steph Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Intrebare de baraj. Cum demontez farul de ceata la matiz? Orice schema e bine venita. Link to comment
smailmiami Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Daca te referi la cele originale vezi ca au 2 suruburi cu care sunt prinse de sasiu. Sunt accesibile prin spatele buclierului cu cheia de 12 parca. Link to comment
Frankie_Carbone Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 (edited) Cred ca se refera la stopul ceata ... din spate stanga ... ? Corect ? Edited September 7, 2006 by Frankie_Carbone Link to comment
guru Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Ba cred ca se refera la proiector. Din cate stiu, avea unul ars. Link to comment
steph Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Proiector Am zis fara de ceata, nu stop de ceata. Acum sunt ambele "arse". Merg la palme si gropi si vreau sa le dau jos sa vad ce se intampla acolo. Pe masina e cam incomod. Link to comment
smailmiami Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Vezi explicatia pe care am dat-o. Si fa un efort si baga capul sub buclier, vei vedea ca e "self-explanatory" . sper ca am scris cat de cat bine termenul ... Link to comment
steph Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Sambata dimineata trec la demontat. Thx. Link to comment
andreib Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 eu le-am scos dar mi-am zdrelit mainile bine de tot...E pozitia super incomoda si nu poti ajunge decat pe sub masina sau (ca mine) demontand plasticul negru din spatele aripii . Link to comment
smailmiami Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Normal ca e incomoda ca de aia e Matiz. Am observat ca atunci cand (de)montezi ceva la Matiz castigi mai mult daca iti faci mai mult loc. Ideea ca "nu mai dau si aia jos, ca ma chinui eu cumva" e foarte paguboasa ... Am montat la un prieten proiectoarele de ceata si am demontat in consecinta rotile + carenajele, am ridicat-o la o juma de metru (avea cric hidraulic) si a mers beton ... Link to comment
steph Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Stop! Pot sa le montez, demontez fara sa da jos pasajul de la roti. ? Link to comment
andreib Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Eu zic ca ..da...Dar mai greu decat daca l-ai da jos sau macar l-ai desface din cateva suruburi din partea din fata si ai trage de el. Nu mai tin minte cum a fost exact, dar cred ca cel mai usor ar fi daca ai avea o rampa/elevator/canal. Link to comment
smailmiami Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Stop! Pot sa le montez, demontez fara sa da jos pasajul de la roti. ? Da, se pot da jos asa ... Link to comment
CristiP Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 @steph Ai reusit sa le schimbi?Cum e mai simplu? Link to comment
steph Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Eu mi-am cam prins urechile singur asa ca am ajuns la service unde mi-au schimbat becurile si au depistat un scurt la proiectorul stang. Link to comment
zalmoxis Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Probleme la proiectoarele de Matiz = SERVICE !!....Ba ultima oara cand am fost in service sa schimb un bec la unul dintre proiectoare am stat 2 (doo!!!!) ore pentru ca nu se desfacea nu stiu ce naiba de surub!...Deci nu incercati singuri !!!.... Link to comment
CristiP Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 S"> Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa stau pentru proiector stanga + bec faza scurta pe dreapta. Link to comment
steph Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 Eu am reusit sa desfac toate suruburile dar m-am poticnit la mufa. Pur si simplu nu am putut sa o desfac. Link to comment
SMS Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Normal ca e incomoda ca de aia e Matiz. Am observat ca atunci cand (de)montezi ceva la Matiz castigi mai mult daca iti faci mai mult loc. Ideea ca "nu mai dau si aia jos, ca ma chinui eu cumva" e foarte paguboasa ... Am montat la un prieten proiectoarele de ceata si am demontat in consecinta rotile + carenajele, am ridicat-o la o juma de metru (avea cric hidraulic) si a mers beton ... Cum pot sa verific daca am firele trase pentru proiectoare. Stiu ca trebuie si maneta de la volan schimbata. Pot sa verific sub volan daca am vreun conector neconectat? sau ceva? Link to comment
aiptek Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 cineva zicea aici pe forum ca sunt trase cablurile pentru proiectoare si sunt mascate pe la bara din fata, dar ca ele functioneaza in modul asta cu lampa de ceata de la farul din spate, si numai actionand butonul ala de pe bord.Sper sa nu ma insel. Link to comment
SMS Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Functioneaza cumva si de la maneta de langa volan... ca doar nu degeaba sunt de 2 feluri: una cu butonn de proiectoare si una fara... Link to comment
Recommended Posts