marius_eugen Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Unii au tremurat ... altii s-au plictisit ... Alezz-ul a dat bir cu fugitii dupa mancare si suc ... impreuna cu Method ... Link to comment
Alezz Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Am fugit sa iau o bluza ceva ca nu mai puteam S"> . Link to comment
Alezz Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Masina super...ce nu mi-a placut...prea multe butoane inauntru si cutia automata,in rest nu mi-a venit sa cred ca stateam langa ea si motorul se invartea . Link to comment
Satori Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Asta probabil pentru ca motorul nu se invartea. Mergea, functiona... cum vrei sa spui, dar garantez ca nu se invartea LE: ... bai, s-ar putea sa ai dreptate. Era acoperit tot cu plastic, nu vedeai nimic. Dracu stie ce facea el sub, poate chiar se invartea Link to comment
ileana Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Care esti cel de aseara care a luat suporti si autocolant? Tico alb cu numar de BC Link to comment
Vali Negoescu Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Salutare oameni buni! Eu sunt Valentin si vreau sa va zic ca de aucm incolo voi fi si eu un membru al acestui club. Sper sa ma anuntati si pe mine cand sunt intalniri. O zi frumoasa si un weekend superb Link to comment
tolin Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Un om care zambeste asa e binevenit totdeauna. Link to comment
NFS Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Bine ai venit si te asteptam pe la intalniri. Intalnirile au loc in spatele salii polivalente. Vezi aici! In fiecare joi, oficial incepand cu orele 20:00. Dar mai sunt membri care n-au ce face pe acasa si apar mai devreme. Asa ca... daca e joi, e DaewooClub! Link to comment
vio.p Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 fftopic: Nu ti plac cheile sau esti un intrus in acea masina ... Link to comment
Recommended Posts