vbocan Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Pana acu' vreo doi ani (cand am vizitat ultima data www.dacia.ro) la site-ul amintit era un muzeu al civilizatiei dacice. Ei bine, acum astia de la Renault l-au luat. Or fi oferit bani buni sau au avut un avocat bun? :!: Link to comment
NFS Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Tot muzeu al civ. dacice era si acum vreun an (cind am intrat eu ultima oara). Probabil ca au sarit Renault cu banu la greu... e cea mai plauzibila explicatie. Link to comment
cchrism Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Pai conform legislatiei romanesti, in cazul in care ai cumparat un domeniu cu reacredinta (cu intentia de a-l revinde, numele este marca inregistrata la altii) se rezolva usor, dar din pacate nu repede. A se vedea cazul airfrance.ro, la care s-au judecat destul de mult. Nu ai nevoie de avocat super bun, ci cel mult ala care nu vrea sa dea domeniul. Link to comment
NFS Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Pai asta nu cred ca era cu rea-credintza. Era intr-adevar ce zicea si numele, o prezentare a provinciei Dacia (Burebista, Decebal, Sarmizegetusa - nu Nova, Solentza si Logan). Link to comment
florinbad Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Era site-ul unui doctor roman (imi scapa numele) care a scos o revista la New York, "Dacia Revival". Tot el a scris o carte de referinta in domeniul istoric, o carte negata de multi istorici, cum se intampla de obicei, al carei adevar probabil ca va iesi la iveala mai tarziu, dupa cativa ani de controverse si dezbateri: "Nu suntem urmasii Romei!". Cateva fragmente din aceasta carte au aparut in "Revista Fenomenelor Paranormale si de Astrologie" condusa de Aurora Inoan. Link to comment
cpop Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Situl s-a mutat la www.dacia.com si s-a "transformat" in arta contemporana Link to comment
john Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Tot muzeu al civ. dacice era si acum vreun an (cind am intrat eu ultima oara). Probabil ca au sarit Renault cu banu la greu... e cea mai plauzibila explicatie. pai si acum e tot un muzeu al aceleiasi civilizatii apropos de treaba asta, am inteles ca dialog (orange-ul de pe timpuri) a platit bani buni pentru domeniu. domeniul fusese luat de un dealer sau ceva de genul asta. acum vad ca are contentul de la orange Link to comment
Recommended Posts