MethodRO Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Incepand de azi nenea Mircea e tatic! Felicitari Mircea! Link to comment
Moshu Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Cum ai aflat ma asa repede ? El stie? Sa creasca mare si sanatos si sa-ti conduca masina maestre! Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Hehehe ..ce stiti voi .. Un mare Stefan s-a nascut . Congrats Batranule Link to comment
_romulus_ Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Sa-ti aduca numai bucurii. Sa-l cresteti fericiti! Link to comment
mike.omega Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Mai cum le stie asta micu pe toate ) Methoade, poate de data asta ai ceva poze spion @Mircea: Sa-ti traiasca! Link to comment
MethodRO Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 Nu mike! Pozele o sa fie puse de insusi maria sa Mircea cel Batran! Inca o fata felicitari nea Mircea! Presimt eu de acum ca o sa iti conduca toate masinile! Link to comment
sebian Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 (edited) Sa-ti traiasca, Mirceooooooooo!!!!!! Avem un mini-mod LE: Sunati cat mai puteti...e inca treaz si coerent Edited September 5, 2006 by Sebian Link to comment
Miste_R Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Felicitari Mircea! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos 1000 de ani! Felicitari si mamicii !!! Link to comment
Satori Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 N-ati avut rabdare sa anunte omul cu mana lui ca istoria s-a rescris. Mircea cel Batran e acum tatal lui Stefan cel Mare. Care e mic, deocamdata ) Link to comment
sebian Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 I-ati facut cont pe dwc? Link to comment
Mike1 Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Un lucru minunat Multa sanatate, multi ani alaturi si sa aveti parte numai de momente frumoase in viata Link to comment
ToPser Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 (edited) OOOooOOOOOooOOOOOOOOoo.. Sa-ti Traisca Mirceaa !Sa creasca mare si sanatos! Sa aveti parte numai de bucurii impreuna. Felicitari ! Edited September 5, 2006 by ToPser Link to comment
alexino Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Felicitări!!! Sa aibă parte de mult noroc si sănătate!!! Link to comment
Mircea Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor pentru tot ceea ce ati facut azi! Am primit o gramada de telefoane de felicitari, mailuri, PM-uri. Multumesc mult de tot tuturor! Am un baietel perfect sanatos de 2,750 kg si 49 cm, cu nota 9. Urmeaza si pozele Sunt fericit ca atat el cat si sotia sunt bine, totul a curs foarte bine, multe multumiri echipei de la Maternitatea Giulesti, in frunte cu doctorul Nicolae Vlad, un om cu adevarat deosebit. La 5 minute dupa ce s-a nascut Si la 2 ore Tac-su acum 30 minute Link to comment
ileana Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Sa iti traiasca Mirciulica, sa aveti parte numai de bucurii, sa il cresteti linistiti si sanatosi! Link to comment
NFS Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Mirceo, sa-ti traiasca, sa creasca mare si destept si baiat macar tot atit de "de treaba" ca tac'su si va aduca numai bucurii! Fumeaza acu' cit mai ai timp!!! Link to comment
Mircea Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Va repet, nu am cuvinte sa va multumesc tuturor! Am primit felicitari si telefoane inclusiv de la colegi care si-au furat-o de la mine )"> , lucru care-mi dovedeste inca o data ca Daewoo&ChevroletClub este o comunitate unita, si ca aici nu am decat prieteni! Va multumesc! Link to comment
Satori Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Da, da... lasa vrajeala si scoate 'trabucele'. Bre, in prima poza e la fel de urat ca taicasu... doar ca ala are ochelari ca e cel Batran! ) Link to comment
icet Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Bravo domne',sa creasca mare,frumos,sanatos si voios.Sa te bucuri acum de trabuce si alte alea cat mai ai timp...pana nu incepe sa-ti roada urechile ... Link to comment
Esperatul Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Felicitari! Sa-ti traiasca!! Link to comment
BogdanG Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Mirceo vezi ca trebuie scutece asa ca pune mana si dute la magazin nu mai sta pe forum ) Sa-ti traiasca si sa-ti roada urechile Link to comment
Alinutz Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Hmm ... nu prea stiu cum se ureaza in momente d-astea (n-am fost pus inca in situatia) dar oricum, sincere felicitari, tie mai putin, mamicii mai mult (ea a tras cel mai mult) sa fie sanatos tun, si sa se rastoarne carul cu noroc in capul lui, si de ce nu si in capul vostru (la figurat normal ) Link to comment
mr_ Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 (edited) FELICITARI, MIRCEA!!! Intarziate, dar sincere Edited September 6, 2006 by mr_ Link to comment
florinbad Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Tot întârziat: sa-ti traiasca durduliul si sotia totodata! Sa te bucuri de ei o mie de ani de-acum încolo "> ! Link to comment
Recommended Posts