Y_U_S Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Stopuri clare cu semnalizarea portocalie sau transparenta am vazut la magazinul de la muncii,cu 35 ron bucata Se mai gasesc stopurile clare de Tico? Unde mai exact e magazinul acesta? Link to comment
Dr.L Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 La Muncii,cum vii dinspre Victor Babes pe undeva prin dreapta Link to comment
Tudor.Mike Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 cine stie unde se mai gasesc lampi cristal pt tico..in iasi...la rxm au zis ca nu mai aduc...multam pt eventualele informatii Link to comment
omuletulFsomn Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 In bucuresti aveti idee unde gasesc stopuri de genul asta pt Matiz ?? Link to comment
gabytico Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Salut..nu stiu unde sa postez..dar sunt posesorul unui tico ..si mi-am pus bi-xenon sa fiu mai special decat totii ...in cel mai scurt timp o sa mai montez pe un tico ...revin cu poze.. http://i49.tinypic.com/27xnddz.jpg http://i45.tinypic.com/hs1clh.jpg cateva poze ... ps: cer scuze daca nu am postat unde trebuie ! (iartareeeeee ) Link to comment
ToPser Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Pai trebuia sa postezi la Xenon pe Tico Matiz ,dupa cate vad lucrarea nu este finalizata,ai renuntatat le reglajul electric al farurilor ? Link to comment
Den Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Sunt curios cum arata complet montat pe masina,daca se vede ceva prin sticla originala.Investitie totala? Se poate face omologare la ele? Link to comment
ToPser Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Pai lampile astea sunt luate de pe alta masina ,sunt prinse pe carcasa farului ,reglaj electric nu mai exista ,oglinda farului o decupezi si pe aia sau renunti la ea ? Cum maschezi infrastructura de sub lupa ? Link to comment
gabytico Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Pai...lampile sunt luate de pe un range rover discovery 3...si treaba cu reglaju electric nu mai trebuie...pentru ca vin la fix(bat cum trebuie). Lucrarea este finalizata de mult timp, deja am trecut la al 2-lea proiect pentru tico. Omologare nu cred ca iti da cineva, dar pentru ITP am farurile vechi m-am gandit si la asta ! Cine e din bucuresti cred ca au vazut cei 2 ticozauri cu bi-xenon . Link to comment
ToPser Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Pai noi vrem poze de final ,sa vedem ce a iesit ! Crezi ca pe traseu nu se gaseste vreun militian sa-ti ia talonul ? Link to comment
gabytico Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Momentan nu am gasit nici un politist..mai mult le dau si flashuri ... poze: http://i50.tinypic.com/fdrtc6.jpg poza finala ! NU va luati de semnal...e in lucru acolo Link to comment
banzay Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Foarte tare a iesit! Pune o poza si pe strada sa vedem cum bat Nu ai probleme in sensul sa nu bata mai ridicat in partea din dreapta, pt indicatoare? Am si eu niste lupe la fel, mai putin oglinzile lor... Ma gandeam sa ma apuc de ele, dar m-am lasat pagubas. Felicitari pt realizare Link to comment
gabytico Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 (edited) Bate putin ala din dreapta dar merge . Diseara cand o sa ies la plimbare o sa fac poze... Edited January 13, 2010 by gabytico Link to comment
Den Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Aia e problema..se gasesc destui.Trebuie sa apara un tico mai breaz si gata filmul.Omul patit. Link to comment
Tudor.Mike Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Vin cu o posibila solutie la problema lampilor cristal aflate in moarte clinica...Mi-am pus becuri cu led rosu...puterea ledurilor e aceeasi cu a unui bec standard cu 2 filamente...singura problema e ca pe ambalaj scrie ca nu sunt legale pe frumoasele drumuri ale patriei..daca se infinge careva in mine...sper nu cu un tico...o sa postez Link to comment
EnZo Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 (edited) Gabytico - ar trebui sa iti faci sticla clara la faruri , sunt pe " al 4-lea tuning " cateva persoana care executa astfel de lucrari , si cand o sa ai geamul perfect transparent atunci o sa bata mult mai bine . Becul, xenon, este D2S ? si schimbarea fazei scurte/lungi o executa un motoras care misca o mica oglinda nu ? Am si eu un set din asta de lupe de pe Passat B6, ce vreau sa il pun in farurile viitorului tico. O poza de la mine cu modelul lupelor mele : Edited January 16, 2010 by EnZo Link to comment
gabytico Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 (edited) Mersi Enzo...da becu e D2S...e acolo un motoras pt faza lunga...o sa ma uit acum sa vad daca gasesc ce ai zis tu ... Sa te vad cu lupele puse ...sa fim 3 app de unde ai lupele?....ca mai vreau si eu... Edited January 16, 2010 by gabytico Link to comment
robert_craiu Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 (edited) salut sunt nou posesor de tico nou utilizator de forum sper sa nu o dau in bara cu post-ul meu. sa trec la subiect vreau si eu faruri si stopuri tunning mai are cineva sau stiti cumva unde gasesc daca ma poate cineva ajuta va rog aceveti mila si de mine si ajutati-ma va multumesc frumos P.S. as fi recunoscator daca mi-ati zice un site unde sa le comand online ms mult Edited March 20, 2010 by robert_craiu Link to comment
vladiq89 Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 sunt putin paralel cu netul dar in schimb sunt bolnav de mashin am un tico si ma intereseaza niste faruri cu lupe sau niste faruri care sa ofere un randament bun ptr becurile xenon avet idee ce cum si la c pretz? salut stiti cumva faruri cu lupa ptr tico sau macar fara striatiile alea pe geam sa fie compatibile cu becurile xenon unde cum si pe la ce bani? Link to comment
tico_RS Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 (edited) Sau se pot modifica integral, dar nu atat de legal ;p Edited July 10, 2010 by tico_RS Link to comment
Tudor.Mike Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 super faine stopurile...sa iti traiasca... ...dar m-ar interesa si pe mine o pereche asemanatoare...sau vrei sa fi unicat.. Link to comment
boghy77 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Sau se pot modifica integral, dar nu atat de legal ;p Sunt foarte tari stopurile. De unde le-ai luat? Se mai gasesc? Link to comment
raven84 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Tind sa cred ca sunt opera lui @soran dar nu bag mana in foc. Link to comment
v drums Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 pe site-ul ticozaur am vazut multe masini cu semnalizatoarele din bara fata albe/clare... de pe ce masina se potriveste,sau de unde poti cumpara ? vad ca se potrivesc la fix ,nu trebuie modificata bara. ms. anticipat ptr raspunsuri Link to comment
Recommended Posts