VAXXi Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Ia să vedem ce litere magice mai aveţi în permis... domnilor tractorişti, vatmani şi troleibuzişti, deconspiraţi-vă Link to comment
ticolino Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 eu am si A-ul, le-am luat pe amandoua la pachet vara asta... a fost oferta promotionala motor n-am ca nu mai am bani, da' sper sa strang pana la primavara... ca-i foarte util, mai ales la traficu din buc... pana atunci, Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Eu as mai vrea D1, ca nu se stie niciodata cand o sa am nevoie sa conduc un microbuz. Ma fascineaza dubitele astea gen IVECO, Tranzit, Sprinter ca sunt mari si ca stai sus si impui un anumit respect. De asta imi si place pozitia inalta a scaunelor de la Matiz, si de asta nu-mi place sa stau ca-n pat intr-o masina. Inca ceva: ma simt mult mai sigur daca intra vreunul cu vreo coaja de dacie in mine. Poate parea ciudat dar ma simt de 1000 de ori mai bine intr-un IVECO sau intr-o dacie papuc decat intr-o limuzina. Link to comment
vbocan Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Care e ala cu "3 sau mai multe"? Link to comment
iuzar Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 ...o fi inteles ca e vorba de categorii de accidente, nu de categorii de permis... Link to comment
VAXXi Posted September 16, 2004 Author Share Posted September 16, 2004 Şi să-nţeleg că 2 oameni nu au B-ul, au altă categorie ? :speriat: Link to comment
mmarian Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 ...eu am A-ul din '94 si B-ul din '04, dar parca as vrea si un C! Motor nu mai am din '02, iar cateodata "plang" dupa el... Link to comment
Instinkt Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Deocamdata am doar B-ul. dar la anul in primavara ma bag sa fac scoala si pentru A. Nu stiu cat de curand voi avea motor, dar e bine sa il am. Cat despre celelalte categorii, deocamdata nu imi prezinta interes. Link to comment
Bel_Ze-but Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Doar B-ul desi parca ar fi necesar si pentru auto cu peste 3500... Vad ca nu prea s-a inghesuit lumea pe subiectu asta. Cu numai 40 de voturi nu prea se poate face o statistica cat de cat reala. Am postat ca poate le aduc aminte si altora... Link to comment
gigi-kent Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Tot alfabetul : A,B,C,D,E Urmeaza licenta de pilot auto...cand dau de bani... Link to comment
Sharpe Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) BE, CE. Edited November 2, 2006 by Sharpe Link to comment
Englishman Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Doar B, nu am nevoie de altceva. Link to comment
Moshu Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Ala de tractorist se pune? Link to comment
DGT Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 B,C,E,.Daca le ai pe astea poti sa "conduci" si tractorul!Si nu este chiar asa usor cum ar crede unii.Atentie:tractorul nu are nici un fel de suspensie! Link to comment
CieloFan Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Poti conduce tractorul numai cu B-ul. Eu am B, C, E. Pentru D mai am de asteptat un an. Link to comment
Steffyx Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Am B-ul, m-ar interesa si C-ul Link to comment
raskala Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 >- Je are asa: automobile: - B nautice: - B fluvial - B maritim - A international cred ca asta ar fi motivul pentru care mi-am luat "salupa" ...hmmmm... Link to comment
marius.nita Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 deocamdata B , de luna viitoare incep la C Link to comment
Recommended Posts