Seba Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Salutare! Rog cine are un manual pentru matiz cat mai "proaspat" ca masina e din 2006, euro 3, la adresa: varosebastian@yahoo.com. Multe multumiri! Link to comment
Juliaen Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Solicit ajutor pentru a gasi manuale pentru Nubira2 Euro3 (reparatii, caroserie, uzina, etc). Merci! micjuliaen@yahoo.com Link to comment
Moshu Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 O "carte de service" sau manual de reparatii pentru Cielo euro 3 LPG, exista? Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat. Nu mi-a raspuns nimeni. E ok si asa. Eu insist totusi. Chiar fara LPG, euro 3 sa fie. (Banuiesc ca e vorba de adresa de mail. Am crezut ca se ia din profil.) cristiangalateanu@yahoo.com Multumesc anticipat, din nou. Link to comment
Tommy Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Pai nu stiu daca sunt.. nici eu nu am gasit la euro 2. Multe sunt asemanatoare cu cele de la sohc. Daca vrei.. iti trimit deseara manualul pe mail de la sohc. Link to comment
aztec Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 din pacate eu unul majoritatea pe care le am nu sunt euro 3.. pt restul variantelor va pot ajuta, dar pt euro 3 parca s-a mai vorbit aici pe topic si cum nu prea cunosc diferentele in mare intre euro2 si euro3 nu va pot spune cat de mare este diferenta Link to comment
Moshu Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Problema e ca nici eu nu stiu diferenta... Asa ca ma multumesc cu ce o fi, numai sa fie SOHC. Cine vrea sa-mi dea un mail. Iar multumiri. PS Stiu ca era un ftp, dar l-am incercat si nu mai merge... Poate s-a mai pus problema dar n-am avut rabdare sa citesc tot de la inceput, sunt peste 500 posturi. Link to comment
wizzard Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 De aproximativ o luna sunt proprietarul unui Matiz. Proprietarul mi-a spus ca masina e din nov 2004 dar in carte scrie ca este din 2005. Prin urmare nu stiu daca este euro 2 sau euro 3. Banuiesc ca este euro 2. Banuiesc bine, nu? Cum pot afla daca este euro 2 sau 3? Desi mi-au fost oferite o gramada hartii si documente la achizitionare, nu am primit manualul sau manualele masinii: cel de intretinere, cel de reparatie etc. V-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi trimiteti aceste manuale pt matiz. Am incercat sa le downloadez de la adresele mentionate de unii dintre voi in aceste posturi dar nu am reusit. Adresa mea de mail este wizzard_n007@yahoo.com Va multumesc anticipat. Numai bine! Link to comment
florinbad Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Toti cei care au solicitat manuale sunt rugati sa raspunda daca le-au primit sau nu... Cine doreste manuale pentru alte marci sa-mi spuna; sunt un "cautator" foarte bun ! Pentru Euro3 exista doar manualele on-line: http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/GMDE_TIS_START.html Link to comment
bubulina Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Salut, Am si eu un Matiz Van din 2003 si as fi recunoscator daca mi-ar trimite si mie cineva un manual cat mai complet. As vrea sa dau jos bordul ca sa-mi montez un filtru pe ventilatie ca m-am saturat de atata praf si fum. Adresa de email pe privat. Bafta! Link to comment
Moshu Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Multumesc mult Tommy pentru manual, se pare din ce-am vazut azi noapte (am stat pana la 02.00) ca se potriveste la fix. >- Acu' trebuie sa ma apuc de invatat... Link to comment
wizzard Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Am primit manualele! Multumesc mult! Link to comment
bella Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Salut, As dori tot ce aveti(manuale) pt un cielo 2002, exe, DOHC. Multumesc. mail: cusurelu@itcnetworks.ro Link to comment
bella Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Salut, As dori tot ce aveti(manuale) pt un cielo 2002, exe, DOHC. Multumesc. mail: cusurelu@itcnetworks.ro Multumesc pentru manuale insa am o problema; anume ca manualul de utilizare este doar partea 2-a dintr-o arhiva si nu il pot vedea. Multumesc. Link to comment
aztec Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 casuta ta de mail l-a respins ai o adresa pe yahoo? Link to comment
bella Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 catalin_usurelu@yahoo.com Multumesc. Totul est OK acum. Multumesc si raman dator cu o bere.. Link to comment
stefanivlad Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Va rog mult, cine imi poate trimite si mie un manual de utilizare pentru cielo exe din 2000 dohc 16v (sau compatibil)? Adresa mea de mail este stefanivlad@yahoo.com Multumesc mult Aztec edit:ti-am trimis cele de cielo.. nu stiu motorizarea, daca motorul 16v a fost si pe alt daewoo, spune-mi si trimit si acel manual sanatate maxima Link to comment
zoli Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 buna, sunt nou pe forum, si tare greu ma descurc, pe scurt am un tico sl din 98 de 1 sapt si as dori o carte tehnica , ma puteti ajuta mailul meu e salanki_zoltan@yahoo.com Link to comment
stefanivlad Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 [/qoute] Aztec edit:ti-am trimis cele de cielo.. nu stiu motorizarea, daca motorul 16v a fost si pe alt daewoo, spune-mi si trimit si acel manual sanatate maxima Am prmit manualele, multumesc mult, sunt dator un brifcor .Din cate am vazut eu, este si motorul asta in manuale si oricum diferente enorme nu cred ca sunt . Link to comment
zoli Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 multam tuturor care m-au servit, fantastic!!! Link to comment
mariusst Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Daca aveti si daca puteti sa ajutati individ care are Logan, cu un manual de service pentru Logan 1.4 (al meu) si un manual de service pentru un Matiz E/AC din 2005 (al cumnata-mi) v-as ramina indatorat. Sa nu uit: pe adresa mr_stoica_marius@yahoo.com. Multumiri Link to comment
aztec Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 pt logan ai deja manualul pt matiz, din pacate este pt versiunea euro 2, cea euro 3 o gasesti on-line la http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/GMDE_TIS_START.html Link to comment
mariusst Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Saru'mina boierule, sa traiesti, Multumesc. Am primit si downloadat. Link to comment
Usktu Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Salut!Sunt nou pe forum.As dori si eu un manual de Cielo si orice alt manual legat de Cielo, daca se poate. Adresa mea este andrei_begu@yahoo.com Link to comment
Ebogdan Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Un manual pentru Cielo, sau orice documentatie referitoare la Cielo poate sa-mi trimita si mie cineva? Vreau sa-mi cunosc masina mai bine. sky@rdslink.ro Multumesc anticipat. Link to comment
aoprea Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 a reusit careva sa downloadeze manualul pentru matiz 3 de la http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/documents/Matiz/start_matiz.html ? am incercat cu teleporcu dar s-a oprit la un moment dat si nu am tras decat un sfert . Link to comment
Recommended Posts