Antonyo20 Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 (edited) fftopic: DjUac un sfat...da tata jos stickerele alea...ca sunt cu prost gust parerea mea..pare tzaraneasca...dupa cum spuneau multzi la alte sectiuni Simpla si cu Gust ai sta cel mai bine!!!Sa ma scuze moderatorii! Moderatorii te scuza pentru offtopic, nu si pentru limbajul IRC pe care continui sa-l folosesti. In consecinta vei lua o pauza de meditatie. Edited October 20, 2006 by Mircea Link to comment
exemplu Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 (edited) bun ..am primit si eu o pereche de stopuri de la tico rs..merg..arata bine...numai ca ce ne facem cu pozitia..gasim niste becuri mai puternice- -daca nu este ala din spate atent,nu prea vede diferentza dintre pozitie si frana. - poate ne ajuta electronistii cu niste placute cu leduri mai puternice Edited October 14, 2006 by exemplu Link to comment
th3_grimreaper Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Eu in schimb am observat ca e diferenta mare intre pozitie si stop pe frana, insa pozitia e prea slaba ca intensitate...lumina pe frana e suficienta d.p. meu d.v. Link to comment
exemplu Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 "..numai ca ce ne facem cu pozitia" - Daca gasim o solutie pt pozitie,trebuie lucrat si la frana ... Link to comment
82-RSB Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ce se mai aude despre farurile clare? Link to comment
gelumitu Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Pt a face diferenta mai clară între pozitie si frână, ar mai fi si solutia celui de-al treilea stop pe frână, pt cei ce nu au asa ceva pe masină ( din fabrică). În trafic iţi dai seama urgent daca cel din fata ta are pozitia aprinsă ori a pus frână, si după cel de-al treilea stop. >- Link to comment
AAdorjan Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Asa arata modelul cu semnalizatoare albe pe Tico verde inchis. Link to comment
dreaQ Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Usor, usor se duce discutia catre...gpl pe cielo. )"> Am vazut un ticalos in trafic avand stopuri clare. L-am vazut seara dintr-un unghi ciudat nu am luat numarul dar trebuie sa recunosc: se vad foarte bine. Mi-am cam schimbat parerea vazandu-le LIVE. Link to comment
CrazzyX Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 dar pana la urma stopurile si farurile astea de la rxm sunt omologate r.a.r. ? Link to comment
ToPser Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Daca ai fi citit topicul de la primul post te-ai fi lamurit! >- Link to comment
vasiledintomis Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Intrati aici http://www.babelfish.com Bagati adresa sitului in rusa si selectati 'translate from russian to english' Simplu ca buna seara Link to comment
Vijelia Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 (edited) ... contact@adv.com.ro Edited November 7, 2006 by tolin_afc Link to comment
uskt2005 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Astazi am primit mail de la ei; dar nu importa decat pentru logan ("> Asa ca trebuie sa cautam in continuare ("> "> Link to comment
ToPser Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 cele black chrome mi se par mult mai ok ... Link to comment
ToPser Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Email: info@tuning-shop.ru trimiteti careva un mail sa va lamureasca.. Link to comment
vialy Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Eu unu chiar as vrea sa pun pe tico ! ar arata super bine ! mai ales cu farurile astea noi clare ! Link to comment
Antonyo20 Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Si pe mine ma intereseaza foarte mult...cred ca ar arata bestial!Dar daca TopSer nu vrea sa ne zica ce si cum.. Hai TopSer...cu mai mult curaj Link to comment
Ciupanezu' Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Sal bei Fratilor ... Acum 3 - 4 Seri am vazut un Tico ALB cu Stopuri din astea care am vazut aici ... Am oprit la Semafor si m_am dus la el sa il intreb de unde le are ... A zis ca de la le are de la Pasaju Muncii ... Cica e un Magazin prin zona ... Ce ma impresionat cel mai mult ca sunt ieftine zicea omu ... 350 de mii Bucata ... Si unu Original e 700 de mii ... Deci e combinatie ... Acum ramane sa caut acel magazin si sa imi iau ... Daca il gasesc va anunt ... "> Sal Link to comment
Mircea Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Nu te mai stresa... l-au gasit baietii inaintea ta si ai fi vazut daca citeai topicul de la inceput. Link to comment
dayryad Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Heeelp fratzilor...! www.rxm.ro nu mai au... vreau si eu stopuri clare tico ! In timisoara... TZAPA - nu gasesti nici sa dai cu tunu! Link to comment
oNe Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Salut din nou! Am fost si eu la magazinul de la Muncii si am stat de vorba cu un tip care mi-a spus ca stopurile model Leutzu vor fi aduse sapt viitoare, ca sunt la Pitesti intr-un container. De 4 saptamani spune acelasi lucru din nefericire. La RXN oamenii nici nu mai stiau adresa web-site-ului lor...foarte tare..si stopuri clare nu mai aduc. So...cine stie de unde pot cumpara stopuri..clare sau d-alea ca a lu Leutzu..va rog sa dati reply Link to comment
82-RSB Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 are cineva datele de contact de la magazinul din pitesti? telefon, mail, adresa sau site? Link to comment
Mad MAX Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 http://www.aspera-teknoplus.ro/contact.htm Link to comment
Antonyo20 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Va pot ajuta cu placere in legatura cu ceva produse de la Aspera...!De acolo am luat si eu stopuriile pt Tico..am inteles ca acum au primit si faruri..maine ma duc sa vad cat costa!O sa mai postez maine...ce am facut!Multa bafta! Link to comment
Recommended Posts