SORAN Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Asa k sa va distrati si sa comparati ! Apropo a mers cineva cu Hummer sa schimbam impresii? Link to comment
emi2009 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Asa k sa va distrati si sa comparati ! Apropo a mers cineva cu Hummer sa schimbam impresii? Ai fost tu, unde in portbagaj cu tot cu Ticolos ???? Link to comment
SORAN Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Incapea Ticolosu si in dreapta soferului intre picioare nu e problema Link to comment
iuzar Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 ...nu, bre...a scos ala roata de rezerva si a pus ticolosul in loc...hehehe... Link to comment
SORAN Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Apropo pe sosea namila nu merge cu mai mult de 140 kmh Link to comment
emi2009 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 ...nu, bre...a scos ala roata de rezerva si a pus ticolosul in loc...hehehe... Mai de graba cred ca pe scaunul copilului Mai treb sa puna shi semnul: Tico in Hummer Link to comment
danielson Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Tico rulz ! Arata ca o catzelusha de-aia sexy intoarsa cu fundul/coada jos la un buldog nesimtzit si prost ca noaptea ... Link to comment
vbocan Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Bei ce chestie... cred pe pe Hummerul asta l-am vazut in drum spre mare, prin 31 iulie. Am si scris de el in jurnalul meu la http://www.dataman.ro/jurnaldevacanta Link to comment
Recommended Posts