Bimadi Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Va rog sa-mi spuneti daca e prea mult 3 litri de ulei intr-un motor de tico?Am fost la un "mare meserias" si a turnat tot uleiul din 3 bidoane de 1 litru.Se poate intampla ceva daca e mai mult cu cateva sute de grame?M-am uitat la motor si pare ca ar avea ceva ulei putin mai sus stanga de filtru si nu pot spune daca asa era si inainte.Mi-a teama sa nu iasa uleiul fiind prea mare compresia... Astept un raspuns...va rog!! Link to comment
adostar Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Mai scoate din ulei cu o seringa sau la un service unde au sonda. Link to comment
tuf5075 Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 cu o seringa cu furtun- pe care-l bagi in locul jojei... Link to comment
Bimadi Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 SI CAT TREBUIE SA FIE PE JOJA?INTRE CELE DOUA GAURI MICI LA JUMATATATE?SAU PE UNDE Link to comment
dreaQ Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 (edited) Pe acolo. Mare grija cand faci masuratoarea-masina sa fie "pe orizontala". Nu cu o roata pe bordura sau mai stiu cum. O mica inclinare si adio masuratoare corecta. Evident cu motorul rece. Edited August 31, 2006 by dreaQ Link to comment
Recommended Posts