Ingineru Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Eu sunt nou pe aici si as vrea sa ma ajutati si pe mine.De cand mi-am pus genti pe masina am observat ca ii schimba foarte tare aspectul si de aceea mi-am luat un set de 6 neoane si nu stiu cum sa le pun fara sa dau gaura in masina.Puteti sa imi dati si mie un sfat??? Te rog foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Edited August 30, 2006 by Mircea Link to comment
ToPser Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Si acum vrei sa schimbi in rau aspectul masinii cu neoane Pai ar trebui sa dai mai multe amanunte,interior exterior marimea neoanelor eventual o poza etc. Fara sa dai gaura poti prinde diverse obiecte prin masina cu banda dubluadeziva ( se gaseste prin benzinarii) >- Link to comment
SORAN Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Banda dublu adeziva... risti sa ramana in urma neoanele. In fata si in spate le poti prinde de spoilerele de plastic(banuiesc ca nu vrei sa dai gaura in tabla). In laterale nu prea ai cum sa le prinzi fara sa dai gauri decat daca ai niste praguri din fibra si le fixezi de ele! Probabil ca exista si un adeziv gen poxipol (poate chiar poxipol) care sa reziste insa nu iti garantez cat poate sa tina in timp. Link to comment
Ingineru Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 (edited) Bun...Pai si cu silicon nu o sa stea lipite de tabla???......Vreau sa stiu ca sa nu dau gaura in tabla degeaba. Edited August 31, 2006 by Ingineru Link to comment
ToPser Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Fara sa dai gaura poti prinde diverse obiecte prin masina cu banda dubluadeziva Banda dublu adeziva... risti sa ramana in urma neoanele Am zis prin interior, pe afara nu as risca nici cu poxipol ! >- Link to comment
Recommended Posts