razvani Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Hai sa deschidem un nou post de manuale unde sa punem adresa de email de la GMAIL si sa tinem actualizata o lista cu ce exista acolo. Ce parere aveti? Link to comment
VIPER Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Sincer, prefer sa dau adresa doar pe MP... Nu am de unde sa stiu cine intra acolo si isi insuseste contul... Ca asa e romanul... Link to comment
razvani Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 OK. Dar macar adresa de email unde sa trimit manuale. De exemplu m-am chinuit sa fac "Manualul de utilizare - CIELO" - scanez aprox 100 de pagini - sa le prelucrez in Photoshop ca sa le iau conturul ala negru de pe margini si sa le invirt sa arate cit de cit orizontale. - sa il fac PDF. ... si as vrea sa il dau si la altii. Lista cu manualele existente ar fi OK ca sa stim ce sa nu mai trimitem. Link to comment
zoltanlasz Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Am toate manualele de service si si de intretinere pentru toate modelele de DAewoo,dar sunt pe un CD,le aduc luni cu mine,tre sa ma uit cat are fiecare nu stiu daca pot sa trimit prin mail...La cine trebe sa-mi solicite lpe mail la zoltanlasz@yahoo.com si vedem noi cum le trimit. Mersi Link to comment
Nicotine Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Pentru Dacii erau tot felu de carti "Autoturismul Dacia 1310 - Intretinere si reparatii" cu scheme cum sa schimbi, samd. La cielo nu exista asa carte ca as lua-o din librarii? Link to comment
marckcos Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 OK.Dar macar adresa de email unde sa trimit manuale. De exemplu m-am chinuit sa fac "Manualul de utilizare - CIELO" - scanez aprox 100 de pagini - sa le prelucrez in Photoshop ca sa le iau conturul ala negru de pe margini si sa le invirt sa arate cit de cit orizontale. - sa il fac PDF. ... si as vrea sa il dau si la altii. Lista cu manualele existente ar fi OK ca sa stim ce sa nu mai trimitem. ma bucur ca ai reusit ...uite iti dau o adresa unde poti sa-mi trimiti si mie manualul de utilizare...ok? marckcos@yahoo.com Link to comment
pixelconscious Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Astazi am terminat de scanat cartea si am impachetat-o in format PDF. vreau si eu manualul, poate ma mai luminez cand ridic capota :-D dar nu pe email, nu se poate sa il pui undeva si sa il downloadam de-acolo ? --L. Link to comment
Shenck Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Un modertor sa lipesca msg asta la http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1319 Link to comment
pixelconscious Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 scuze Shenck am sa fiu mai atent Link to comment
zoltanlasz Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Cei care au solicitat manuale astazi v-am trimis la adresele cerute!!! Have fun!!!! Link to comment
marckcos Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Cei care au solicitat manuale astazi v-am trimis la adresele cerute!!!Have fun!!!! vreau si eu manulul de utilizare pt Cielo... pe adresa marckcos@yahoo.com Link to comment
zoltanlasz Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 tI-AM TRIMIS IN 9 BUCATI DE 1.4 MB Link to comment
Vali.D Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 ma poate ajuta cineva cu un manual de service ptr Matiz ? TkS. Link to comment
zoltanlasz Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 ma poate ajuta cineva cu un manual de service ptr Matiz ? TkS. Te ajut eu numai zi-mi o adresa de mail!!!!! Link to comment
zoltanlasz Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Atentie are 35Mb,ti-l trimit dupa-masa in bucati de 1.4 mb arhivate! Link to comment
Vali.D Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 mail to : doro2004@k.ro :thanks: Link to comment
zoltanlasz Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 mail to : doro2004@k.ro :thanks: Adresa data de tine nu este buna deoarece nu accepta atasamente mari(1.4 mb*17 buc) Fa-ti un cont pe yahoo si apoi iti trimit. Link to comment
Vali.D Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Fa-ti un cont pe yahoo si apoi iti trimit. dda_1203@yahoo.com :thanks: Link to comment
zoltanlasz Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Vali.D le-ai prmit manualele? Link to comment
Vali.D Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Vali.D le-ai prmit manualele? ok. le-am primit . incaodata :thanks: raman dator cu o Link to comment
razvani Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Eu am urmatoarele: CIELO - Manual Caroserie.pdf - 8 Mb CIELO - Manual de utilizare.pdf - 17 Mb CIELO.pdf - 14 Mb ESPERO.pdf - 16 Mb Tico.pdf - 6,5 Mb Cine vrea ceva sa imi dea un MP. Nu am de Matiz... cine are inima mare sa imi trimita si mie la Razvan.Irimia@gmail.com Multumesc, Link to comment
zoltanlasz Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Eu am urmatoarele: CIELO - Manual Caroserie.pdf - 8 Mb CIELO - Manual de utilizare.pdf - 17 Mb CIELO.pdf - 14 Mb ESPERO.pdf - 16 Mb Tico.pdf - 6,5 Mb Cine vrea ceva sa imi dea un MP. Nu am de Matiz... cine are inima mare sa imi trimita si mie la Razvan.Irimia@gmail.com Multumesc, Dar chiar iti trebuie manualul sa-l folosesti sau numai pentru colectie?Dupa cum vad eu cred ca ultima varianta este valabila nu? Link to comment
razvani Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 ... asa este ... imi place sa am...ca sa dau la altii... Mai am si de Dacia dar nu am sa contaminez acest forum cu asfel de manuale. . Link to comment
zoltanlasz Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Reformulez:Imi faci rost de un cont gmail si iti dau manualu!Mi se pare rezonabil nu? Link to comment
Recommended Posts