iuzar Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 ...zoltanlasz, nu cred ca e loc de facut afaceri aici...daca vrei un cont de gmail poti cere...da-mi pe privat numele si adresa de mail actuala si iti trimit eu o invitatie...ok? Link to comment
bungureanu Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Am si eu nevoie de acel manual de utilizare dar pentru un Espero 1.5 16V are cineva? Ca pe mine ma cam pacalit fostul proprietar cica nu o are, va rog sa ma ajutati si pe mine. Adresa mea de e-mail: bogdan_ungureanu652@yahoo.com Link to comment
florinbad Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Pai, ai mai scris odata la topicul "AC Espero" ! Nu l-ai primit? Daca nu, repet fraza mea de acolo: daca ai o cunostinta (prieten, ruda, subaltern, etc) care trece prin Targoviste ti-l dau pe un CD. Sau, s-ar putea sa plec la sfarsitul acesta de saptamana (sau "in viitorul apropiat", inca nu stiu exact!) la Harsesti (cauza de deces... inca nu a decedat persoana, dar are zilele numarate) si ti-l pot aduce la intrarea in Pitesti (eu o iau la stanga, spre Craiova). Te rog sa-mi spui care din variante iti este mai acceptabila! Link to comment
bungureanu Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 maualul de service l-am primit, ma intereseaza cel de utilizare care vine cu masina odata,nu il poti trimite pe e-mail???Merci, uite nr. meu de mobil imi dai beep si te sun eu: 0788.269.467 merci Bogdan Link to comment
iuzar Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Un manual de utilizare Espero m-ar interesa si pe mine...mi l-a promis candva, in vremuri demult apuse VAXXi dar m-a sedus si m-a abandonat Link to comment
VIPER Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Nuuu, eu ti l-am promis... Nu am scanner... Link to comment
iuzar Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Nuuu, eu ti l-am promis... Nu am scanner... aaaa...ok...dar oricum, tot VAXXi e de vina... Link to comment
bungureanu Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Fratilo il are cineva??chiar ma intereseaza ca fostul proprietar m-a tapuit si ma interesa si pe mine. Link to comment
Alan25r Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 As vrea si eu toate manualele de Cielo (daca se poate pentru cel din 95 din Korea). Multumesc. Adresa mea este: george_dadulescu@rdslink.ro sau georgedadulescu@gmail.com. Link to comment
VIPER Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ai Manualul de Service pe GMAIL, si cel de Caroserie + Utilizare (thanx to RAZVANI). Link to comment
undoz Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 As vrea si eu manualul de caroserie si de utilizare pt cielo gle undozz@gmail.com thanks Link to comment
Alan25r Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ai Manualul de Service pe GMAIL, si cel de Caroserie + Utilizare (thanx to RAZVANI). Multumesc. Dar cel de caroserie+utilizare nu au mers. Nu au venit decat cate o bucata. Il mai poti trimite o data te rog pe cel de caroserie+utilizare ? Link to comment
undoz Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Multumesc si eu , dar au venit doar cielo - manual caroserie.part1.rar si cielo - manual de utilizare.part4.rar Link to comment
VIPER Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Probabil sunt inca pe tzeava... Mai stati... Link to comment
bungureanu Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 fratilor am si eu nevoie de manualul de utilizare pentru un espero 1.5 16v,l-am mai cerut dar nu se inghesoaie nimeni,ma intereseaza acela care vine cu masina odata, nu cel de service ca il am pe acela. Adresa mea de e-mail este bogdan_ungureanu652@yahoo.com. Merci Link to comment
VIPER Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Se pare ca sunt singurul care il are, si nu am scanner la indemana... Daca vrei ti-l pot face la copiator... Link to comment
iuzar Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 VIPER, daca il tragi la copiator pe coli A4 am eu un monstruletz multifunctional de la Xerox la munca si mi-l face format tiff...deci ne-am descurca ... Link to comment
VIPER Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Culmea e ca avem copiator digital dar nu-i gasesc driverele... Ca e si printer, si scanner... Link to comment
undoz Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 VIPER, mai poti trimite odata te rog la undozz@gmail.com , pentru ca nu au ajuns nici acum celelalte fisiere Link to comment
VIPER Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Diseara abia... Da-mi un MI sa nu uit... Link to comment
iuzar Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 VIPER, daca ai timp trage la copiator manualul de utilizare, i-l dai lui Luci maine la intilnire (eu ma intorc abia simbata din ctza) iar luni can ajung la munca ma ocup eu de scanat...ok? Link to comment
victor Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Va rog mult pentru cine a intrat in posesia unui astfel de manual sa mi-l trimita si mie la e-mail: vicht@yahoo.com . Multumesc anticipat, Am un asemenea manual original care are 100 pagini... salutare...ma intereseaza si pe mine manualul de utilizare...daca se poate... poate mi-l trimiti pe adresa marckcos@netscape.net Link to comment
Alan25r Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Si eu tot astept manualul de utilizare si cel de caroserie ? Daca vreti careva nu am decat manualul de service de Cielo. Link to comment
bungureanu Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 si eu pe cel de espero.adica cel de service Link to comment
VIPER Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 @Alan25r: vezi pe gmail @undoz: vezi pe mail @bungureanu: pana la urma cel de service sau cel de utilizare? Link to comment
Recommended Posts