florinbad Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Din "greseala" , am descarcat manualul de utilizare pentru KALOS, în limba engleza! Il doreste cineva? (are 5 megi) <{POST_SNAPBACK}> "Coletul" a fost expediat ! Este format dintr-un self-extractor (o mamica) cu extensia .exe si 3 puiuti cu extensiile .C00 .C01 .C02. Toti patru se vor copia într-un folder si apoi se va da click pe self-extractor. Cine-l doreste, sa ia legatura prin PM cu VAXXi sau cu AZTEC. Link to comment
FAQ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Celor care au manualul de utlizare (cartea incepatorului), pt Cielo GLE-AC le-as fi recunoscator daca ar putea sa mi-l puna pe mail: iuliuc@gmail.com Link to comment
VAXXi Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 De utilizare nu exista in format electronic ... doar de reparatii si de caroserie. Link to comment
florinbad Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Cineva de pe forum (nu mai retin cine) a scris la un moment dat ca a solicitat Craiovei un manual de utilizare (pentru Cielo sau Nubira) si ca l-a primit in format .PDF Deci, cred ca cei de la Daewoo au TOATE manualele de utilizare in format .PDF; ramâne doar ca anumiti membri sa solicite aceste manuale, pentru folosul celor care nu-l au si sa le trimita lui AZTEC! Nu cred ca (virgula) Craiova s-ar supara, mai ales ca ne citesc la greu ... Link to comment
FAQ Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 De utilizare nu exista in format electronic ... doar de reparatii si de caroserie. <{POST_SNAPBACK}> Pai... cu acest manual (de utilizare) a fost demarat topicul... (user-ul razvanel). Dar in ultimul timp n-a prea fost pe forum. Am scris si eu craiovei, nici un raspuns. Link to comment
razvani Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 TICO h**p://rapidshare.de/files/2573241/Tico.zip.html CIELO - Manual Caroserie h**p://rapidshare.de/files/2573149/CIELO_-_Manual_Caroserie.zip.html h**p://rapidshare.de/files/2586568/CIELO_-_Manual_de_service.zip.html h**p://rapidshare.de/files/2586741/CIELO_-_Manual_de_utilizare.zip.html MATIZ h**p://rapidshare.de/files/2573529/MATIZ.zip.html ESPERO h**p://rapidshare.de/files/2586909/ESPERO.zip.html Link to comment
zahei Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 as vrea si eu un manual de utilizare pentru Matiz daca are cineva. Link to comment
aztec Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 zahei, ai trecut de la motor la matiz? ai un mesaj privat... Link to comment
zahei Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 (edited) zahei, ai trecut de la motor la matiz?ai un mesaj privat... <{POST_SNAPBACK}> e masina nevesti-mii.. eu am un VW Scirocco. multumesc pentru manuale. Edited July 1, 2005 by zahei Link to comment
lauriciu Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 cine doreste catalogul de piese pt Cielo sa dea un mesaj pe messenger chiar daca sunt offline, la chirita_laur sau pe mail chirita_laur@yahoo.com, lasa mesaj cu id pe messenger sau email si il trimit. Este cel de pe situl rusesc, l-am scos pe tot, inafara de primele pagini care nu mergeau. ATENTIE are 28 mb, cei care beneficiaza de o conexiune online permanenta il va primi pe messenger, cei pe dial up il va primi pe mail in pachete de cate 2-4-8-10mb depinde de ce dimensiune doriti (fiecare stie cum ii merge netu), specificati si asta. urmeaza sa scot si pt espero, leganza, nubira, am sa anunt cand le am Salutari, Lauriciu Link to comment
pesteimputit Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 pune-le te rog pe pesteimputit@gmail.com Link to comment
smoke Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 am un cd cu manualele de service si alte chestii pt toate modelele daewoo - are cam 500 mb. Daca exista vreu-un loc unde sa il pun o fac - dar pe bucati. Link to comment
grasu Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 daca exista as vrea si eu daca se poate manualul de la tico daca il detine cineva pe omul_gras@yahoo.com va multumesc mult anticipat!! Link to comment
mmester Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 (edited) Service manual gasiti la adresa . In campul ENTER se introduce modelul cautat si se da Search. Se despacheteaza cu winrar . Edited July 20, 2005 by mmester Link to comment
urduban Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 as dori si eu un manual de Matiz daca se poate... www.nae_urduban@yahoo.com Link to comment
Cristian Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Sa nu te superi ca ma bag si eu dar sut un proaspat posesor de Matiz si ma intereseaza si pe mine. Daca poti sa ma ajuti : negoita_cristian@yahoo.com multumesc Link to comment
urduban Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 vreau si eu ajutor va rog.. mi s-a dat un cont si nu merge... nae_urduban@yahoo.com Link to comment
VAXXi Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 nae_urduban@yahoo.com Omule, bunul simt ar presupune sa dai macar o adresa de mail corecta, dupa ce am stat jumatate de ora sa-ti trimit manualul la adresa gresita, rezultatul fiind ca toate mesajele s-au intors inapoi Link to comment
narodina Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 (edited) Fratilor, din cate stiu exista un cont de mail pe yahoo - ceva legat de daewoo club - al unor binevoitori de pe forum, unde intrai si iti luai manualul pe care ti-l doreai. Mai cautati un pic pe forum si o sa gasiti adresa respectiva ! Gata am gasit: manualedaewoo@yahoo.com iar parola o obtineti de la aztec Edited July 28, 2005 by narodina Link to comment
tb230daewoo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 (edited) Sant un proaspat proprietar de Chevrolet Lacetti Caravan (Nubira). V-as ramane profund indatorat daca ati putea sa-mi spuneti daca ati auzit de vre-un manual de reparatii pt. aceasta masina. Edited July 28, 2005 by tb230daewoo Link to comment
tiberiuenache Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Si spuneti ca totusi nu se exista nici un manual de utilizare pt Espero 1,8 ??? Poate se hotareste careva (care il are) sa il scaneze si sa-l puna pe manualedaewoo@yahoo.com sau sa m-il trimita mie pe enache_t@yahoo.com ! Mercic PS: toata lumea vb de intalnirea clubului : unde e mai fratilor asta ca am citit tot forumul si nu gasii nimik ! Link to comment
VAXXi Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 @tb230daewoo: de Lacetti nu avem inca nici un soi de documentatie. @tiberiuenache: de scanat nu l-a scanat nimeni inca; il am eu, daca te intereseaza ceva anume din el, spune-mi si iti transcriu. Intalniri - vezi aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showforum=28 Link to comment
covrigma Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 vreau si eu please un manual de matiz la covrigma@yahoo.ca Link to comment
aztec Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 sorry oameni, am fost in concediu... incerc sa rezolv cererile voastre ... cu timpul. sper astazi ) Link to comment
brainsmartman Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Am un asemenea manual original care are 100 pagini.In el gasiti lucruri pe care le stiti foarte bine dar va spun eu ca mai gasiti si alte mici "tips"-uri pe care nu vi le-ati fi imaginat. Cam cite persoane sint interesate de asa ceva sa stiu daca merita sa il scanez si sa il fac PDF ? PS: Am incercat sa adaug o imagine si imi spune ca : "Scuze, aţi atins limita de încărcare de 3 kb" In "Extensii şi mărimi aprobate" spune ca "Images -> Mărimea maximă de încărcare: 512 kb" Am gresit pe undeva? OK: merge !!! PS: si daca tot merge sa mai pun o poza faina. <{POST_SNAPBACK}> Vezi ca am eu manualele originale (si chiar in limba romana) in format PDF Link to comment
Recommended Posts