ronin Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Daca vreti sa faceti un drive test cu un Fiat Panda diesel vin si eu, daca nu, nu Link to comment
Tommy Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Deci stii care e regula nu? O dai la toti doritorii daca vii Link to comment
ronin Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Normal, altfel nu ma bagam in seama... Link to comment
ted78 Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Cred ca vin si eu de ce scap in timp util si in totalitatea-mi facultatilor. abramburel poate ne uitam un pic si al firele mele ed ceas si nu mai vb de becul de la plafoniera iar despre solenta parerea mea proprie si personala e ca ar trebui upgradata la alta masina orce da NU DACIE, patriot nu? Link to comment
ileana Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Bucuresteni cu dor de Paltinis, va astept asta seara cu avans, 50 RON. Link to comment
ovidiuc Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Si daca nu venim exista cont Link to comment
NFS Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Adica un chip-tuning cu schimbare completa de ECU ... Felicitari! Am niste prieteni care l-au schimbat numai partial si au avut probleme mari! Link to comment
marius_eugen Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Hai ca vin sigur mai ales ca am invitatie speciala din partea unui membru de vaza si cred ca vin singurel , ca blonduta mea s-a plictisit la ultima intalnire si ii este necaz ca mai are de asteptat pana se apuca de un credit pt un gandacel . Offtopic : Am schimbat ECU-ul cu unul nou de Logan 1.4 , am pus pe el softul de Solenza si am pus apoi maparile sport . Toate astea pt ca pe cel vechi nu mergea flash tuning prin OBD , iar prin asta merge belea . Ronin ... daca o dai la toti , fa-ti de acum programare pentru maine la service ! Daca masina scapa intreaga de asta-seara te va tine inca 2-3 ani fara probleme . Care vine cu niste sticle cu apa pentru a crea atmosfera propice de cerculete si burn-out-uri ??? Profitati ca mai e in garantie a lui si are si Casco probabil asa ca merge si la liniute fara spatiu de franare S"> . Auzi , la cat are limitarea a ta ? Aaa ... mai bine lasa ca aflam noi ! Mari.d - limbile acum se aprind , dar am spus ca am si computer de bord care imi da multi parametrii referitori la consum si viteza . Total offtopic : cine stie si are idee de o firma de tubulaturi de cauciuc , plastic ... sau ceva asemanator care poate fi folosit pentru admisie de aer ??? Fac cinste la greu daca se si pricepe cineva !!! Link to comment
SORAN Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Firma de tubulaturi se numeste AUGUMENT tel 413.86.89 sau 0723/385.075 e pe Ghencea pe la Bkli pe acolo...insa sa te astepti la preturi de 90RON metrul la ce-ti trebuie tie Vin si eu diseara cu lanterne pentru cine m-a intrebat cum lumineaza! Link to comment
Ami Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 ...Sincer nu cred ca am cum sa ajung, desi as fi vrut... Link to comment
remix Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Hai ca poate apar si eu ca am de luat un dop de la a.burel. Link to comment
hades Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 (edited) @remix: dop de-ala ce astupa gaurile de la suruburile din fata parbrizului? Pot lua si eu daca apar diseara suporti de numere cu daewoo club? Edited August 24, 2006 by hades Link to comment
remix Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 hades - dop de temporizat plafoniere. Link to comment
hades Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Thanks, bro'! >- Credeam ca e dopul de care am pomenit mai sus ca am lipsa unul de vreo cateva luni si nu gasesc... ("> Link to comment
Satori Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Pot lua si eu daca apar diseara suporti de numere cu daewoo club? Poti. Link to comment
hades Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Multumesc, satori, am sa incerc sa vin si eu. Link to comment
Vijelia Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Suporti mi-am procurat prin amabilitatea unor colegi de club, insa, daca vin diseara, ma ajuta cineva sa-i si montez? Link to comment
Satori Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Daps. PS: Bineinteles, asta daca vine cineva la intalnire. De obicei nu vine nimeni. Link to comment
Vijelia Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Bre, pai vine careva sau nu??? Eu oricum nu stiu locul, dar daca nici n-o sa fie vreun daewoo sau chevy pe acolo... Link to comment
remix Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Uneori se mai strang niste membri biciclisti asa ca sansele sa vezi deuuri sau shevi sunt destul de mici. Tu totusi treci p-acolo ca s-o gasi un binevoitor cu o cheie sa te ajute. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Spune-i un banc cuiva si sigur te ajuta! Link to comment
Mircea Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 Din pacate (F**** JOB) n-am mai putut ajunge ("> La Multi Ani Satorosule! Te beau eu cu alta ocazie PS: Pustiule Link to comment
Satori Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Mersi, mersi. PS: Batranule Link to comment
Recommended Posts