Jump to content

Am Cumparat Un Tico Sh-merita Sau Nu?

Recommended Posts

Vasile,la problema cu suieratul cred ca am eu o rezolvare,verifica chederul care vine pe marginea portierei,dintre portiera si caroserie,ca daca e desprins in dreptul portierei sau a parbrizului suiera de naiba il ia,aceiasi problem am avut-o si eu dupa ce am schimbat parbrizul.

Bafta!

Ai mai fi putut negocia cu pretul,eu am dat 2750 pe un sl,dar era de la o ruda si eu nu aveam in acel moment masina proprie,asa ca am fost strans cu usa,pe a ta puteai sa o aduci pana la 2000 daca-i baga sub nas problemele observate.

Sa nu mai spun de nimicuri...ca de exemplu oalele de pe spate cu santuri si discurile ovalizate pe fata...dar astea se rezolva la un strug

Nu sunt nimicuri, ca muncesti ceva sa dai jos discurile.

Semeringul e intr-adevar un nimic, dar costa si ala (manopera).

PS. Masina ta sigur nu are 60k km.

Da..masina a fost cumparata in rate de catre fostul proprietar...azi am primit si dovada de achitare integrala de la Daewoo Craiova...daca si acum o sa am belele la inmatriculare o sa ma vedeti la stirile de la ora 5. :)

ps :P entru toti cei care cumpara masini ce au fost luate in rate sau leasing...Cereti dovada de achitare integrala altfel patiti ca mine!

Imi trebuia dovada pe care Daewoo a inmanat-o proprietarului cand a terminat de platit ratele...Din fericire conducerea Daewoo Craiova a fost prompta si in 3 zile am primit dovada...Am intampinat greutari la sediul Inmatriculari a politiei Constanta unde un geniu al actelor n-a vrut sa-mi primeasca dosarul pentru ca nu aveam respectiva foaie.

Masina am luat-o de la un bijnitar ...era deja radiata si cu numere rosii

Edited by vasiledintomis

Am identificat de unde curge ulei pe la cutie...Un mecanic mi-a spus ca s-ar putea sa fie un simering dus la intrarea planetarei stanga in cutie..si ca trebuie data planetara jos ca sa schimbe simeringul...Treaba asta are grad de dificultate mare?Am niste prieteni care se pricep mai bine si am vrea sa ne bagam nasul personal :) Daca sunt colegi care s-au confruntat cu asa ceva rog sa postati niste etape ...ceva

Am reusit sa schimb semeringul...am descoperit si burduful de la tripoda rupt...dar o sa-l schimb odata cu 'gogosile' din capul amortizoarelor...in afara de piulita planetarei la care m-am chinuit 30 min cu sarituri pe cheie wd40 si toate metodele conventionale n-au fost mari probleme...totusi ...daca aveti problema asta si gasiti un service unde va ia 20-30 ron duceti-va acolo :)