Jump to content

Pagini de internet interesante

nrares

Recommended Posts

Pe un calculator de la munca inca mai merge windows 98. Instalat din 2001, e singurul ce nu mi-a facut nici o problema cand l-am pus in retea.

Cred ca imi caut un hard mai vechi si testez windows 1.0 si win 95 (sunt curios in cat timp se instaleaza OS-ul de 85 mb) Se intampla ceva daca utilizez o copie piratata la respectivul? :) )

... M-ar mira sa nu fie chineza sau spaniola...daca te referi la silicon valley ...

... doar ca Microsoft este in Redmond, colt cu Seatle (WA), in coltul nord-vest al statelor strans unite.

Iar incerci sa pari destept...Ma refeream poate la ASTA Ce-ti mai place sa fii tu ala atotstiutorul.

:mda:

Acolo sunt 45 de oameni angajati. Silicon Valley e vestit pentru hardware, nu software. La Microsoft e invers, cica ar fi buni la software. Daca vor sa faca procesoare cu ecran albastru e problema lor.

In Sillicon Valley este doar echipa Microsoft Research, un fel de elita a companiei mama din Redmond. In Redmond lucreaza aproximativ 300 de romani (sursa: aici). Citez: dupa engleza, a doua limba vorbita la sediul central al Microsoft din Redmond este romana. Bill Gates recunoaste sonoritatea limbii romane, pentru ca o aude peste tot.. Iar mai jos: Nici vorba sa fie asa. Un adevar exista totusi: acela ca acolo s-au strans cateva sute dintre cele mai stralucite minti romanesti.

Probabil ca kornelush a auzit prostia asta in acest filmulet (vezi minutul ~03:00).

PS: personal si eu ma indoiesc ca aude Bill Gates vorbindu-se limba romana in stanga si dreapta prin companie, poate decat daca cuvintele incep cu F si se refera la rudele moarte ale lui maica-sa... 8-|

Edited by kAos
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dupa ce am urmarit clipul asta mi-am dat seama ca nu am nici o treaba cu sofatul.

http://uk.youtube.com/watch?v=1q8ZNkhxT04

M-a speriat pur si simplu, am pielea zbarlita si acum, incredibil cum sta masina aia pe drum mai ales in curbe.

( de urmarit cu sunetul cat mai tare )

Ca sa nu mai zic de asta : http://uk.youtube.com/watch?v=eSJ-HzNWJGM&...feature=related

Edited by Cumnatu