DMX Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Chiar azi am vazut una pe strada era argintie ,e frumoasa FOC , iese din peisajul multor modele ,de care sincer m-am obisnuit , parca e altceva Link to comment
hawkeye Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 (edited) Cum sunt 2 epici in Bucuresti, iar cea a celor de la GTT e plecata din tara, chiar pe mine m-ai vazut Am suportii de numere in portbagaj dar o sa-i montez cand o sa-mi vina numerele negre. Edited September 4, 2006 by hawkeye Link to comment
valiman Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Te-am văzut şi eu joi pe strada Theodor Palady. S-o stăpâneşti sănătos şi fără evenimente neplăcute. Link to comment
hawkeye Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Cred ca s-a intors epica celor de la GTT deoarece joi n-am fost pe palady si ei au sediul acolo Link to comment
valiman Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Scuze de confuzie. Parcă totuşi culoarea maşinii respective era bej. Urările rămân valabile. Link to comment
hawkeye Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Thanks . Ambele sunt argintiu metalizat, singura diferenta intre ele este cutia de viteze. Link to comment
Satori Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 hawkeye, ti-am zis ca de reset nu scapi Nici revenirea la relanti nu era ok, joi seara. Link to comment
Alinutz Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Vezi ca si perfidus a patit asa ceva, si de cand a trecut pe Rompetrol 95 aditivata, nu mai are aceasta problema ... Link to comment
hawkeye Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Rompetrol 95 neaditivat. Am resetat azi ECM. Primul consum urban (cu a/c 75% aproximativ) si cu marja de eroare destul de mare, respectiv 160km cu 24 litri. Fix 15. Se poate si mai bine insa nu e tragic, pentru 2.0 L6 A/T. Link to comment
arson Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Sa o stapanesti sanatos! E cam mare, cam lenesa si cam gurmanda,ce e drept, dar dpdv al confortului, jos palaria! Parerea mea este ca masina nu iese din vechea conceptie yankee despre masini: sufragerie pe roti, pentru care consumul nu e o problema, si care sa iti ofere siguranta. La mai mare! p.s. Cand mai vii pe aici, da un telefon sa te fac o liniuta. Sa comparam infatuarea tip louis chevrolet cu sobrietatea teutona Edited September 4, 2006 by Satori Link to comment
Satori Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Tu vrei sa faci liniuta limuzina vs astra? Ce sa dovedesti? Ca musca e mai rapida ca sufrageria? ) Link to comment
arson Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Dupa ce performante spune ca are motorul, cred ca are diesel sub capota dar nu stie Oricum, ne permitem, ca doar suntem in familie. Link to comment
Lucian M Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 (edited) Dupa ce performante spune ca are motorul, cred ca are diesel sub capota dar nu stie Ca diesel ai vazut tu sa ia 15 % ??? Poate vreo RABA sau vreun tractor ! ) ps: ne permitem... Edited September 9, 2006 by andreib Link to comment
hawkeye Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 Nu am nimic de spus, dar nu e voie sa postezi scurt asa ca scriu ceva aici ca sa insoteasca poza Link to comment
arson Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Mishto poza! Unde ai gasit o oglinda asa de mare? sau credeai ca ne duci de nas cu photoshopul in privinta numarului rosu? just kiddin' @lucian M - Ma refeream la cuplu si la putere in comparatia cu dieselul. Iar consum spre 15% la diesel gasesti la touareg / A8 12W sau dodge ram. documentare placuta! Link to comment
Satori Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Nu am nimic de spus, dar nu e voie sa postezi scurt asa ca scriu ceva aici ca sa insoteasca poza Explica cu cuvintele tale, incet... Sa nu imi spui ca ai mai luat una!? Si de ce are numar final?! Link to comment
hawkeye Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 N-am mai luat una, a fost o semi-intamplare, respectiv am vazut-o parcata unde aveam treaba si am parcat si eu langa ea ca sa le fac poza impreuna WWG e masina de drive-test de la GTT. Cutie manuala din pacate. Link to comment
Lucian79 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Hmmm..cel putin 2 in Bucuresti, una la reprezent din Oradea, + 1 vazuta-n Cluj ... incep sa apara deja frumusetile Link to comment
hawkeye Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 (edited) Nu sunt cel putin 2 in Bucuresti, sunt fix doua in circulatie plus inca 3 in tara. A mea a fost a 5-a la RAR. Probabil mai sunt pe la dealeri (parca si di-bas si radacini au in Bucuresti) dar alea nu se pun ca n-au fost inca vandute . Cica au fost intrebari referitoare la epica dar cand au auzit ca nu este diesel au zis ca asteapta pana apare diesel-ul. Sa astepte, poate n-o aparea niciodata ) Am vazut intr-un pliant interiorul de la Captiva si este aproape la fel, difera doar pozitia CB-ului (este pus sub cutia aceea goala) si butonul de avarii + ceasul sunt sub ele. Culoarea aia nu prea-mi place, ori argintie (duhh) ori neagra. Edited September 13, 2006 by hawkeye Link to comment
Mircea Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Eu as zice neagra )"> Link to comment
laurentziu83 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Si prin Galati am vazut, inclusiv la dealer. Link to comment
laurentziu83 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Nu mai stiu, foarte posibil Dealerul Opel-Cevy e pe centura, pe unde trec in mod normal cu 70-80 la ora, deci n-am fost prea atent. Link to comment
Recommended Posts