cookie Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Cumpar ce a spus dar vreau modelul cu 4 spite. Am vazut la un matiz SE POWER parca , pe strada. Si mai cumpar si un butuc de volan pt a putea pune acest volan pe un TICO. Multumesc Link to comment
adostar Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Cumpar ce a spus dar vreau modelul cu 4 spite. Am vazut la un matiz SE POWER parca , pe strada. Si mai cumpar si un butuc de volan pt a putea pune acest volan pe un TICO. Multumesc Care-i ala cu 4 spite ? Link to comment
alexino Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Cumpar ce a spus dar vreau modelul cu 4 spite. Am vazut la un matiz SE POWER parca... Modelul SE Power avea acelasi tip de volan ca si "E"-ul. Link to comment
andreib Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Asta este volanul la modelul cu airbag! Nu cred ca poti sa gasesti doar volanul fara airbag sau sa-l poti monta fara airbag-ul din el . Link to comment
adostar Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Cred ca se vede ca dracu pe tico volanul asta Link to comment
Recommended Posts