Jump to content

Deja suntem 8

Lucman

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu va suparati pe mine domnii moderatori, am facut un calcul si uite ce am gasit:

2222 de conturi cu 0 posturi

Eu sunt mandru, la fel ca Laurentiu, ca sunt intre primii 100, deci pot spune ca am fost alaturi de voi inca de la inceput. Merit o bere ? :D

Eu nu-s mandru, ca asa mi-a zis tata, sa nu fiu.. dar dau la cei 2222 useri cu zero posturi cate unu de la mine, si am echilibrat situatia :P

Ah.. si cate unu de la cafenea.. ca e gratis :mrgreen:

Pai tu n-ai auzit de spor de fidelitate? Eu sunt fidel forumului, merit un bonus =))

Normal.. un 20% :) )

Cred ca noilor înscrisi le e cam greu sa posteze si sa participe la conversatii cel putin la început, deoarece acest forum e un forum "greu" si chiar trebuie sa ai ceva de spus si sa te exprimi corect (d.p.d.v tehnic), daca vrei sa postezi. Mie mi-a luat ceva timp pâna mi-am mai dat drumul la cateva posturi. In plus de asta multe probleme cu care se confrunta un proprietar de Daewoo s-au discutat si multor membri le e de ajuns sa citesca mesajele vechi, fara sa fie nevoie sa mai intervina; si mai exista o categorie de membri - începatorii - care citesc forumul pentru a se documenta si a afla ce înseamna sa fii proprietar de masina - aici ma includ si pe mine :D :> .

O bere? La ce? :D Ca poate se gasesc doritori :) )

Raspunsul este mai jos:

Si la cat sunt eu de fidel ar trebui sa deviez Siretul de bere, sa nu se mai verse in Dunare, ci la mine in batatura. > :)

Berea la şiret!

• 9 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Mie mi-a luat cam vreo 3 saptamani sa citesc cam tot despre Tico si tot m-a bombardat nea Mircea cu observatii cand postam cate ceva care mai era .Asta e ,ce sa faci cu incepatorii astia :) Se pare ca am depasit conditia de romani (de ce sa ajut pe altii moca ). Sper sa fie si mai multi useri pe viitor care sa ajute pe altii .

Sa ne auzim pe la 20.000 :)

• 7 months later...