Jump to content

Ce categorii mai aveţi în permis ?

VAXXi

Am...  

81 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

eu am si A-ul, le-am luat pe amandoua la pachet vara asta... a fost oferta promotionala :headbanger: motor n-am ca nu mai am bani, da' sper sa strang pana la primavara... ca-i foarte util, mai ales la traficu din buc... pana atunci, :lavolan:

Eu as mai vrea D1, ca nu se stie niciodata cand o sa am nevoie sa conduc un microbuz. Ma fascineaza dubitele astea gen IVECO, Tranzit, Sprinter ca sunt mari si ca stai sus si impui un anumit respect. De asta imi si place pozitia inalta a scaunelor de la Matiz, si de asta nu-mi place sa stau ca-n pat intr-o masina. Inca ceva: ma simt mult mai sigur daca intra vreunul cu vreo coaja de dacie in mine. Poate parea ciudat dar ma simt de 1000 de ori mai bine intr-un IVECO sau intr-o dacie papuc decat intr-o limuzina.

• 2 years later...

Doar B-ul desi parca ar fi necesar si pentru auto cu peste 3500...

Vad ca nu prea s-a inghesuit lumea pe subiectu asta. Cu numai 40 de voturi nu prea se poate face o statistica cat de cat reala. Am postat ca poate le aduc aminte si altora...