Jump to content

Daca Aveti Nevoie De ... Dentist!

Recommended Posts

... dar daca, totusi, nu si nu, bucuros, ma ofer sa va ajut!

Asta e oferta:

- cabinet in Bucuresti, zona stadionului Dinamo, cu orar de functionare L-V: 16.30-...

- seriozitate (mi se pare destul de "virtuala" chestia asta, dar sint si cer seriozitate).

- experienta profesionala: 10 ani.

- materiale de ultima generatie.

- preturi: (zic eu!) "umane". Exemple (in RONi): extractia simpla: 50, obturatia = plomba: 50, detartraj si periaj profesional +/- "air flow" (e un soi de sablator cu carbonat de calciu; are efect de albire): 100/arcada, lucrari protetice fixe incepand de la, echivalentul in RONi a, 30E (acrilat) pina la 80E (portelan).

- la toate aceste preturi, membrii clubului beneficiaza de o reducere de 20% si consultatie gratuita.

Pentru mai multe detalii +/- programari, pastram regula: PM sau email.

Tavi.

Edited by Tavi
  • 2 months later...
  • 1 month later...

I'm in! Dar dupa sarbatori, eventual intre Craciun si anul nou sa curatam si sa punem un pansament ceva, plomba dupa. Beleaua e ca pe tarla a mai lucrat anul trecut cineva si a facut-o prost... o sa vezi tu.

Mama, ce fricosi! Daca nu e putina durere, nu e stomatologie! Dara daca trebuia sa nasteti?! > :)

Tavi, dupa 8 ianuarie o sa te rog sa ma programezi si pe mine, te las sa faci ce vrei cu dantura mea. E varza.

p.s. nu mi-e frica de durere.

E lasa Ilenuco, ca nu cred ca e dracu chiar asa de negru...

Va astept cu "drag" > :)

Vorbim dupa 8 ian. Imi pare rau ca nu pot sa va ajut acum inainte de sarbatori, stateati si voi mai linistiti...

Va doresc tot ce-i mai bun, sanatate, sa ne traiasca copii (e, cum e Mirceo? mai poti?) si un 2007 mai bun ca asta care se duce.

Tavi.

• 3 weeks later...

Joane,

iti raspund, numa' lasa-ma te rog 2-3 zile sa apuc sa mai rezolv din treburile care s-au adunat si, mai ales, sa apuc sa fac o curatenie p...oasa, ca la ce praf s-o fi adunat acolo de atita vreme...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Nenea, eu mi-am scos acum vreo 3 luni o masea (sus, stinga, pe mijloc, aia fioroasa) si acum, ca s-a vindecat rana, tb sa imi pun ceva in loc. Ce sanse am sa scap cu viata (cand mi-a scos-o am bagat 4 fiole de algocalmin, sa pot dormi noaptea) si cam cat ma costa?

Multumesc! :osanale:

Scuze de raspunsul intirziat...

On topic:

- fara nici-o problema/durere

- preturi incepind de la 3 x 15 - 330lei = 45 - 990lei - 20% pentru astia ai nostrii; intre 2-4 saptamini

Nu, manual nu mai fac de nu mai stiu cind.

Si nu e numa' ala cu ultrasunete bun, mergea si ala mecanic, da' stii cum e... tehnologia avanseaza etc. etc.

Edited by Tavi

In banii astia intra detartrajul propriu-zis + "airflow", care e un fel de sablator (amestec de apa si carbonat de calciu, la 2 bari) care curata si tot ce aparatul de detartrat nu a reusit sa scoata, de obicei petele superficiale.

Am scris mecanic, gindidu-ma ca "nu e la mina".... De fapt, e vorba de ultrasunete.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Salutare Tavi. O intrebare: vrei sa iei premiul Nobel pentru medicina? Caci daca ma rezolvi il vei lua cu siguranta. :D

Problema: mai multi medici stomatologi au ajuns la concluzia ca dintii mei nu sunt hraniti de organism cum trebuie.

am practicat sport de performanta (Tae-kwon-do) si cred ca a afectat si asta. ideea e ca am probleme MARI cu dantura. Pot sa te vizitez pentru un consult si poate in cel mai rau caz pentru calculul unei lucrari protetice daca nu ii dai de cap altfel?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...