Gica Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Poate unii dintre voi stiu mai multe, adica ma intereseaza sa spunem firma "X" (stiu numele exact R-ul, J-ul) si sa zicem ca vreau sa aflu mai multe amanunte. Stiu ca pe www.mfinante.ro la sectiunea persoane juridice se pot vedea bilantul (maxim 2004, insa momentan nu functioneaza nici asta), adresa, cand a luat fiinta, insa nu am observat alte detalii. Am inteles ca ar fi situri pe internet unde poti vedea actionarul, administratorul...etc. Pe de alta parte am inteles ca sepoate plati la registrul comertului o taxa si se ofera asemenea amanunte. Voi stiti ceva mai exact ? Edited September 4, 2006 by Gica Link to comment
hades Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ce detalii vrei sa afli despre o firma? Link to comment
Gica Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Pai am scris mai sus : administrator, actionari, schimbari facute in decursul timpului (majorari de capital, schimbare de actionariat...etc). Nu vreau sa aflu efectiv eu acum, dadusem un exemplu ipotetic, vreau doar sa stiu pana la ce nivel se poate afla cine e in spatele unei afaceri, eu dorind sa cumpar o firma si sa nu se afle. (uite, ma fortezi sa spun prea multe). Link to comment
CrisR Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 http://www.onrc.ro/romana/servicii.php#recom Este un serviciu contra-cost. Acum ceva vreme puteai obtine un minim de informatii gratis, de data asta n-am gasit nimic Daca ai prieteni / cunostiinte care lucreaza la firme mai mari / puternice care au abonamente la acest serviciu, ii poti ruga pe ei sa verifice. Bafta P.s. Site-ul "mfinante" nu prea este actualizat ( pe partea de informatii privind societatiile comerciale) , situatia de acolo nu este chiar relevanta! Link to comment
Lucian79 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 http://www.listafirme.ro/ Prima e free ..adica iti arata totul despre firma, dupa aceea iti baga stelute. Link to comment
Recommended Posts