Jump to content

Cereri Pentru Manuale Daewoo Si Chevrolet

Recommended Posts

manualul pt matiz euro 3 (sau matiz 2 nu am inteles bine) se gaseste la adresa urmatoare

www.malyweb.cz/mates/manu

din pacate este in engleza

in curand se va gasi si la noi in mailul cunoscut (manualedaewoo@yahoo.com), cand am timp sa il dau jos de acolo pe tot si sa-l adun ca un singur PDF..

multumiri unui membru al forumului ce m-a anuntat de acest link :) >-

Edited by aztec

avem :) >-

am mai spus manuale existente

DAMAS;

TICO /2 versiuni- rep+ utilizare

MATIZ / versiuni- rep+ utilizare

CIELO /2 versiuni- reparatii+ caroserie

ESPERO;

OLTCIT

NUBIRA

am adaugat si manual caroserie pt cielo/nexia/race

ca sa obtineti accesul la ele i-mi dati un Measj Privat (PM)

si eu va spun cum, asta daca nu ati citit cateva pagini mai inainte..

sanatate maxima

Pentru cine doreşte: eu am în format PDF manuale de reparaţii în lb română pt Cielo, Damas Espero, Matiz, Nubira, Tico şi manuale de reparaţii caroserie pt Racer, Espero, Cielo, Lanos, Nubira, Leganza, Matiz.

Email la jturos2003@yahoo.com

Acum este mult mai usor sa identificati reperele cautate!

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am publicat pe site-ul www.autodaewoo.ro cataloagele de piese pentru Daewoo Tico, Matiz si Cielo.

Acestea sint disponibile la adresa www.autodaewoo.ro/catalog

Cataloagele prezentate la aceasta adresa sint in format html si sint prelucrate astfel incit asigura o viteza buna de incarcare direct de pe site. Speram ca ele sa fie de ajutor si celor care isi repara singuri masinile pentru ca majoritatea ansamblelor sint prezentate prin explozie.

Edited by nicubarbu

excelanta idee nicu, mai vin cu o propunere daca se poate sa se puna si denumirea pieselor, chiar si in engleza daca in romana nu se poate..

inca o data multumiri..

• 2 weeks later...

un coleg forumist are nevoie de manualul de utilizare de la cielo (de cunoastere?)...

are cineva acest manual in format pdf ?

sau daca-mi puteti spune cate pagini are, poate il vrea xeroxat si se indura cineva sa-l traga si sa-i platesc, dar mai intai sa aflu forma in care il vrea, sa nu-l copiem degeaba

@ b 68 vld

este pe drum... :D

@ toata'lumea

manualul de utilizare de la cielo (de cunoastere?)...

are cineva acest manual in format pdf ? sau alt format, sa-l adaugam la colectie...

si un coleg de forum are nevoie de el, eu nu am de unde sa fac rost momentan

aveti careva sa-l scanati?

sanatate maxima

vreau si eu manualul de utilizare cielo. Cand e pe manualedaewoo sa-mi spui si mie aztec, sau trimieti-mi-l pe adisavaro@yahoo.com

Multumesc mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...