Jump to content

Chevrolet Epica 2006

hawkeye

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cum sunt 2 epici in Bucuresti, iar cea a celor de la GTT e plecata din tara, chiar pe mine m-ai vazut :D

Am suportii de numere in portbagaj dar o sa-i montez cand o sa-mi vina numerele negre.

Edited by hawkeye

Rompetrol 95 neaditivat. Am resetat azi ECM.

Primul consum urban (cu a/c 75% aproximativ) si cu marja de eroare destul de mare, respectiv 160km cu 24 litri. Fix 15.

Se poate si mai bine insa nu e tragic, pentru 2.0 L6 A/T.

Sa o stapanesti sanatos! E cam mare, cam lenesa si cam gurmanda,ce e drept, dar dpdv al confortului, jos palaria! Parerea mea este ca masina nu iese din vechea conceptie yankee despre masini: sufragerie pe roti, pentru care consumul nu e o problema, si care sa iti ofere siguranta. La mai mare!

p.s. Cand mai vii pe aici, da un telefon sa te fac o liniuta. Sa comparam infatuarea tip louis chevrolet cu sobrietatea teutona

Edited by Satori
Dupa ce performante spune ca are motorul, cred ca are diesel sub capota dar nu stie :)

Ca diesel ai vazut tu sa ia 15 % ??? Poate vreo RABA sau vreun tractor ! :) )

ps: ne permitem...

Edited by andreib

Mishto poza! Unde ai gasit o oglinda asa de mare? sau credeai ca ne duci de nas cu photoshopul in privinta numarului rosu? just kiddin' :)

@lucian M - Ma refeream la cuplu si la putere in comparatia cu dieselul.

Iar consum spre 15% la diesel gasesti la touareg / A8 12W sau dodge ram. documentare placuta!

Nu am nimic de spus, dar nu e voie sa postezi scurt asa ca scriu ceva aici ca sa insoteasca poza :D

Explica cu cuvintele tale, incet...

Sa nu imi spui ca ai mai luat una!? Si de ce are numar final?!

N-am mai luat una, a fost o semi-intamplare, respectiv am vazut-o parcata unde aveam treaba si am parcat si eu langa ea ca sa le fac poza impreuna :D

WWG e masina de drive-test de la GTT. Cutie manuala din pacate.

Nu sunt cel putin 2 in Bucuresti, sunt fix doua in circulatie plus inca 3 in tara. A mea a fost a 5-a la RAR. Probabil mai sunt pe la dealeri (parca si di-bas si radacini au in Bucuresti) dar alea nu se pun ca n-au fost inca vandute :) .

Cica au fost intrebari referitoare la epica dar cand au auzit ca nu este diesel au zis ca asteapta pana apare diesel-ul. Sa astepte, poate n-o aparea niciodata :) )

Am vazut intr-un pliant interiorul de la Captiva si este aproape la fel, difera doar pozitia CB-ului (este pus sub cutia aceea goala) si butonul de avarii + ceasul sunt sub ele.

Culoarea aia nu prea-mi place, ori argintie (duhh) ori neagra.

Edited by hawkeye