Jump to content

Propunere zi intalnire

Recommended Posts

Catre Laurentiu si ceilalti colegi galateni:

Absenteismul repetat, si acum ma refer in primul rand la mine :D , se datoreaza si faptului ca este sezon de concedii. Nu mai zic weekenduri in afara Galatiului.

Propun sa ne intalnim in timpul saptamanii, seara, joi ar fi foarte bine ca sa putem aranja si de vreo plecare impreuna. Daca ar fi asa, cred ca ne-am vedea mai des. Ora in jurul lui 19 sau 20. Se mai poate schimba in functie de programul TV :)

Astept pareri. Eu as vrea sa va vad, ca mi-e dor de voi, dar TOATE vichendurile am fost plecat. Si voi fi si cel care vine.

Cu bine.

Am pus post-ul ca sticky.

Hai sa vedem cu ce propuneri veniti. Mie mi-e indiferent la ce ora si in ce zi ne intalnim, pot sa-mi modelez programul dupa cum pot fi ocupat oricand, asa ca las la latitudinea voastra momentul intalnirii.

Ar fi o idee joi, dar sa nu uitam ca zilele vor fi din ce in ce mai scurte si ca nu e prea placut sa stam pe intuneric ca huhurezii. Modelul de intalnire de acum nu ne dezavantaja la aceasta parte.

Pe de alta parte, daca cei din Bucuresti, Constanta sau Iasi pot, si noi putem.

Asadar astept pareri.

Pai poate fi o solutie de sezon, pana vine frigul si ne strangem pe acasa. O putem relua sambata oricand, numai sa ne intelegem. Acum e chiar mai placut seara, e mai racoare. Parerea mea.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...