paul_marines Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Hai sa fac eu primul pas chiulangiul nr. 1 de la ultimele 2 intalniri. Cine se simte cu mai multe sa ridice mana sus. Eu vin 100% Link to comment
ToPser Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Eu vin 100% Vii cu jentile puse ? Link to comment
paul_marines Posted August 29, 2006 Author Share Posted August 29, 2006 Vii cu jentile puse ? Sigur cele de tabla!! Despre cele de aliaj trebuie sa mai consult banca sotiei. Link to comment
dreamlike Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Intre debutul echipei de fotbal a Romaniei in preliminariile CE si intalnirea saptamanla a dwcc am putea alege? Bineinteles ca nu, asa ca o sa fiu prezent si eu sambata la intalnire, mai ales ca poate sa ma initiez in fizica nucleara . Link to comment
MethodRO Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Am sa ajung si eu dar nu stau pprea mult! Link to comment
mike.omega Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Ca de obicei, ma anunt si eu! insa nu stiu sigur programul de sambata Stiati ca sambata avem un coleg forumist care face un pas important in viata? Link to comment
MethodRO Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Nu mike saptamana asta nu am zbor de noapte. Am 2 nunti in aceeasi seara. @Sebian: ZDB-ul se nenoroceste! Link to comment
sebian Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Saracul! Sunt alaturi de el...Dar cu ce a gresit? Link to comment
alx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Pai puteti sa attend la cununia religioasa daca are loc la bisericuta de lemn... Eu nu pot a va onora ca sper ca voi fi pe meleaguri straine... Link to comment
MethodRO Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 NU stiu Sebiane dar acum asta e! Noit toti suntem alaturi de el! Cine stie poate a calcat pe un norisor negru! Link to comment
paul_marines Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Pai puteti sa attend la cununia religioasa daca are loc la bisericuta de lemn... Pai cred ca problema sta putin altfel. In loc sa inghesuim spatiul din mica bisericuta de lemn ii putem invita pe nuntasi la intalnirea noastra. Si daca tin cont de sfatul Cleopatrei )"> catre Ghita sa nu vina cum vine de obicei, facem si economie la bauturi Link to comment
ovidiu51 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 >- promit sa onorez prezenta in varianta de 4 cilindri si cutie manuala Link to comment
MethodRO Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Din pacate maine nu mai ajung pe acasa! Ne vedem in 2 saptamani! Link to comment
mike.omega Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Eu maine am de facut un drum in judet(M Cojo stie ) si cum nu stiu nici cand plec nici cand ma intorc va anunt ca iar s-ar putea sa ajung direct la Zodiac Link to comment
dreamlike Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Ce ziceti ne mutam in local pentru a putea viziona si meciul sau nu sunt microbisti printre noi? Apropos, meciul e la 21.00 si ar fi bine de evitat zona stadionului pentru ca eu, de regula, veneam pe strada primaverii. Link to comment
paul_marines Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 (edited) meciul e la 21.00 si ar fi bine de evitat zona stadionului E justa recomandarea ta la care ma gandeam si eu. Totodata se poate reanaliza si ora desfasurarii intalnirii odata cu revenirea sezonului rece. Edited September 1, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Pai dupa cum e vremea nu cred ca o sa se mai intoarca vara sau in nici un caz nu o sa mai facem plaja / baie. Ramane sa stabilim maine ora cea mai avantajoasa pentru viitoarele intalniri. "> Link to comment
Immortal Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Eu din pacate nu pot ajunge, mama ei de capitala Have phun lads! Link to comment
mike.omega Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Poti sa ne zici ca nu-ti mai da mana sa mai cobori masina de pe bordura, te credem! Oare cand mai asfalteaza astia ca m-am saturat de ocolit Link to comment
Immortal Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Poi ieri cand am plecat io am vazut ceva miscare... Was I mistaken? Link to comment
mike.omega Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Oh da! Cred ca la primavara mai vedem noi asfalt! Link to comment
Recommended Posts