NFS Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 al_dreaq_rau@yahoo.com Tare, omule! Link to comment
yannick Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Multumesc mult pentru manuale am primit Link to comment
sorinh Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Salut, Doresc si eu manualul pentru nubiraI. Nu pot sa accesez ftp. Multumesc anticipat. Link to comment
florinbad Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Cautând, cautând, cautând am (mai) gasit aceste manuale: 1. Cielo - Manual de Utilizare (româna) 2. Leganza - Manual de Service (engleza) 3. Lanos - Manual de Service (engleza) Sunt foarte mari si habar n-am cum sa le uploadez! Ori le sparg in bucatele mai mici... La manualul de service pentru KALOS înca se (mai) lucreaza! Va rog sa aveti putintica rabdare cu mine, sunt totusi peste ... 3000 de pagini de procesat! Aveti mila si nu ma zoriti! Când va fi gata, foarte multi vor fi bucurosi sa-l aiba! Sa aveti o zi impecabila! Link to comment
Felix Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 V-as fi recunoscator, daca a-ti putea sa-mi trimiteti si mie un manual de utilizare la Cielo. Este din 1996 si cred ca originala a pierdut-o fostul proprietar. Va multumesc mult de tot! E-mail NT-98-ADU@yahoo.ro Link to comment
andreiv Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) Manualele de pe rapidshare le puteti gasi si aici: hxxp://kramertek.homelinux.org/man_daewoo Deocamdata sunt doar cele de Cielo, in curind vor veni si restul. Linkuri directe: hxxp://kramertek.homelinux.org/man_daewoo/CIELO_-_Manual_Caroserie.zip hxxp://kramertek.homelinux.org/man_daewoo/CIELO_-_Manual_de_service.zip hxxp://kramertek.homelinux.org/man_daewoo/CIELO_-_Manual_de_utilizare.zip (aceeasi regula, inlocuiti hxxp cu http) Este posibil sa nu va mearga din prima, imi mai face figuri conexiunea. Deh, retea de cartier. Am uitat: recomandabil sa folositi un download manager (GetRight, whatever) ca sa nu aveti surprize. Edited March 8, 2006 by andreiv Link to comment
aztec Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 felix.. sigur aia e adresa? a scos yahoo-ul versiunea .ro? daca nu reusesti sa tragi de la cele de la linkul indicat, trimite-mi inc'odat adresa de mail Link to comment
lazy21 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 salut , am descarcat si eu fisierele dar am avut surpriza sa constat ca manualul de utilizare nu merge. se descarca dar la deschidere imi spune ca acrobat readeru nu poate decripta fisierul si atat. ai idee ce ? Link to comment
andreiv Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Daca la unzip nu ai avut erori, incearca un update la ultima versiune de Acrobat Reader (sunt aproape sigur ca aici e problema ta). Daca ai avut erori, incearca sa-l mai descarci o data. Fisierele sunt exact cele de pe rapidshare, la mine merg fara probleme. Link to comment
Alinutz Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Dar un manual de lacetti in engleza, nu cel in romana (ca pe acela il am) ma poate ajuta si pe mine cineva ? multumesc anticipat. Link to comment
florinbad Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Pentru LACETTI (manualul de service in limba engleza) te duci aici: http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=17940 Acolo unde vezi "Multipart" sunt 51 de fisiere .RAR pe care trebuie sa le descarci intr-un folder din PC-ul tau. Faci click pe "To download the file, please, click here!" (in partea cea mai de jos a ecranului). Apoi faci click pe 1 si din nou click pe "To download the file, please, click here!". Apoi faci click pe 2 si tot asa...pâna la 51. Bafta! Edited March 9, 2006 by florinbad Link to comment
Alinutz Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 @florinbad multumesc frumos. Dar ai idee, in acestea sunt cumva si indicatoare de bord si restul, ca pe mine ma intereseaza defapt la versiunea full cum e cu indicatorul de controlul tractiunii, pt ca in manualul in romana (cel de utilizare, nu de service) zice ca daca se aprinde indicatorul trebuie sa te duci cu ea in service, si restul lumii zice ca daca se aprinde inseamna ca intra in functiune ... mersi oricum Link to comment
padre Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Salut! Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare (NU cel de service) ptr. Cielo? la adresa de mail adripopa@gmail.com Merci mult! Link to comment
padre Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Salut! Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare (NU cel de service) ptr. Cielo? la adresa de mail adripopa@gmail.com Merci mult! Link to comment
lauamd Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Alinutz ,în manualul de service scrie absolut tot , trebuie doar să ştii unde să cauţi. Eu până acum am găsit absolut tot ce mă interesa. După părerea mea este complet. "> Link to comment
Danutzzzzdefectu Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 S-ar putea... dar nu stiu cum... ca il am in varianta de carticica... si mi-ar lua destul de mult sa-l scanez... Daca ai vreo idee...cu cea mai mare placere Link to comment
sven Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Salut! Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare (NU cel de service) ptr. Cielo? la adresa de mail adripopa@gmail.com Merci mult! Ti-am trimis la adresa indicata. Link to comment
dreaQ Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 daewoo masina de spalat, monitor de 17" sau ce anume daewoo... Link to comment
stryder Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) am si eu nevoie de un manual pt. matiz...modelul e SE POWER, an 2004 ( nu stiu daca asta conteaza, adica sa fie multe in plus in manual fata de un model standard) stryderica@gmail.com Cu multumiri, Cata Edited March 10, 2006 by King Mercury Link to comment
padre Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Multumesc celor care mi-au trimis manual CIELO! Numai bine! Link to comment
stryder Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 multumiri lui aztec pt. linkul catre manualul pt. matiz, l-am luat. Sa traiesti! Link to comment
lazy21 Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) cine ma poate ajuta si pe mine cu un manual de utilizare(nu service) pt. cielo? "laurentiudamir@yahoo.com" merci mult! Edited March 10, 2006 by lazy21 Link to comment
nemesiss Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare Espero 1,8 CD "NU DE SERVICE" S"> Sunt recunoscator Adresa mail: ioansfilip@yahoo.com Edited March 14, 2006 by nemesiss Link to comment
silviustel Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 (edited) Am si eu nevoie de manualul de Nubira II Euro3 de service. Adresa mea de mail este: silviustel@yahoo.com. Multumesc anticipat! Later edit: Multumesc din suflet! Edited March 15, 2006 by silviustel Link to comment
crysty Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 servus baieti, am si eu nevoie de un manual de cielo, adresa mea de mail este tom_cristy_2005@yahoo.com va multumesc anticipat Link to comment
Recommended Posts