MethodRO Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Salutare! Daca tot m-am intors in Bucuresti ar fi bine sa imi reiau obiceiul de a deschide topicul de intalnire de joi seara! Eu voi fi prezent! Cine mai vine? Link to comment
cristina_boboc Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Salut, Acum nu mai am scapare, vin si eu.. sper sa nu mai plec atat de devreme. Link to comment
Abram Burel Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Vin şi eu pe la (ceva),5 Conul Method: Mai aveţi drum pe-acasă să luaţi una alta, că e o gaşcă întreagă care te aşteaptă să le duci "leji" şi alte accesorii? Link to comment
MethodRO Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Cu putin noroc am sa ajung pe duminica daca nu se prelungeste sesiunea de restante! Vb joi. Link to comment
pavcostel Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Off-topic. In seara asta se asfalta intrarea spre aleea ce duce sus la Polivalenta. Si se freza jumatate din sosea pe sensul Sincai-Vacaresti... Poate va tin la curent si zilele ce vin despre starea bucatii aleia de drum... Cu stima, Costel Link to comment
iulia Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 In fiecare seara/noapte se lucreaza pe-acolo. Dar nu inseamna ca nu se poate trece. Momentan, pe banda 1 in sensul de mers spre Vacaresti asfaltul e mai inalt cu 1cm decat pe banda 2. Acum cateva seri era un sens intreg inchis si am mers vreo 20m pe contrasens. Ca fapt divers, in seara asta pe la 11 un camion aducea masinute pentru copii in parc. Link to comment
MethodRO Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 (edited) Multumim mult pavcostel, asteptam vesti! Sa speram ca joia aceasta nu o sa mai facem 15-20 de minute pana sus la Polivalenta! Eu am sa ajung pe la 18! Cine vine sa imi tina de urat? Edited September 5, 2006 by MethodRO Link to comment
wlaad Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 salutare! sunt nou aici, in club, si este primul post... o sa incerc sa ajung si eu joi seara. pana atunci, drumuri bune tuturor! Link to comment
ileana Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 @wlaade, poteaza cat mai poti pe forum, testeaza drumurile bune pe cat mai multi km. De joi ti se va schimba viata! Link to comment
Chip Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Ajung si eu joi la intalnire, mai ales daca mi-a facut rost satori de autocolante "> Link to comment
Satori Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Mdea... inca nu am autocolante de interior cu DaewooClub.ro. Sorry. Link to comment
Figaro Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Ce se intampla acolo la intalnire? Nu prea am habar... As veni si eu acolo...dar pe jos ("> ca nu am permis inca. Link to comment
Tommy Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Se vorbeste. Politica si metafizica. Link to comment
ileana Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Dupa o anumita ora, cei care rezista si au invoire de la parinti sa intarzie acasa, pot participa la sezatori si montaje literar-artistice pe diferite teme nonculturale Link to comment
pavcostel Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 In seara asta era "barbierit" sensul de la Sincai la Vacaresti pe banda a 2-a. Se poate intra pe alee. In schimb, cei care vin dinspre Vacaresti spre alee, E DECOPERTAT TOT pe sensul ala FIX pana in dreptul aleii. Atentie la canale, alte protuberante si la tembelii care insista sa depaseasca! E dificil de facut stanga sa intrati pe alee... Sper sa trec si eu pe la 21:30 macar sa va salut iar... Cu stima, Costel Link to comment
SORAN Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Vine si SORAN cu tot ce trebuie! Aviz amatorilor! Link to comment
MethodRO Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Sorane te rog nu uita LED-urile pt Gadele! Link to comment
Senna Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 De data aceasta apar si eu! Link to comment
NFS Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Si eu cred ca vin... sa va arat unde mi-a sarit vopseaua! Link to comment
guru Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Primiti cu Matizul plin de noroi de munte? Nu-mi vine sa-l spal, vreau sa mai las amintirile pe el...Pe covorase are nisip turistic... Link to comment
ileana Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Vin si eu, dar nu va arat nimic! Link to comment
pixel29 Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 salutare tuturor! O sa ma alatur si eu italnirii din seara aceasta pt ca oricum stau aproape. Aveam si eu o rugaminte [ si daca sunt offtopic se poate sterge ] : daca are cineva pe-acasa si ii e de prisos am nevoie de un soclu de bec de la lumina de marche-arriere [ sau ceatza > sunt la fel ] . al meu nu prea mai e intreg, si un stop cu totul e 350 000 si nu prea vad rostul. E rost de sau eu stiu, se poate si cumpara... oricum, multumiri multe daca se gaseste ! Sa ne vedem cu bere [ aaa..cu bine ] ! Link to comment
ticodriver Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Ma fratilor? Da voi cronica nu mai aveti deloc la intalnelile astea? Ca sa aflu si io ce se petrece pe-acolo? Link to comment
ileana Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Pai nu se stie?! Nu a fost nimeni! Principala atractie a fost portbagajul proaspatului tatic @mircea, plin cu bere fara alcool, fursecuri si ce-o mai fi fost pe acolo. Inca o data sa iti traiasca micul domnitor! Prezenta nu foarte numeroasa, discutii in mare despre masini dar si despre fascinantul fenomen al nasterii Ostilitatile au incheiate cu o ultima tigara in jurul orei 12.30 de @pedala, @bogdanG, @nfs si subsemnata. Link to comment
Recommended Posts