JMu Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Daca citeai cu cateva pagini mai in urma, sau foloseai o , ai fi aflat nu numai ca e cineva care a reusit sa dea jos manualul, ci si ca l-a facut pdf si il pune la dispozitie doritorilor. P.S. Fiindca am intrat in posesia manualelor Daewoo (multumiri @aztec si @senna), voi incerca saptamana viitoare sa le pun pe un ftp (al meu, deci "supravegheat") ce are downtime minim. Voi posta la momentul potrivit datele de conectare. Link to comment
nt98adu Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Daca aveti putin timp si daca va rog fffff. frumos, as vrea si eu manualul de utilizare la Cielo 1996! Cel de reparatii il am, dar ma intereseaza mai mult utilizarea. Multumesc mult! Adresa de mail: nt98adu@yahoo.com. Link to comment
nt98adu Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Am primit manualul! Multumesc inca o data celor ce au avut bunavointa! Link to comment
racer Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Un manual pentru un Daewoo Racer, an 1993 are cineva? Daca aveti si mi-l puteti trimite si mie, mail-ul este: marius_03ro@yahoo.com Multumesc anticipat. Link to comment
aztec Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 din cate stiu similaritatile dintre racer si cielo sunt destul de mari.. vei primi ce am (manualul de caroserie) si restul pt cielo. Link to comment
sibi Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Vreau si eu va rog...manualul pentru espero. Adresa de mail este marius.sibisteanu@gmail.com sau sibi@conceptdata.ro Va multumesc anticipat. Link to comment
Seba Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Am primit si eu manualul. Multumesc de ajutor. Link to comment
racer Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 din cate stiu similaritatile dintre racer si cielo sunt destul de mari..vei primi ce am (manualul de caroserie) si restul pt cielo. Multam' pentru manuale aztec...pe cel de cielo il aveam si eu, vroiam sa stiu daca are cineva si pentru racer (desi nu prea cred la cate sunt pe la noi), pentru a vedea eventualele diferente in ceea ce priveste unele piese (oricum piesele pe care le-am inlocuit pana acum au fost de cielo). 10x. "> Link to comment
florinbad Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Racer, manualele pentru DAEWOO RACER le poti gasi mai jos, însa este mai complicat un pic (sa te înscrii la ei, sa accepti un site oferit de ei, gratuit sau nu etc.) Daca ai timp de pierdut, poti sa încerci "> : http://daewoochileclub.galeon.com/manuales.html Link to comment
dan GLE Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Daca aveti putin timp si daca va rog fffff. frumos, as vrea si eu manualul de utilizare la Cielo 1996! Cel de reparatii il am, dar ma intereseaza mai mult utilizarea. Multumesc mult! Adresa de mail: nt98adu@yahoo.com. Daca te rog sa-i transmiti si mie manualul de utilizare te superi? Nici nu stiam ca exista un asemenea manual. Este carticica aceea format A5 pe care o primesti o data cu masina? Multumesc mult! edit Aztec: probabil ca trebuie sa aibe si o adresa unde sa trimita... Link to comment
NSA Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Salutare ! Am manualul de reparatii Tico ( SX din 99 ), insa nu am si manualul de utilizare. Cine ma poate ajuta in aceasta privinta : niculescustefanandrei@yahoo.com Va multumesc mult si scuze de deranj. Link to comment
sergiu Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Vreau sa gasesc si eu un manual de DAEWOO CIELO 1996 AUTOMATIC!!!. Exista pe undeva vreun link pentru descarcare?! edit Aztec daca vrei sa-l primesti prin mail, sapue-mi o adresa 9 de mail) , preferabil pe yahoo.este manualul de cielo dar are si capitol pt cv automata Link to comment
NSA Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Multumesc mult pentru manualul de utilizare! "> Link to comment
sergiu Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Vreau sa gasesc si eu un manual de DAEWOO CIELO 1996 AUTOMATIC!!!.Exista pe undeva vreun link pentru descarcare?! edit Aztec daca vrei sa-l primesti prin mail, sapue-mi o adresa 9 de mail) , preferabil pe yahoo.este manualul de cielo dar are si capitol pt cv automata Multumesc anticipat. Nu am pe yahoo, am la home.ro; autosurfro@home.ro. Este buna am mai primit mail aici. Link to comment
Cumnatu Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 (edited) Salut, vreau si eu va rog daca se poate manual de utizare Cielo Hidramat '96. eventual pe una din adresele : c@evolva.ro cristi_evolva@yahoo.com Multumesc ! Am eu manualele de reparatii pentru mai multe modele de autoturisme Daewoo in format PDF. Cielo - doua volume (800 + 150 pagini) Damas (350 pagini) Espero (1000 pagini) Korando (1450 pagini - engleza) Nubira (2050 pagini) Matiz (1200-motor + 150-caroserie) Musso (1450 pagini) Tico (350 pagini) Lanos (250 pagini - doar caroserie) Leganza (2500 pagini - engleza) Problema e ca in total au aproape 300MB. Ar fi ideal daca am putea sa le punem pe un server pentru a le putea lua oricine, oricand .. Solutii ... ceva ? P.S. Sunt in limba romana ... mai putin cele pentru care am specificat limba in paranteze. Numarul de pagini este aproximativ cu o eroare de +/- 5 pagini (pentru rotunjire) Sal, eu pot sa il pun la mine pe http://www.anagabriela.ro/ Nu trebuie decat sa imi dai e-mailuri cu ele pe c@evolva.ro sau cristi_evolva@yahoo.com Imediat ce le primesc o sa le urc pe site si va anunt. Banuiesc ca mai potrivit ar fi daca s-ar urca pe acest forum, eventual la o sectiune download dar pana atunci ... Si pentru ca am gasit ce ma interesa si pentru ca am banda de n-am ce face cu ea ( 8 Mb by my self ) l-am urcat : http://www.anagabriela.ro/Daewoo/ daca doriti sa mai fie ceva introdus acolo, dati-mi linkul de unde sa il iau si cu siguranta o sa il pun ! Edited May 16, 2006 by Cumnatu Link to comment
Cumnatu Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Salut, cu ajutorul lui " aztec " am facut rost de niste manuale, nu le-am verificat pe toate sa vad ce si cum sunt, le-am dat jos cat mai rapid si le-am urcat pe propriul site ( e cam mult spous site dar, ma rog ). http://www.anagabriela.ro/Manuale%20Daewoo/ Poate va ajuta cu ceva ! Link to comment
Liviu Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 (edited) Nu mai cita mesajul anterior Cautam un manual Leganza; cu ajutorul vostru l-am gasit! Multumesc si raman dator! Edited May 22, 2006 by Mircea Link to comment
mr_ Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 10x M-am servit si eu cu manualul de utilizare si cu cel de service in engleza pentru Nubira 2 Are cineva manual de service si/sau de utilizare pentru Octavia 2 1.9 TDI 105 CP Ambiente? Link to comment
masinioricestare Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 (edited) Super manualele. Bravos Multumesc mult pentru manualul de utilizare! "> Se poate sa mi-l trimiti pe cel de utilizare pt Tico Rico si mie? Merci masinioricestare@yahoo.com Edited May 20, 2006 by masinioricestare Link to comment
corneluza Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 SALUT! Poate cineva sa ma ajute cu un manual de utilizare pt. Leganza la mail-ul hrihorciucc@yahoo.com? Multumesc anticipat! Link to comment
alfabit Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Salut la toata lumea ! Manualul de service pentru Cielo Euro3 ( fabricatie 2006 ) se poate gasi ? Un link sau la mail : alfabit1@yahoo.com Link to comment
AAdorjan Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 As dori manualul de service pentru Matiz. aady85@yahoo.com Mersi anticipat! Link to comment
Cumnatu Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 As dori manualul de service pentru Matiz. verifica-ti e-mailul Link to comment
raskala Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 (edited) Am nevoie de manualele pentru Espero 1,5 DOHC 16, din '96.Daca ma poiate ajuta cinevva as ramane recunoscator... my address: raskala@yahoo.com raskala@gmail.com Edited May 29, 2006 by raskala Link to comment
Recommended Posts