hawkeye Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Se da urmatoarea problema. Daca vizualizez un topic cu user logat apare mesajul postat la ora 8:45AM, daca vizualizez ca user nelogat apare mesajul la 7:45AM. Este feature sau bug? Link to comment
Abram Burel Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Eu zic că e feature-ul user-ului care poate să-şi seteze time zone-ul şi DST-ul din My controls, pe când guest-ul merge pe default Link to comment
hawkeye Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Raspuns clar, simplu si la obiect. Multumesc. Dar fiind daewooclub.<b>ro</b> de ce nu e setat default pe GMT+2? Link to comment
VAXXi Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Este setat pe GMT+2, dar nu functioneaza corect DST-ul. Mai exact, nu coincide cu cel in vigoare la noi. Habar n-am de ce. Link to comment
Abram Burel Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Democraţie originală Link to comment
NFS Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 DST-ul ar trebui sa faca GMT+3, practic, nu? Daca nu merge, nu poti sa-l faci de minutza? Link to comment
VAXXi Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ba da, dar dupa aia tre' sa-l pun la loc cand se schimba iar DST-ul si oricum o sa uit. Pentru membri apare ok, guests nu prea ma intereseaza Link to comment
hawkeye Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Eh, pai da, dar guests pot fi persoane feminine care ma iau la intrebari de ce scriu pe forum la 7:45 si ma logez pe messenger de-abia la ora 8:45 spre exemplu Link to comment
NFS Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Hai,bah, ca-ti amintim noi... ma stii ce ochi critic am... "> Link to comment
ileana Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 fftopic: Ptr pesoana de sex feminin: E eroare de la ei, nu te mai stresa! Adminii iti vor confirma. Ptr admini : Confirmati sa spalati onoarea baiatului Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Hai,bah, ca-ti amintim noi... ma stii ce ochi critic am... "> Da, bre, VAXXi, NFS are dreptate. Ia spune care e timpul de raspuns din partea utilizatorilor masurat din momentul in care pica forumul si pana cand apar ferestrele de mess pe ecranul tau! Link to comment
VAXXi Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Este egal cu timpul scurs intre aparitia luminii "verde" la semafor si claxoanele din spate, pentru Bucuresti. Link to comment
Recommended Posts