Jump to content

Cereri Pentru Manuale Daewoo Si Chevrolet

Recommended Posts

Am eu o solutie: saptamina viitoare reteaua in care sunt eu trece la 1MB extern si 11Mb metropolitan de cap de retzelist integrat in absolut...si o sa-mi trag si IP fix...voi face eu un FTPserver ca am toate manualele si vom trece la metoda solicitarii prin MP... eu va dau user si parola pe server, voi luati frumushel manualele, iar cel care se apuca sa copieze tot sau sa hammer-easca serverul s-a lins pe bot de manuale. Ce ziceti?

Gata, am gasit eu solutia! Am cont de mail pe Gmail (1GB!!!) si o sa le plantez acolo arhivate, pe toate!!! Si o sa dau user si password la fiecare pe mesageria privata, cu rugamintea clara sa NU stearga careva arhivele!!!

Offf...

Dupa cum ii spune si numele este un Internet DRIVE!

Sincer nu striu cum mai functioneaza acum, stiu de foarte demult de el... In principiu iti faceai un cont ca la email... si te lasa sa faci upload la citiva mega (nu mai stiu citi). Mi se pare ca-ti facea si-un shortcut in winexplorer ca sa-ti vezi idrive-ul de acolo. Aparea exact ca in explorer, cu foldere si tot ce trebe.

Pt mai multe info... try :stfw:

De asemenea in Norton System Works, ai o optiune pt un xdrive. Puneti mina si studiati, ca eu sunt la munca si n-am internet! :X

E mai simplu pentru multi cu Yahoo mail, ca stiu toti sa-l acceseze... Setarile de ftp pot fi chineza veche pentru multi... Parerea mea... Nu e bai cu contul, se dezactiveaza, il activam!!! Da o sa il abonez la un news, ceva, sa fie trafic pe el!!!

Vestea buna e ca dupa arhivare multivolum, manualele de Cielo, Espero, Nubira, Tico, Matiz si Damas (pe astea le am) incap in 82 MB, deci lejer pe Yahoo mail!!! Si acum incep actiunea!

Nu e bai cu contul, se dezactiveaza, il activam!!! Da o sa il abonez la un news, ceva, sa fie trafic pe el!!!

Pai il re-activezi, no problemo, dar va trebui sa re-incarci manualele pe el.

Cind contul este dezactivat, mailurile se sterg, indif ca sunt citite sau nu!

Iar trafic pe cont, nu inseamna sa primesti mailuri ca nebunu' ci sa intri in casutza cel putin 1 data/luna, adica sa folosesti parola si username-ul.

Vestea buna e ca dupa arhivare multivolum, manualele de Cielo, Espero, Nubira, Tico, Matiz si Damas (pe astea le am) incap in 82 MB, deci lejer pe Yahoo mail!!!

cand trimiti mail se considera mai mult.

de ex. daca trimiti un atash de aprox. 700kile apare ca fiind de aprox 1mb

Salut baieti si fete.

Astazi am terminat de scanat "Manulul de utilizare" de CIELO.

Are aprox 100 de pagini, 16 Mb si este in format PDF.

Cine il doreste pe mail sa imi scrie pe personala.

PS: Este branduit "http://www.daewooclub.ro/". Sper sa nu se supere sefii mari ai site-ului.

Am pus pe prima pagina a documentului adresa formului cit si in proprietatile documentului.

:wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...