paul_marines Posted September 2, 2006 Author Share Posted September 2, 2006 Ploaia a incetat si daca ne gandim bine ar merge tare fain o intalnire indoors. Cafe D'art, On Plonje, etc?? Stabilim la intalnire. Link to comment
mike.omega Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 plouaaaa .. Si?! ti-e frica cu tico pe ploaie? Las ca se tine binisor, totul e sa nu franezi prea tare )"> Eu am aflat ca pe la 3, 3 si ceva plec din oras si probabil pan la 5 sunt inapoi(depind de vreme) asa ca vin si eu! Link to comment
paul_marines Posted September 2, 2006 Author Share Posted September 2, 2006 (edited) De la ora 16 00 Jandarmeria blocheaza accesul in zonele adiacente stadionului. Sa afecteze oare si accesul in parc? S"> Edited September 2, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Vad ca nu spuneti nimic? N-ati gasit servetele sau ce? @Ovidiu: multumim pentru surpriza si cinstea facuta Link to comment
paul_marines Posted September 2, 2006 Author Share Posted September 2, 2006 (edited) Ce mai fratilor dupa un meci de meci cu rezultat de tot hazul sa revenim la o foarte importanta intalnire Daewoo & Volvo Club din parcul Tabacariei. Vedeta incontestabila a fost masina lui Ovidiu 51, un unicat in Romania. Volvo P 1800 construit in 1961 cu un motor de 4 in linie cu cilindree de 1800 cm3 si o putere de peste ceva 100 CP. Pe langa noi si cativa suporteri au uitat de toate motivele ce-i aduse in zona si se mirara la vederea piesei de arta. Ne-am mirat mult de simplitatea masinii cat si de ingeniozitatea celor care au creat-o, sincer, o adevarata opera de arta pe 4 roti. La intalnire nu fu prezent nici un Chevy, eu insumi venind cu Matizul sotiei. Sa recapitulam prezenta: Ovidiu 51, Mike.Omega, Topserii, Hunterul, Dreamlike + 1, Gadele + 1 viitoare, Vectorul + 1. Pe cand se adunara suporterii nationalei furam nevoiti sa mutam reuniunea la Zodiac pentru degustarea frapeurilor clasice. De asta data fura mai bune si acesta fu motivul de Ovidiu se ambitiona sa le achite. Ii multumim si sa mai incerce. Topserii se adunara cu galeriile de evacuare la masa si pana sorbiram din pai ne dete sa admiram pe unde duc gaurile acestora. Doar una nu nimeriram si zau ca nu stiu unde duce. In final barfa se duse pe taramul constructiilor de case si amenajarilor interioare aferente acestora. Despre meciul tricolorilor de aici de la Constanta numai de bine. Edited September 2, 2006 by safari hunter Link to comment
ToPser Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 (edited) Cum am uitat sa iau aparatul , a trebuit sa faca juniorul poze cu telefonul... Ce pot spune este ca il mai asteptam pe domnul Ovidiu la intalniri cu bijuteria pe roti , s-o mai admiram si noi , o adevarata masina !!! Multumim si ptr. cinstea facuta ! Pe data viitoare ! ps. Numai zic nimic de meci... Edited September 2, 2006 by ToPser Link to comment
mike.omega Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Unde a fost Vector?! Link to comment
Mircea Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Il invit pe Ovidiu51 la sectiunea ''Masina mea'' pentru o prezentare mult mai ampla a bijuteriei de mai sus. Link to comment
dreamlike Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Intr-adevar o intalnire cu un specific aparte a carui vedeta incontestabila a fost masinuta lui Ovidiu. Felicitari pentru achizitie si multumim pentru tratatia aferenta. Din pacate intalnirea a trebuit sa o scurtam pentru a putea asista si noi la debutul Romaniei la preliminariile CE, mama lui de meci . P.S. Unde ii vazusi mataluta pe Vector si Vectorita nenea Vanatoru? Link to comment
paul_marines Posted September 3, 2006 Author Share Posted September 3, 2006 P.S. Unde ii vazusi mataluta pe Vector si Vectorita nenea Vanatoru? Da chiar vanatorule unde i-ai vazut? Link to comment
VECTOR Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Unde a fost Vector?! Asta ma intrebam si eu??? ) Eu stiam ca am fost acasa rezolvand grile pentru licenta, dar poate traim in universuri paralele. Sper sa revin si eu printre voi cat mai curand. Link to comment
dreamlike Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Succes la licenta Vector si te asteptam sa revii. Niste poze, ca tot am fost luat peste picior pentru realizarile de saptamana trecuta: Link to comment
paul_marines Posted September 3, 2006 Author Share Posted September 3, 2006 (edited) Eu stiam ca am fost acasa rezolvand grile pentru licenta, dar poate traim in universuri paralele. Sper sa revin si eu printre voi cat mai curand. Ce stiai tu nu ne afecteaza prea tare, acum macar "ti-am auzit pixelii" si nu-ti mai ducem dorul asa mult. )"> Te asteptam sa iei exemplui lui Ovidiu51. Succes la Licenta!! Edited September 3, 2006 by safari hunter Link to comment
MethodRO Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Super tare masina! Felicitari nea Ovidiu! Link to comment
mike.omega Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Detalii despre bijuteria pe 4 roti aici Link to comment
ovidiu51 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Il invit pe Ovidiu51 la sectiunea ''Masina mea'' pentru o prezentare mult mai ampla a bijuteriei de mai sus. In curand voi face o prezentare, dar mai intai ar trebui sa ii fac ceva poze k lumea zic . In acelasi timp vreau sa multumesc colegilor de pe forum pt aprecieri Link to comment
paul_marines Posted September 8, 2006 Author Share Posted September 8, 2006 Astazi este vineri si mai ales 08. 09 2006. Oare ce ne lipseste? Link to comment
JAN_1980 Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Astazi este vineri si mai ales 08. 09 2006. Oare ce ne lipseste? O intalnire, ceva ??? S"> Link to comment
Recommended Posts