zet Posted August 25, 2006 Author Share Posted August 25, 2006 (edited) Nici pe mine nu ma plateste nimeni sa fac anti-reclama DAR asta e situatia in judetul Iasi, cu 3 telefoane diferite incercat... Sa nu uitam de serviciile pentru clienti impecabile (a durat 1/2 an ca sa imi rezolve de o antena de amplificare semnal, si atunci mi-au dat un nr de connex la care sa sun si sa mi-o cumpar....). Daca astfel sta situatia la voce la date nu are cum sa fie altfel... Situatia poate fi diferita in alte zon ale tarii, dar in Iasi e dezastru (cel putin pana in aprilie cand am renuntat la ei). judetul iasi? unde anume nu aveai acoperire, in ce zona? eu am fost iesean pana la 1 martie cand m-am mutat in cluj, si in orasul iasi (nu prea stiu in judet) nu sunt probleme de nici un fel cu acoperirea zapp. de ex, maica-mea sta la casa in tatarasi, si la demisolul casei singura retea care "se prinde" este zapp, orange-ul si vodafonele nu bate acolo. esti prima persoana care se plange de acoperire zapp in iasi. toata familia mea si-a luat telefoane zapp, avem 9 telefoane in familie, dintre care 7 sunt in iasi in diferite cartiere. la fel, la firmele din iasi care aveau telefoane zapp (la fx-net aveam internet prin cablu, la sermecom imi faceam masina, la pim cand aveam nevoie sa tiparesc ceva, etc) nu exista starea asta de nemultumire. una peste alta, imi pastrez parerea ca oferta asta de 9 dolari este bestiala, pana una alta, poate o sa se strice treaba mai incolo. si oricum toti vom avea de castigat, pentru ca vor scadea preturile la net mobil la altii, iar tu ai sa te duci acolo si ai sa fii multumit ca NU esti la zapp dar ai net mobil ieftin si de calitate Edited August 25, 2006 by zet Link to comment
laurentziu83 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 asta am la serviciu, credeam ca e mai tare, poate faptul ca e wireless mai taie din avant - scuze pentru off-topic.o sa fac captura ecran cu zapp dupa orele 17 si o postez. Taci ca e bine, eu am conexiune de 512 kbps si sta cam in 600-700. Daca ar fi avut zapp-ul si metropolitan cum am eu era perfect. Link to comment
zet Posted August 25, 2006 Author Share Posted August 25, 2006 Taci ca e bine... Cred ca nu am fost eu destul de clar, captura de dimineata era facuta la serviciu, unde avem net adsl de la romtelecom, de un mega, de aceea eram dezamagit, poate faptul ca "teava" se imparte intre toate calculatoarele din firma, plus ca reteaua este wireless, cu access point, poate asta mai taie din viteza. Captura dupa download pe zapp: Link to comment
laurentziu83 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Aaa, hmm, cam slabut, dar pentru mobil cred ca merge. Link to comment
Esperatul Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 (edited) Exista undeva niste detalii despre oferta asta la Zapp? Nu de alta, dar pe site la ei, oferta pt internet e mult mai nasoala. Adica nu e niciuna cu nelimitat, doar la ora sau la volum (10$ - 100MB, etc). Edited September 6, 2006 by Esperatul Link to comment
zet Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Exista undeva niste detalii despre oferta asta la Zapp?. s-a raspuns deja la intrebarea ta aici Link to comment
john Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Am vrut s-o fac... dar totusi aici e vorba numai despre Zapp mobile. Poate dupa ce se raceste discutia. Hai sa mai incalzim putin discutia ) Tocmai mi-am activat si eu optiunea asta si mi se pare muuuult mai slaba decat ZIE (EVDO) http://www.zapp.ro/technology/evdo/ Cu ZIE (EVDO) transferul era intre 100KBs si 200KBs, acum cu CDMA e intre 5KBs si 6KBs Am atasat 2 capturi, una cu CDMA / Giganews speed meter si una de acum cateva zile cu EVDO Link to comment
BogdanG Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Pai asta este si spilu la Zapp, doar nu vrei banda de 2.4Mbps cu 9$/luna ) Ideea este ca aceasta optiune se numeste UNLIMITED si este posibila numai la pachetele de voce si cum nici un telefon nu este EVDO trebuie sa te multumesti cu 153kbps .ZIE este inca scump dar merge foarte bine zic eu pentru un net mobil, desi acoperirea EVDO este inca foarte mica dar in crestere . @AndreiB daca este asa cum zici tu inseamna ca Zappul nu ar avea nici un client in Iasi .Sunt anumite probleme legate de semnal dar dupa resoftarea terminalului nu mai sunt probleme .Z720i este un bun exemplu de telefon care fara ultimul update face numai probleme . Link to comment
Lucian M Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 (edited) Deci am fixtel z1110+cablu date+4$+9$- 215 ron acu 1,5 luni. Merita, pret mic la convorbiri, sta pc-ul de sparge pe net, download la 14-20 kb/s (depinde ce/de unde/cand/cum/cu ce etc). Am o rabla de p3 la866 mhz, 384 ram, 4 mb video, 10 gb hdd, dwd-rw philips, 17", tst chicony, mouse optic a4tech- dar pt net, filme, dvd si office- e destul (nici nu am dat prea mult). Pot spune ca am facut o afacere, datorita faptului ca romtelecom NU va ajunge niciodata sa ma mai cableze- si-i scuip in oki daca incearca, il iau cu mine la servici cand am ore libere- se mira colegii: da nu consuma impulsuri? Da de ce are antena? Da poti vorbi acum la el? Am semnal maxim cam oriunde (e mai tare cel alb decat cel negru la semnal si la net- l-am preferat pt aceste caracteristici, cu toate ca mi-ar fi placut mai mult cel negru), bateria tine pe net cam 5-6 ore, in stand-by nu stiu, ca nu apuca mult- ca sta eroul de la Termopile calare pe el la greu, se aude TARE, CLAR, romtelecomul are de mestecat mamaliga ca sa-i prinda din urma la capitolul calitate Profitati cat mai e timp- merge bine netl chiar si pe tel mici de la zapp- am instalat vreo cateva si stiu. Edited October 26, 2006 by Lucian M Link to comment
Recommended Posts