Jump to content

Net Mobil Nelimitat Cu 9 Dolari Pe Luna

zet

Recommended Posts

Ce ziceti de oferta de la zapp? 9 dolari pe luna -> net nelimitat. mi-am activat optiunea, merge fain rapid, mi se pare incredibil, la pret de "cartier" am net si in varful muntelui. probabil ca nu poate urma decat o prabusire a preturilor la toti furnizorii, fie ei prin cablu sau wireless :banana: .

Foarte interesant !! Mai multe detalii te rog daca se poate

conectez telefonul printr-un cablu la portul USB la laptop sau acasa la calculator, lansez aplicatia zapp turbo si are viteza adevarata, si la browsing si la download, 233 kbps parca. asta e tot ce fac! nu stiu ce detalii doriti, intrebati concret si va spun.

Costul total, dupa cum calculase si alx in alt topic, este de minim 15.86 $ (4$ abonamentul minim + 9 $ optiunea internet + TVA-ul aferent). Pentru browsing si mailing e ok 233 kbs, dar comparatia cu retelele de cartier nu e potrivita. Eu am acasa 2Mbit extern si 100Mbit metropolitan, plus ca reteaua in care sunt e legata in Interlan pe Gigabit...si dau 40Roni. Singurul avantaj e mobilitatea, la oferta Zapp.

O intrebare: Te-ai plimbat prin casa, in timp ce erai conectat la net? Stiu ca mai demult (un an) aveau probleme cu semnalul si trebuia sa stai cat mai aproape de fereastra, sa nu-ti pice netu'.

Pai.. nu s-a schimbat nimic, atunci.

s-a schimbat, pentru ca este nelimitat, nu are limita de timp de conectare sau de volum de date. oferta a fost lansata alaltaieri.

:o fftopic: Mai era un topic asemanator "Cum ne conectam pe forum" sau ceva de genul asta, dar nu-l mai gasesc. Propun unirea celor doua topice. Multumesc. End of :o fftopic:

Ontopic: Zet, nu mi-ai raspuns daca scade semnalul pe masura ce te departezi de fereastra

Edited by Sebian

:) nu scade semnalul daca te departezi de fereastra, cum asa? este semnalul de mobil zapp, ca orice semnal radio depinde de multi factori, de distanta fata de emitator, de adancimea la care cobori in mina :) ) dar sa scada la departarea de fereastra nu am auzit. nu vreau sa par agent publicitar pentru zapp, ca am multe sa le reprosez, dar pot sa spun cu multe legende despre ei sunt false, nu au nici un sambure de adevar, sunt client zapp din decembrie 2004, deci cunosc.

Zet, nu mi-ai raspuns daca scade semnalul pe masura ce te departezi de fereastra

nu gasesc postul in care ai intrebat asta, am mai citit o data toate posturile.

Foarte ciudat, a aparut postul in care ma intrebai de ce nu raspund INAINTEA postului in care ma intrebai cu fereastra, nu stiu cum se explica asta.

Edited by zet
:o fftopic: Mai era un topic asemanator "Cum ne conectam pe forum" sau ceva de genul asta, dar nu-l mai gasesc. Propun unirea celor doua topice. Multumesc. End of :o fftopic:

Am vrut s-o fac... dar totusi aici e vorba numai despre Zapp mobile. Poate dupa ce se raceste discutia. ;)

Singurul avantaj e mobilitatea, la oferta Zapp.

exact! :) iarna nu-i ca vara! sa comparam net mobil cu net mobil, asa mi se pare corect, eu nu am comparat netul de cartier cu zappul, am spus doar "la pret de cartier", pretul este foarte avantajos, incomparabil cu alte oferte de net mobil. Din cate stiu este prima oferta care este nelimitata ca timp si ca volum iar pretul este atragator. astept sa scada toate preturile, este inevitabil cred.

noi avem la firma card 3g de la connex, 35 dolari pe luna, maxim 500 megi volum de date, viteza mai mica decat la zapp, ca sa nu mai pomenesc ca a costat si cardul 40 de dolari.

Edited by tolin_afc

Oferta e "nelimitată" ca să atragă. După ce vor fi destui, se va limita... natural :D

În schimb, pentru net mobil, care la caracteristicile astea nu poate să-l înlocuiască pe cel fix... încă - deci va fi doar complementar cu un abonament fix, este ca la toţi ceilalţi prea scump. Dar deh, mobilitatea costă :(

La ce prostie de retea are zapp poate sa mi-l dea si la 1 $... Eu am ramas cu un gust foarte amar dupa 2 ani de zapp, prelungire automata de contract cu 1 an, neseriozitate, 60-70% din convorbiri intrerupte...Penibil! Cel putin in judetul Iasi Zapp este sub nivelul marii, stau mai prost decat Cosmote la acoperire si MULT mai prost la calitatea semnalului.

Vreau si eu sa stiu ce rata de download iese real. Adica cu cat downloadezi local (softpedia, de ex), extern si metro. Dar real nu varfuri.

La ce prostie de retea are zapp poate sa mi-l dea si la 1 $... Eu am ramas cu un gust foarte amar dupa 2 ani de zapp, prelungire automata de contract cu 1 an, neseriozitate, 60-70% din convorbiri intrerupte...Penibil! Cel putin in judetul Iasi Zapp este sub nivelul marii, stau mai prost decat Cosmote la acoperire si MULT mai prost la calitatea semnalului.

teapa cu prelungirea automata inca un an mi-am luat-o si eu, data viitoare o sa-i notific cu 3 luni inainte ca sa fie clara treaba. cu acoperirea gresesti, de cand si-au extins acoperirea este peste tot, similar cu gsm. alea 60-70 la suta din convorbiri intrerupte... asa ceva nu am auzit nici la telefoanele cu manivela, satesti, poate avea o problema telefonul tau. am zapp din dec 2004, abon cu 2000 minute pe luna, nu mi s-a intrerupt nici o convorbire niciodata. cu netul la fel, nu imi pica niciodata, cel putin deocamdata, si pretul este foarte mic, vezi ofertele concurente de net mobil. in fine, nu primesc nici un bonus de la zapp daca ii laud, daca asa imagine au, treaba lor.

Vreau si eu sa stiu ce rata de download iese real. Adica cu cat downloadezi local (softpedia, de ex), extern si metro. Dar real nu varfuri.

ok, spune-mi exact ce sa dau jos si de unde, si dau cifrele exacte.

asta am la serviciu, credeam ca e mai tare, poate faptul ca e wireless mai taie din avant :D - scuze pentru off-topic.

o sa fac captura ecran cu zapp dupa orele 17 si o postez.

post-2646-1156487633_thumb.jpg

teapa cu prelungirea automata inca un an mi-am luat-o si eu, data viitoare o sa-i notific cu 3 luni inainte ca sa fie clara treaba. cu acoperirea gresesti, de cand si-au extins acoperirea este peste tot, similar cu gsm. alea 60-70 la suta din convorbiri intrerupte... asa ceva nu am auzit nici la telefoanele cu manivela, satesti, poate avea o problema telefonul tau. am zapp din dec 2004, abon cu 2000 minute pe luna, nu mi s-a intrerupt nici o convorbire niciodata.

Nici pe mine nu ma plateste nimeni sa fac anti-reclama DAR asta e situatia in judetul Iasi, cu 3 telefoane diferite incercat... Sa nu uitam de serviciile pentru clienti impecabile (a durat 1/2 an ca sa imi rezolve de o antena de amplificare semnal, si atunci mi-au dat un nr de connex la care sa sun si sa mi-o cumpar....). Daca astfel sta situatia la voce la date nu are cum sa fie altfel... Situatia poate fi diferita in alte zon ale tarii, dar in Iasi e dezastru (cel putin pana in aprilie cand am renuntat la ei).