Jump to content

Cereri Pentru Manuale Daewoo Si Chevrolet

Recommended Posts

cine doreste manual pt TICO sa ma anunte...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

dorind un TICO m-am pricopsit cu un CLIO 1.9 D, din '93... acum marea mea problema este ca as avea nevoie de un mic ajutor>>>> cine are sau stie unde pot gasi un astfel de manual va rog frumos sa ma ajutati...

PS... chiar daca nu am reusit sa imi cumpar TICO, sper totusi ca nu voi fi marginalizat (exclus) din acest forum...

cu multumiri anticipate,

Salut . As vrea sa am si eu un manual de reparatie pt. Tico. Il am de o luna si nu prea stiu multe despre el. daca poti sa mi-l trimiti la mihagsxr@yahoo.com iti raman dator.

multumesc

vreau si eu manualul de TICO..stiu ca l-am mai luat odata da aM schimbat calculatorul si nu am salvat datele...data trecuta am intrat pe o adresa si am luat parola de la aztec..(parca)..acum vad ca fiecare isi lasa adresa si asteapta,asa ca...

gxg_86@yahoo.co.uk

• 2 weeks later...

mai vreau si eu manualul..din nou..dar nu e vina mea. cel trimis de aztec imi da eroare la despachetare...

gxg_86@yahoo.co.uk

sau imi dati un mesaj cu adresa si parola de unde pot lua direct manualul...orice..va rog

Bine v-am gasit prieteni!

Am si eu TICO-ul meu SL de 1 sapt si merge grozav dar asa mai mult de curiozitate si ca sa-l am doresc un manual de service/intretinere pt. TICO; dau un rand de baut la cel ce mi-l trimite la prima intalnire la care voi veni; dati-mi pe pm adresa de mail cu parola unde se gaseste sau manualul direct pe mail la eonstar1 *at* yahoo *.* com

Multumiri anticipate si ne mai "auzim" pe forum.

:) >-

Eu as vrea pentru Nubira 1 CDX model 2000, cu motorul de 2L 133 CP. Sau daca se poate, pentru leganza cu acelasi motor... Credeti ca am vre-o speranta sa gasesc? Stiu ca nubira cu motor de 2L nu s-a comercializat la noi...

Cum tocmai i-am luat "jumatatii" mele un Matiz SE 1999 (SH evident), as dori si eu un manual de utilizare pt el. De asemenea daca se poate, un catalog de piese pentru Matiz si Cielo EXE DOHC. Email: mad111ro@yahoo.com

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...