Jump to content

Cereri Pentru Manuale Daewoo Si Chevrolet

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Am si eu nevoie de acel manual de utilizare dar pentru un Espero 1.5 16V are cineva? Ca pe mine ma cam pacalit fostul proprietar cica nu o are, va rog sa ma ajutati si pe mine.

Adresa mea de e-mail: bogdan_ungureanu652@yahoo.com

Pai, ai mai scris odata la topicul "AC Espero" :( ! Nu l-ai primit? Daca nu, repet fraza mea de acolo: daca ai o cunostinta (prieten, ruda, subaltern, etc) care trece prin Targoviste ti-l dau pe un CD. Sau, s-ar putea sa plec la sfarsitul acesta de saptamana (sau "in viitorul apropiat", inca nu stiu exact!) la Harsesti (cauza de deces... inca nu a decedat persoana, dar are zilele numarate) si ti-l pot aduce la intrarea in Pitesti (eu o iau la stanga, spre Craiova). Te rog sa-mi spui care din variante iti este mai acceptabila!

fratilor am si eu nevoie de manualul de utilizare pentru un espero 1.5 16v,l-am mai cerut dar nu se inghesoaie nimeni,ma intereseaza acela care vine cu masina odata, nu cel de service ca il am pe acela.

Adresa mea de e-mail este bogdan_ungureanu652@yahoo.com.

Merci

Va rog mult pentru cine a intrat in posesia unui astfel de manual sa mi-l trimita si mie la e-mail: vicht@yahoo.com .

Multumesc anticipat,

Am un asemenea manual original care are 100 pagini...

salutare...ma intereseaza si pe mine manualul de utilizare...daca se poate...

poate mi-l trimiti pe adresa marckcos@netscape.net

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...