perfidus Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 (edited) Cine vine Duminica la o intalnire la Daewoo? Avem si oarece de sarbatorit edit: na ca am gresit data, rog un moderator sa treaca 03 septembrie ... si inca n-am baut nimic Edited September 2, 2006 by perfidus Link to comment
Alinutz Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Hmm, eu cred ca de data asta nu vin nu de alta, dar sunt bagat in olimpiadele astea de toamna pana-n gat ... LMA perfidus Link to comment
perfidus Posted September 2, 2006 Author Share Posted September 2, 2006 Hmm, eu cred ca de data asta nu vin nu de alta, dar sunt bagat in olimpiadele astea de toamna pana-n gat ... LMA perfidus Multumesc, atunci ramane sa-ti urez bafta maxima! "> Link to comment
Alinutz Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Sa fie, sa fie ... chiar am nevoie de ea Link to comment
perfidus Posted September 3, 2006 Author Share Posted September 3, 2006 Din lipsă de cvorum se amână ... Link to comment
Alinutz Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Daca ar fi, eu as putea sa trec o ora la un pahar de taina ... (prea multa invatatura strica ) Link to comment
alexino Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Am ajuns tarziu acasa si sincer nu cred ca puteam participa la intrunire. Propun sa mutam intalnirea intr-o zi din cursul saptamanii, intrucat in weekend fie e lumea plecata, fie obosita, fie se reface pentru un nou inceput de saptamana . Cineva pentru? Link to comment
perfidus Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Pai stiu si eu, daca ar fi mai multi interesati am face un sondaj. Mie imi convine si joi sau vineri numai sa fie mai devreme, pe la un 18-19 ca as trece direct de la munca. PS ptr. Alexino - Multumesc, asemenea! Link to comment
scorpion Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Saptamina asta nu pot veni am nunta cumnatului duminica si programul foarte incarcat . Link to comment
Alinutz Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 @perfidus sa stii ca astazi chiar eram dupa cursuri cand ne-am intalnit in oras ... numai ca erau cazute pe undeva prin spate de la cateva frane mai ... violente :"> Link to comment
alexino Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Meditaţii de toamnă??? ) Link to comment
Alinutz Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Ma chinui sa adun macar cursurile Link to comment
lexu` Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Haideti sa facem un vot cand sa ne intalnim... ca sa fie mai bine pentru majoritatea. Link to comment
alexino Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Pai sa incercam o intalnire duminica ? Ia sa vedem mainile sus ...!!! Link to comment
Alinutz Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Hai sambata pe zi asa ... adica un 6, 7 ... duminica seara nu pot ca luni am iar examen ... eu propun sambata seara la 18:30 Link to comment
alexino Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Sambata sa fie atunci. Link to comment
lexu` Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Pai hai sa vedem cati dintre noi vin... ca pentru 3 oameni nu are rost. Link to comment
john Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Daca ramane sambata poate apar si eu "> Link to comment
Alinutz Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 lexu' am mai fost 3 oameni, si ... deh. Oricum, suntem 5 (cu tine) poate 6 cu john, daca apare ... Eu propun alt loc de intalnire decat parcarea aia. In primul rand e departe de toata lumea, si in al 2-lea rand sunt tantarii aia carnivori care nu ne-au dat pace nici data trecuta Link to comment
lexu` Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 (edited) Deci ramane maine la 18.30? Ziceti si unde... dati idei... eu sunt de 1 an in Craiova... nu prea cunosc locurile... Edited September 8, 2006 by lexu` Link to comment
Alinutz Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 (edited) hmm ... sa propun ... buun ... la mine in parcare ? glumeam, glumeam hai sa ne intalnim la McDonald, pe calea buc, si apoi vedem de acolo, daca vremea tine cu noi ... sau alte propuneri ... Dar macar se mai anunta cineva ?! Edited September 9, 2006 by Alinutz Link to comment
Alinutz Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 @alexino ce facem ii luam de urechi pe cei care nu s-au prezentat ieri ? Link to comment
alexino Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Nu-mi permit pentru ca am lipsit si eu data trecuta. :-$ Link to comment
Alinutz Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Aha ... deci tre sa te trag de urechi si pe tine Link to comment
Recommended Posts