ovi_jer Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 brainsmartman daca ai manualul la cielo executive euro 3 ne spui o noutate. Link to comment
miha Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 cine doreste manual pt TICO sa ma anunte...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> dorind un TICO m-am pricopsit cu un CLIO 1.9 D, din '93... acum marea mea problema este ca as avea nevoie de un mic ajutor>>>> cine are sau stie unde pot gasi un astfel de manual va rog frumos sa ma ajutati... PS... chiar daca nu am reusit sa imi cumpar TICO, sper totusi ca nu voi fi marginalizat (exclus) din acest forum... cu multumiri anticipate, <{POST_SNAPBACK}> Salut . As vrea sa am si eu un manual de reparatie pt. Tico. Il am de o luna si nu prea stiu multe despre el. daca poti sa mi-l trimiti la mihagsxr@yahoo.com iti raman dator. multumesc Link to comment
Amadeus Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Vreau si eu manualul pentru Cielo. Poti sa mi-l trimiti te rog pe office@amadeuscomputers.ro? Multumesc. Link to comment
adig Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 As dori si eu daca aveti careva manualul de reparatii pentru Cielo GLE (an 2000). Adresa: adigoia73@yahoo.com Mersi. Link to comment
gxg Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 vreau si eu manualul de TICO..stiu ca l-am mai luat odata da aM schimbat calculatorul si nu am salvat datele...data trecuta am intrat pe o adresa si am luat parola de la aztec..(parca)..acum vad ca fiecare isi lasa adresa si asteapta,asa ca... gxg_86@yahoo.co.uk Link to comment
aztec Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 cataloage de piese cu cod si poza la linkul urmator..(traducere din rusa) http://babelfish.altavista.com/babelfish/t...3D0%26mark%3D19 daca nu merge asa, in rusa la http://www.autocat.ru/catalog/?atype=0&mark=19 Link to comment
relu17 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Are cineva manualul de utilizare (nu de reparatii) pentru Espero, in format digital? Eu am reusit sa copiez la xerox cateva pagini dar nu il am complet. Link to comment
gxg Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 mai vreau si eu manualul..din nou..dar nu e vina mea. cel trimis de aztec imi da eroare la despachetare... gxg_86@yahoo.co.uk sau imi dati un mesaj cu adresa si parola de unde pot lua direct manualul...orice..va rog Link to comment
nstar Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Bine v-am gasit prieteni! Am si eu TICO-ul meu SL de 1 sapt si merge grozav dar asa mai mult de curiozitate si ca sa-l am doresc un manual de service/intretinere pt. TICO; dau un rand de baut la cel ce mi-l trimite la prima intalnire la care voi veni; dati-mi pe pm adresa de mail cu parola unde se gaseste sau manualul direct pe mail la eonstar1 *at* yahoo *.* com Multumiri anticipate si ne mai "auzim" pe forum. >- Link to comment
mr_ Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Eu as vrea pentru Nubira 1 CDX model 2000, cu motorul de 2L 133 CP. Sau daca se poate, pentru leganza cu acelasi motor... Credeti ca am vre-o speranta sa gasesc? Stiu ca nubira cu motor de 2L nu s-a comercializat la noi... Link to comment
kata Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 As dori si eu daca se poate (va rog frumos) manualulde reparatii pentru Cielo fab. '96, Corea. E-mail: craciuncata@yahoo.com Multumesc! Link to comment
kata Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Multumesc frumos! Trebuie un program ceva pentru aplicatie? Link to comment
aztec Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 sant pdf-uri arhivate cu rar... sant selfextract,le salvezi in acelasi folder si dai clic pe 1 si se desfac singure daca ai winrar-ul instalat ai si manualul de caroserie si cel de reparatii. Link to comment
kata Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Fac si eu ca tiganu: primesc un deget si iau toata mana! Totusi gasesc cumva si manualul de piese? Link to comment
aztec Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) gasesti, dar de cumparat, de la magazin...vezi la magazinele de piese daewoo Edited September 1, 2005 by aztec Link to comment
Mad MAX Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 vreau si eu manual de reparatii pt cielo. 10x cargo_angel@yahoo.com Link to comment
SirJohn Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 As vrea si eu un manual de reparatii pentru cielo si un catalog pentru piese.e-mail:sosobi@yahoo.com.Multumesc. Link to comment
roata Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Fratilor are cineva un manual in format pdf? Daca da va rog dati-mi si mie la frot2002@yahoo.com multam' >- Link to comment
aztec Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 avem, da de care vrei? sa presupun ca de tico? il vei avea in 10 minute sper Link to comment
corcotoi Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) Pentru cielo 96, dacă se poate. liviu_tud@yahoo.com mulţumiri anticipate! Edited September 7, 2005 by corcotoi Link to comment
aztec Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 sa ma gandesc daca se poate... m-am gandit-.... s-a putut verifica mailul >- sanatate maxima Link to comment
mr_ Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ceva pentru instalatii GPL se gaseste? Generic sau pentru o anumita marca, nu conteaza... Merci Link to comment
Mario_bc Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Cum tocmai i-am luat "jumatatii" mele un Matiz SE 1999 (SH evident), as dori si eu un manual de utilizare pt el. De asemenea daca se poate, un catalog de piese pentru Matiz si Cielo EXE DOHC. Email: mad111ro@yahoo.com Multumesc! Link to comment
Recommended Posts