zalmoxis Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 nu dispar mai au prea mult succes !...Singura smekerie e consumul la asta treb sa umble altfel masinutza sau motocicleta carosata cum vrei tu sa-i zici merge la vanzare ...Mai traieste supozitorul va spun eu !!!!!!! Link to comment
ovidiuc Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Mai baieti stati linistiti.Chiar daca nu avem subiecte concrete eu zic ca conversatia nu lipseste de pe acest forum.Nu putem sa ne comparam cu Dacia.Si acolo din totalul de xxxxx membrii cati scriu frecvent? Link to comment
Shenck Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Mai baieti stati linistiti.Chiar daca nu avem subiecte concrete eu zic ca conversatia nu lipseste de pe acest forum.Nu putem sa ne comparam cu Dacia.Si acolo din totalul de xxxxx membrii cati scriu frecvent? Inafara d'asta la intilniri n-apuci sa-i saluti pe totzi ca se sparge gasca. Link to comment
strumfuadi Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Dragi copii, suntem deja 88... Creshtem ca fat frumos, nu alta... la mai mare! Link to comment
Shenck Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 Subiect care se va INCHIDE in scurt timp. PROPUN STERGEREA! Link to comment
NFS Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Da' daca-l stergi, nu le scazi la respectivii din numarul de mesaje postate de ei? Link to comment
VAXXi Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Ba da. Dar parcă numărul de mesaje nu conta, ci calitatea lor ! Link to comment
FLEX Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Dupa 2 luni si 20 de zile sintem 118; ~1.5/zi ... frecventa inscrierii de noi membri a scazut ... ne stabilizasem cam la 2/zi si peste ... Link to comment
NFS Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Las'ca-i bine... altii n-au nici atit... si suntem noi putini, da' BUNI! Traiasca! Link to comment
FLEX Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Pai nu vezi ca am ramas fara "material"? nu se mai strica nimic pe la nici unul, nici macar mie, toate trotinetele merg unse ... daca tu nu mai stai bot in bot cu MM nu mai apare nici o dotare de lux pentru E-klasse ... nasol, nasol ... io de-abia mai am malai pentru benzina, nu se mai pune problema de nimic ... nasol, nasol ... 8) Link to comment
strumfuadi Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 ... io de-abia mai am malai pentru benzina, nu se mai pune problema de nimic ... nasol, nasol ... 8) subscriu, din pacate.. nevasta'mea shi'a dat azi demisia, asha k voi apare shi io la intalniri cu matizul...macar atata lucru... :? Link to comment
FLEX Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 ... si nu are backup? ... nasol, nasol ... Link to comment
strumfuadi Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 deocamdata nu, dar e mai bine asha, oricum.. ishi omora sanatatea acolo.. Link to comment
ovidiuc Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Trebuie sa ne gandim serios la modalitati de promovare a forumului.Acum ca avem si domeniul trebuie sa inventam ceva.Joi sera propun ca acesta sa fie principalul subiect de discutie.Pe de alta parte mai bine mai putini dar si fara probleme.Voi ce credeati ca ne-am luat Dacia?Totusi acel forum s-a ridic pe problemele masinilor si sincer nu imi doresc asa ceva.Este o etapa a forumului la care din pacate ma asteptam dar speram sa se intample cat mai tarziu.Eu zic ca atata vreme cat noi suntem entuziasti vom gasi ce sa discutam(doamne fer probleme tehnice).Noi sa fim sanatosi si decat multi si... mai bine putini si buni. Link to comment
FLEX Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Putina statistica: ~80% din membrii acestui forum au cel putin un mesaj; forumul e foarte activ, avem ~75mesaje/user, mai mult decit dublul prietenilor nostri de pe DaciaClub, care au ~35mesaje/user. Link to comment
Shenck Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Dupa 2 luni si 20 de zile sintem 118; ~1.5/zi ... frecventa inscrierii de noi membri a scazut ... ne stabilizasem cam la 2/zi si peste ... Acum a scazut si mai mult! 1.38 utilizatori/zii si e in scadere. Link to comment
ovidiuc Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Pai ne invartim in jurul cozii:nu autocolante,nu fluturasi,nu numere personalizate,nu probleme la masini.De unde sa apara din neant? Link to comment
VAXXi Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 ... nu tu domeniu Concluzie: să ne apucăm să mai scoatem o şaibă, să hâţânăm câte un releu, mai uităm nişte siguranţe, mai slăbim nişte furtune, s-avem ce discuta, nu ?!? Link to comment
Shenck Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Statistica 30 Iunie 2004 Mesaje scrise pe zi: 86.54 Subiecte pe zi: 4.97 Numarul utilizatorilor: 160 Utilizatori pe zi: 1.23 Link to comment
iso Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Nu va facetzi probleme e VARA , omu' mai pleaca colo-colo insa din septembrie trebuie sa va gindtzi la chestii mai atractive , ca eu ma gindesc sa fac ceva valuri pe-aici ... Link to comment
iuzar Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Eu as aduce niste animatoare, cu pampoane dar iar ma ia @$!@#% (nick cenzurat) la suturi asa ca le pastrez pentru mine. Link to comment
alx Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 lasa pampoanele ca intram la parnaie... da' cu tanga nu poti sa aduci? ca aduc eu pe forum 20-30 de oameni... Link to comment
strumfuadi Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 prefer putzini, dar de calitate.. Link to comment
FLEX Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Am depasit TRABANT-ul pe trafic.ro, avem pozitia 44 pe pagina 5, trabi.ro e pe 50 ... Link to comment
hitman Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Mey voi atzi vazut cine e ultimul inscris in forum? 'adrianpaunescu'. O fi ala realul? Link to comment
Recommended Posts