoaste sau de a ne revedea, lucru ce ne bucura si ne face cinste. Au participat si saptamana aceasta: leutzu cu tigrutza, zapacitu cu sotia, steph cu un prieten, lucian 79, un baiat tare care ne-a imbolnavit cu boracul lui, inca vreo doua perechi cu un clio si alta masina, alaturi de localnicii familia Topser (ma bucur de cunostinta), Immortal cu Immortala, care au plecat apoi la nunta dar Immortal a revenit sa ne prezinte tinuta (l-am dat in gat ), MCojo, Gadele, Renatremo, MethodRo, o familie cu un cielo visiniu (nu am retinut cine era), the grimreaper (nu am apucat nici sa-l salut, asa de rapid a fost :happywave , eu cu sotia si nu in ultimul rand, cel mai in voga membru dwcc - Mike.omega care a venit la Zodiac direct de pe santierul din Palazu unde isi construieste o mare vila S"> . Prezentarile fiind facute (sper ca nu am uitat pe nimeni), sa trecem la fapte: s-a discutat, s-a ras, s-au ascultat masini, s-au mai lipit autocolante, s-a surubarit pe ici pe colo, MCojo ne-a prezentat noile JANTE (felicitari), atmosfera de vacanta lejera, distinsa asa cum e la toate intalnirile noastre, deranjata doar de convoaie cu nuntasi care se distreaza pe seama tinerilor casatoriti. Am plecat apoi la Zodiac, din pacate in formula fff restransa unde am continuat discutiile pana spre ora 22.30. O intalnire destul de scurta, insa foarte intensa si relaxanta. Cateva instantanee, cu precizarea ca nu m-am mai chinuit sa sterg numerele de inmatriculare, sper ca nu deranjeaza pe nimeni. Cam asta s-a intamplat saptamana asta, sper sa ne revedem cu bine si saptamana viitoare. Numai bine! Edited August 26, 2006 by dreamlike Link to comment
MethodRO Posted August 27, 2006 Author Share Posted August 27, 2006 Frumoasa intalnire, lumea multa atmosfera super ok! Am sa apar si saptamana viitoare cu toate ca voi fi la B [pt olimpiada de toama! Pana atunci sa auzim numai de bine! Link to comment
paul_marines Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 (edited) Scuze pentru absenta insa stiind ca Mihai vine cu "jentzile" m-a lovit un acces de pizma de nu l-am mai putut vedea in fata. Pana cand nu-l voi egala, invidia se va amplifica in progresie logaritmica. Am glumit . Sper sa ajung next week sau voi ponta la intalnirea brasoveana a lui Claz. Salutare tuturor si pe curand. Edited August 27, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 [...] - Mike.omega care a venit la Zodiac direct de pe santierul din Palazu unde isi construieste o mare vila S"> [...] E o casa! Regret ca nu am ajuns la intalnire, eu la 18:30 admiram(de pe balcon) ce frumoasa e Mamaia seara si cum se plimba turistii cu telegondola Link to comment
MethodRO Posted August 28, 2006 Author Share Posted August 28, 2006 Opa donu Mike devine melancolic! Ia zi tu repede mai bine cat ai baut sambata seara? Link to comment
mike.omega Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Pai am baut o doza de pepsi(eternul pepsi!) la Zodiac dar asta pe la 9:30 Link to comment
dreamlike Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) E o casa! ... eu la 18:30 admiram(de pe balcon) ce frumoasa e Mamaia ... E o casa, insa balcoane nu sunt decat la constructiile care au si niscaiva etaje => e o vila, ce te ascunzi dupa deget, incepi sa devii o partida si mai buna (aviz amatoarelor). Mike sta la vila! Mike sta la vila! Edited August 28, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Lasa ca trebuie sa inaugureze si el "casa" aia. Abia astept. Link to comment
ToPser Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Dream,ai facut pozele cu HP-ul lui Mike Link to comment
mike.omega Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Nu A facut poze pe manual si nu prea i-a iesit asa cum vroia el ) @Dreamlike, te invit cu aparatu si cu trepiedul meu sa vii sa vezi privelistea, tie iti ofer gratis o excursie pe acoperis ) Link to comment
dreamlike Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 De ce sunt chiar asa rele? Am incercat mai mult modul manual, poate de asta? Link to comment
Moshu Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 @Dreamlike, te invit cu aparatu si cu trepiedul meu sa vii sa vezi privelistea, tie iti ofer gratis o excursie pe acoperis ) Am inteles aluzia. Oricum nu veneam, e prea departe... si s-au anuntat ploi. Link to comment
dreamlike Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 ...@Dreamlike, te invit cu aparatu si cu trepiedul meu sa vii sa vezi privelistea, tie iti ofer gratis o excursie pe acoperis ) Asta e o modalitate voalata de a-mi cere trepiedul inapoi? Oricum daca crezi ca ma tine acoperisul S"> , imi face placere invitatia ta. Link to comment
Recommended Posts