sebian Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 U2, get a room Am avut oaspete de marca aseara, de pe plaiuri ardelenesti care era sa provoace un infarct Link to comment
danker62 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Imi pare rau ca n-am venit si eu, tare as fi vrut sa va cunosc, poate data viitoare ca tot o sa-mi schimb numerele vreu sa-mi iau niste suporti meseriasi Oricum, La muti ani Satori! Link to comment
ronin Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 (edited) Sa-mi fie rusine ca nu am ajuns dar, in ultima clipa, a aparut un drum de Ploiesti foarte urgent Next time nu mai sunt neserios. Edited August 25, 2006 by ronin Link to comment
marius_eugen Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Inca o data " La multi ani ! " pentru Satori ! Felicitari pentru curajul noilor membri de a veni la intalnirea noastra si data viitoare cu mai mult elan ! Link to comment
Sharpe Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 (edited) @Vijelia,nu stiam ca esti la prima intalnire... Ai rezolvat cu suportii de nr? Sato,frate "Multi ani traiasca...Laaaa muuulti ani!",ai plecat subit fara sa iti iei ramas bun si nu am mai apucat sa-ti cant! Edited August 25, 2006 by Sharpe Link to comment
Satori Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Bre, eu credeam ca am plecat repede ca sa raman in viata. Acum sunt sigur de asta, nu prea ai fata de rapsod! ) Mersi de urari Link to comment
Vijelia Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 @Vijelia,nu stiam ca esti la prima intalnire...Ai rezolvat cu suportii de nr? Ne! Dar nu-i nici o graba. Poate duminica la piscina la Buftea. Link to comment
nrares Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Salutari din Cluj, prietenii stiu de ce (Doamne, vorbesc in slogane ale concurentei). La multi ani sarbatoritului (puteai picura un pic de alcool in berea aia) Link to comment
Recommended Posts