Leone Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Nu de putine ori, am constatat ca se intimpla lucrul asta prin orasul meu. Pe la voi, cu voi, cu altii, cum e? Link to comment
alexino Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 O singura data in Sibiu; era indicator ce-i drept, insa foarte bine mascat de un copac. Urmarile: flashuri, claxoane si foarte multe injuraturi, urmate de, decizia de a intoarce. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Auzi, tu esti de la Politie sau de la secu'? O singura data in fata blocului. Ma grabeam. Promit ca ma fac baiat cuminte si ca nu o sa se mai intample. Link to comment
tolin Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 De 2x in toata cariera, cand au schimbat astia sensul unic peste noapte. PS Primele 3 pozitii din sondaj sunt "scuze" de iresponsabili. Cei care fac asa ceva n-ar trebui sa aiba permis de conducere. Pericolul nu consta in fapta, ci in mentalitate. Link to comment
NFS Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 De multe ori. Bineinteles daca nu e politie prin zona. Si daca e trafic lejer sau absent. De exemplu, ca sa ies din Floreasca in Barbu Vacarescu fara sa ocolesc juma de bucuresti. Nu stiu ce minte creata a gandit traficul in zona aia, dar sunt o groaza de stradute, TOATE cu sens unic in aceeasi directie. Ca sa poti sa mergi in directia cealalta trebuie sa ocolesti vreo 2 km. Asa ca bag avariile si ma duc. Promit sa mai fac! Link to comment
Moshu Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Si eu de multe ori. Cu spatele. In transe de 50 m, cu opriri scurte. Tatal meu sta pe o strada cu sens unic. Am facut si eu ca nfsul o perioada, pana m-a prins politia de cateva ori. Dupa care fac exact cum am zis. Ca la . Link to comment
iulia Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Si eu intru asa, pe o straduta din spatele blocului, noaptea. Alternativa ar fi sa ocolesc multisor, si straduta respectiva e foarte putin circulata noaptea. Daca totusi vad pe cineva de la distanta, nu conteaza ca am loc, trag frumusel pe dreapta pana trece. Link to comment
Immortal Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Zilnic. Ca sa ajung la prietena mea, ar trebui sa ocolesc cca 500metri (inclusiv un semafor plus un gigantic STOP). "Din obisnuinta", deci E sens unic si in semn de intelegere, fac loc mereu celor de pe sens opus. Link to comment
mike.omega Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Niciodata Daca nu stiu zona pe unde merg ma uit dupa semne, daca stiu zona pe unde merg nu sunt probleme Link to comment
Juliaen Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 O singura data, in Constanta, cand semnul era bine ascuns printre crengile copacilor - mi-am dat seama de greseala si am intors imediat - era o artera intens circulata cu 2 benzi. Am fost tare norocos pentru ca dupa ce am intors a aparut o masina de la rutiera. Cand m-am dus in recunoastere sa caut semnul, cu greu l-am gasit. In rest, printre blocuri, nu am stradute de genul acesta. Link to comment
laurentziu83 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 De mai multe ori, sunt anumite semne de interzis plasate tare aiurea. Niciodata nu m-am bagat cand stiam ca o sa blochez traficul. Taica-miu o perioada buna cred ca a mers pe interzis in fiecare dimineata, intrucat de la Miorita trebuia sa mearga pe la VA Urechila si apoi pe Prutului, intrarea pe Basarabiei spre Prutului fiind in lucru. Eh, VA ala era sens unic, mai incolo Basarabiei blocat, taica-miu mai trebuia sa ocoleasca vreo 2 kilometri din cauza dobitocilor de la drumuri. In Iasi am si luat amenda pentru asta, am preferat sa ajung din Tudor in Metalurgiei, la primele blocuri si nu voiam sa mai traversez Bahluiul. M-au linistit baietii de acolo cu o amenda pentru centura. Ah, si mai am si strada de la Finante, la care seara in general merg pe interzis. Ziua e crima si cu un singur sens. La fel si mai jos, la Viva, unde un dobitoc care intrase pe interzis m-a fortat sa-mi polizez oglinda de pe dreapta. Link to comment
Tommy Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Am votat.. uneori din inconstienta din pacate. > Link to comment
sebip Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Am votat urgenta...ultima data a fost duminica seara, nastea nevasta Link to comment
ronin Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Se mai intampla uneori, cand e mai liber...si nu e politia prin zona. Edited August 29, 2006 by ronin Link to comment
Mircea Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 De trei ori: o data in bucuresti pe viting, am iesit dintr-o straduta laterala care nu avea indicator si am virat stanga, in capatul strazii m-a oprit politia, i-am zis de unde am venit si m-a lasat in pace si de 2 ori in Galati ( ce e frate acolo?) o data din neatentie, dar erau invatati, chiar imi faceau loc si o data pe langa capitanie, pe strada universitatii, pe unde intra toata lumea! Erau mai multe masini pe contrasens decat pe sensul normal. PS Nu se pune Kogalniceanu sau Dacia pe sensul pentru RATB nu? )"> Link to comment
tuf5075 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) O singura data...ca nu pot sa uit...eram cu un MX5, vara si mai la inceput pe aici...si in Stuttgart, fara sa vad!!!! am intrrat pe o asa strada...nu am facut nici 10 m..si au si sarit stramosii omului...cateva bucati la 70 de ani pe masina..sa imi spuna ca acolo e sends unic...bine, oamenii amabili...dar m-a uimit..sau m-a marcat corectitudinea lor...incredibil, nu puteau ei sa stea pe trotuar..de mine... a PS: bine, atunci m-a uimit, acu e ceva normal...au treaba cu toata lumea,...asae mentalitatea...dac anu faci ceva corect...te dau in gat...si ce e mai grav..ca daca s-ar discuta personal..s-ar rezolva..dar nu, se prefera solutia mai radicala, suna imediat la Politie... Edited August 29, 2006 by tuf5075 Link to comment
Leone Posted August 29, 2006 Author Share Posted August 29, 2006 Auzi, tu esti de la Politie sau de la secu'? E pentru prima data in viata mea cind sint facut politist sau securist! "> Nu-s nici de una, nici de alta, doar ma gindeam - azi, fara centura si pe sens interzis, miine, trecut pe rosu la semafor, poimiine, cu 100 pe ora, pe o strada ingusta din cartier si tot asa pina se face septembrie si intra in vigoare si noul cond rutier si imi zic - aoleu, tre' sa ma las de toate alea enumarate mai sus! sau poate nu... Link to comment
Alinutz Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 hmm ... am intrat de vreo 2 ori, ca tot au schimbat astia sensurile pe o strada, pe la liceul cfr (care stie) dar intentionat niciodata, decat poate daca sunt in alt oras si nu observ ... Link to comment
MariusZMC Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 In fiecare dimineatza intru pe invers pe o strada nu prea circulata si nu m-a oprit politia niciodata pentru asta. Link to comment
paul_marines Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Acum 4 ore in Buc undeva in drum spre Gara de Nord langa MTTc la un viraj la dreapta am constatat de fapt ca toate benzile de la semafor erau ocupate de masini circuland din sens invers . Abia apoi am vazut si semnul de acces restrictionat. "> F**k them all ca nu mi-au lasat loc si mie. Edited August 29, 2006 by safari hunter Link to comment
alx Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Tare Safari. Eu nu cred ca am intrat de mai mult de 2 ori in aproape 10 ani de carnet de sofer. Astea fura demult, cand aveam lamaie. Acum nu fac asa ceva nici in ruptul capului. De ce? Ca poate vine unu, asa cam ca mine, care merge linistit si cu tupeu ca nu are cum sa fie vreunul pe contrasens... Link to comment
Alezz Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 O singura data din greseala cand au bagat dupa Vitan sensurile unice(era noapte)si nu am fost singurul. Link to comment
Satori Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Straduta dintre blocuri, fara nume de altfel (asta stiu de la declaratiile de furare a Daciei) si mai mult o parcare decat o strada, are sens unic. Fara "exceptand locatarii", fara nimic. Asa ca merg pe contrasens zilnic altfel mai fac vreo 800-900m ca sa parchez. Link to comment
cristi.a Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Rar, printre blocuri...sunt multe stradute paralele, cu sens unic..dar unele sunt fffff proaste, rupi masina, deci prefer sa merg pe interzis decat prin gropi. Oricum nu sunt strazi circulate. Stiu ca nu e bine ce fac Link to comment
remix Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Ca sa zic asa usa de biserica sigur nu-s. Din greseala nu stiu sa fi intrat de mai mult de 3 ori in toata cariera mea. In schimb am facut-o in mod deliberat de mai multe ori, mai ales pe stradute unde o ilegalitate d-asta mi-a scurtat drumul in mod evident fara sa incurc traficul in mod terminal. In general ma feresc sa fac asemenea cascadorii dar exista si exceptii. Am votat "doar atunci cand am o urgenta" pentru ca in general incerc sa merg corect dar am si momente cand numai de "sensu' lu' peshte" nu-mi pasa mie. (fara aluzii la membrul cu nume asemanator) Link to comment
Recommended Posts