MethodRO Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 O singura data am intrat pe interzis, culmea la mine in CT, NU am stiut ca acea strada a fost facuta cu sens unic! Link to comment
hawkeye Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Eu am avut o intamplare foarte hazlie cu sensul unic. Eram pe strada Uruguay si dupa ce facusem stanga-dreapta pe acolo conform unei orientari sumare (noapte fiind) ar fi trebuit sa dau in Constantin Prezan. Ma asigur in stanga, nimeni. Fac dreapta linistit. Merg vreo 50m si apar unii croiti pe banda 1 si 2 in intersectia mare din fata si ma flashuiau de zor. Mirat, imi continuu drumul. Imediat apar si restul de masini pe banda a 3-a si a 4-a (puhoi, vreo 15-20 de masini). In secunda aia am realizat ca am calculat gresit strazile si eram pe Kisselef in sensul care nu trebuia. Am dat repede cu spatele pana inapoi pe strada si am facut regulamentar stanga. ) On topic, am mers pe destul de multe strazi cu sens interzis dar doar daca era nevoie sau nu stiam cum sa ajung in punctul de destinatie din sensul celalalt. Spre exemplu, ca sa ajung la Sectia 18 tot timpul merg pe interzis pentru ca habar n-am cum sa ajung in capatul celalalt ca sa merg regulamentar. Am parcat chiar in fata lor, nu mi-a zis nimeni nimic pana acum. Link to comment
Vijelia Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Acum vreo luna, venind dinspre autostrada, am intrat in parcarea de la Carrefour Militari ... pe la iesire dupa ce am parcat relativ repede, au aparut vreo 5-6 masini care se indreptau spre iesire. Luni seara am intrat pe unde se intra... n-a fost la fel de palpitant! Link to comment
speedygonzales Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Una bucata data. De vina au fost urmatori factori: semnul acoperit bine de un copacel ( scuze veche dar valabila); necunoasterea zonei (prima oara in viata mea cand treceam pe acolo); vasta experienta la volan ( ridicasem carnetul cu 1h inainte si evident hai la o tura; nici taicamiu care era experienta de peste 20 d eani nu ar fi facut la altfel din acelasi considerente de mai sus. in rest baiat cuminte Link to comment
Relu Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Zilnic intru pe sens unic, lucrez in zona Dorobanti, intre str. Radu Beller si Calea Floreasca cunoscatorii stiu, trebuie sa merg 1 km regulamentar ca sa pot sa parchez regulamentar asa ca prefer sa merg 50 m pe interzis cu fata si sa il vad pe cel care vine regulamentar, decat sa merg cu spatele si sa nu il vad bine, iar daca vine cineva regulamentar ii fac loc sa treaca. Stiu ca nu e frumos, da e sanatos decat sa mai merg 1 km in plus. Link to comment
CARABUSU Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 (edited) Pana acum,niciodata,in viitor nu se stie,poate nu voi mai fi la fel de atent ca acum,iar daca s-ar intampla nu vreau sa fie politia pe aproape.Nevasta-mea a trecut o singura data,imediat dupa ce a luat permisul,si mi-am iesit din pepeni atunci si imi pare rau si acum ca am ridicat tonul atunci ca a fost suparata pe mine o saptamana.Acum,cand conduce ea o las in pace si stau cat pot de calm pe scaunul din dreapta ca mai am si eu dreptul la relaxare. Aveti grija la semnele ascunse dupa copaci. Edited September 23, 2006 by CARABUSU Link to comment
Englishman Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Am votat ... de multe ori, din obisnuinta... asta e, ca sa ajung la garaj, trebuie musai sa o iau pe interzis de fiecare data, pentru ca daca ar fi sa ocolesc pe partea cealalta, ar trebui sa-mi rup masina in gropile aferente capatului strazii . Link to comment
tolin Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Nu cred ca de astfel de cazuri ar trebui sa vorbim. Cred ca e cazul sa ne rezumam la strazile cu circulatie insemnata, unde intrarea pune in pericol si/sau stanjeneste traficul, unde trece o masina pe ora, nu se pune. Link to comment
Ndi Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 O singura data, noaptea, pe la 3 AM cand de bezna n-am vazut ca pe unde venisem era sens unic (Constanta, din centru spre Cazino te duci pe dreapta te intorci pe stanga). Nu erau decat 2 masini pe strada respectiva, eu si duba Politiei Circulatie. Eu pe interzis, ei pe drept. Ouch. Link to comment
iulia Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Deci tu chiar ai avut ghinion . Cum ai tratat cu ei? A tinut povestea? Noi ceilalti care stim ca nu e bine ce facem, ne uitam bine inainte . Link to comment
dreaQ Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Zilnic intru pe sens unic, lucrez in zona Dorobanti, intre str. Radu Beller si Calea Floreasca cunoscatorii stiu, trebuie sa merg 1 km regulamentar ca sa pot sa parchez regulamentar asa ca prefer sa merg 50 m pe interzis cu fata si sa il vad pe cel care vine regulamentar, decat sa merg cu spatele si sa nu il vad bine, iar daca vine cineva regulamentar ii fac loc sa treaca.Stiu ca nu e frumos, da e sanatos decat sa mai merg 1 km in plus. La fel si pe marcel andreescu (tot in dorobanti). NU se tine cont de sens unic. Acolo trec de fiecare data. Link to comment
Pedala Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Pe Bulevardul Dacia dinspre piata Gemeni spre Romana a inceput sa se respecte semnul de sens interzis dupa ce de doua saptamani stau zilnic politisti care nu fac fata numarului de masini. Deobicei stau 3 echipaje. Link to comment
Chip Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) Cand e aglomerat si am grabesc! e o straduta de vreo 50-60m "perpendiculara" cu semaforul de la udriste (cum vii de la junior p dreapta), si mai intru pe una de vreo suta de m chiar in curba dintre timpuri noi si tineretului (pe stanga). Merg cu fatza, da' le fac loc alora care circula regulamentar >- Edited December 8, 2006 by Chip Link to comment
EM!L Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 :> Da mi s-a intamplat o singura data si atunci in necunostiinta de oras.Promit sa mai fac > atunci cand e putin de mers pe interzis si ocolul produs de respectarea codului e mai mare de 2 km Link to comment
cip Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Am intrat si din gresala si intentionat , cind sunt intr-un oras pe care nu-l cunosc si ma ratacesc , de obicei imi stabilesc ruta pe hart da pe hatra nu sunt trecute semnele de sens unic, O alta chestiune legata de subiect penrtu cei care mai obisnuiesc sa o ia pe interzis , daca se apuca si la noi sa puna tepi care permit accesul numai intr-un sens , in sens invers taie cauciucurile ca vad ca limitatoare de viteza sunt peste tot Link to comment
Viktor Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 (edited) E treaba mai veche (de citiva ani, nu am uitat si cred ca nu voi uita) dar am comis-o. Intr-o noapte mergeam spre Cluj si undeva in Oradea (pentru cei ce cunosc acest traseu, din-spre Vama catre Cluj, se face stinga pe linga sectia de Politie si inainte de urmatoarea la stinga e o strada cu sens unic, din sens opus) din ne-atentie am facut stinga pe interzis, cu o strada mai sus trebuia sa fac stinga, indicatorul l-am observat imediat cum am virat am oprit si ma asiguram sa dau in marsalier cind, imediat din fata a aparut un microbuz a carui faruri clipeau ca pomul de Craciun si cred ca i se lipise clansonul de credeai ca trece acceleratul. Cred ca soferul ala ma facut in tot felu de ungur (daca o fi vazut placutele), )"> dar tot cam asa i-am raspuns si eu, pentru clansoane si instalatia de pom. Edited July 2, 2010 by viktor Link to comment
sorin1983 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 In general nu fac imprudenta asta pentru ca in Bucale orice straduta cu sens unic are fix loc de o masina in mers... si e jale daca pe la sfarsit te intersectezi cu altul Link to comment
Recommended Posts