Immortal Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Eu zic ca nu te tine, fie el si acoperis de vila Link to comment
dreamlike Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Bine ca te tine pe tine, grasule ! Link to comment
sebian Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Cu immortalu' e mai periculos pe acoperis, ca il zgaraie ... (in fraza incoerenta de mai inainte acoperisul este victima ; sorry, sunt dupa concediu) Edited August 29, 2006 by Sebian Link to comment
dreamlike Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Daca-l urci pe Immortal pe acoperis trebuie sa ai grija sa nu bata vantul ca altfel te vad dupa aia ca-l pescuiesti prin ghiol si va trebui sa-l platesti de nou. Link to comment
Lucian79 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Asaaa .. a trecut si intalnirea, a trecut si concediul ("> . M-a surprins numarul mare de participanti la intalnire ... am cunoscut oameni noi, i-am reintalnit pe cei mai vechi a.k.a MCojo "> iar finalul s-a terminat cu ... folii pe luneta si geamurile din spate (10x to Gadele). Poze cu masina infoliata vor aparea la sectiunea Masina mea . Link to comment
Recommended Posts