Jump to content

Cereri Pentru Manuale Daewoo Si Chevrolet

Recommended Posts

Salut, repet, ceea ce am pus pe anagabriela este ce am gasit pe la "aztec ". Daca cineva mai detine si alte manuale, de orice tip, model, an samd, sa imi dea un mesaj sa facem cumva sa le punem si pe aceleape site , multumesc !

Seara buna tuturor. Stiu ca s-a mai discutat pe tema asta dar sa imi fie cu iertare nu m-am trezit atunci...Va rog frumos un link pentru un manual de service Leganza CDX 1999 (CV manuala). Si daca nu cer prea mult: exista cum va si tradus in limba romana...asa ca pentru bagatorii de seama. Multumesc pentru orice raspuns.

Multumesc ptr manual.

Imi pare rau ca nu am fost atent ,dar mi se pare destul de aiurea sa citesc 30 de pagini in care cere lumea manuale ca sa gasesc link`ul respectiv.Sper ca nu am deranjat pe nimeni.

Pai da, e mai simplu sa caute altii nu? Exista si o functie "" pe prima pagina, poti vedea toate posturile despre manuale de Tico concentrate dupa ce o folosesti, nu e musai sa citesti 30 de pagini.

Edited by Mircea

:o fftopic: Nu credeam sa va suparati asa tare.Am citit primele 5-6 pagini si am vazut ca asa se procedeaza...(rogi pe cineva sa te ajute)....greseala a fost a mea ca nu am dat search sau ca nu am citit ultimele posturi.

Pricep repede,incerc sa nu o mai comit alta data. :wallbanger:

Am luat de la adresa: http://www.anagabriela.ro/Manuale%20Daewoo manualul de service pt TICO. Eu am un tico din 2000 SL EURO I sau II - nu stiu care-i diferenta.Ma intereseaza un manual de service (engleza/romana) care sa contina si reglaje/explicatii pt. modelul pe care-l am (ex. nu am gasit explicatii la modulul de aprindere electronica, care are 3 leduri - nici macar nu stiu cum se numeste, daca se defecteaza ce trebuie sa fac ? duc masina la fiare vechi !!!) :wallbanger:

Daca ma poate ajuta cineva, adresa mea de mail este gabig26@yahoo.com

Multumesc anticipat

VAXXi edit: CINE DORESTE MANUALE, SA POSTEZE O CERERE IN ACEST TOPIC SI SA ASTEPTE ... ;)

Am un asemenea manual original care are 100 pagini.

In el gasiti lucruri pe care le stiti foarte bine dar va spun eu ca mai gasiti si alte mici "tips"-uri pe care nu vi le-ati fi imaginat.

Cam cite persoane sint interesate de asa ceva sa stiu daca merita sa il scanez si sa il fac PDF ?

PS: Am incercat sa adaug o imagine si imi spune ca :

"Scuze, aţi atins limita de încărcare de 3 kb"

In "Extensii şi mărimi aprobate" spune ca "Images -> Mărimea maximă de încărcare: 512 kb"

Am gresit pe undeva?

OK: merge !!!

As dori si eu manualul ptr. Espero <aurelian.butnaciuc@rajaciasi.ro>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...