Moshu Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Dragi colegi forumisti din Galati, haideti sa stabilim democratic ziua de intalnire. Braila e invitata de onoare sa participe atat la sondaj, cat si la intalniri. Consider ca pentru joi si vineri ora 19-20 ar fi potrivita, pentru sambata si duminica ora 10-11. Sambata mai faci vreun miting cu rudele seara, iar duminica seara nu e cazul. Cu stima. Link to comment
sorinrec Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 (edited) Pentru mine nu conteaza ce zi este ,lucrez in ture ..deci daca lucrez ... Si am o propunere sa facem intalniri si la Braila ca totusi trebuie sa fim egali nu?Cei din Braila au fost la intalnire in Galati?Daaaaa...deci mai este si randul nostru sa mergem la ei nu ? Edited September 7, 2006 by sorinrec Link to comment
Moshu Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 De acord. Vorbim si asta, la intalnirea urmatoare. Link to comment
CieloFan Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 (edited) @Sorinrec: Mergem si la Braila cu siguranta. Referitor la intalnirile din Galati. Dupa parerea mea ... joi seara. Alt farmec au intalnirile de noapte . Plus ca sambata vine dupa vineri (poate se mai duce cineva la un chef ... la o ceva) dar oricum se mai discuta. Ori, se voteaza in fiecare saptamana dupa preferinte . Mie mi-e indiferent. Pot veni oricand, numai ca dimineata, mai ales sambata sau duminica trebuie sa ma trezeasca cineva, ca singur ... Edited September 7, 2006 by CieloFan Link to comment
sorinrec Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Ai mare dreptate cu trezitul mai cunosc eu pe cineva ). Da mai interesant este mai spre asfintit si cred ca joi ar fi cel mai bine. Gata votez joi. Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Scuze pentru neimplicare, dar sunt cam ocupat in perioada asta cu amenajarile. Asa ca va las pe voi sa alegeti. Mie mi-e indiferent, dar am votat joi seara, e destul de ok. A propos, stie cineva un faintar bun? Si care sa fie liber saptamana viitoare? Link to comment
adostar Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Cred ca numai eu am votat sambata , oricum joi nu pot ajunge, asa ca va urez distractie placuta. Link to comment
Florinut Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 As fi vrut sa pot vota si pentru ziua sambata, adica o saptamana ne vedem joi, urmatoarea sambata. Link to comment
sorinrec Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 (edited) Asa este cel mai bine ..nu sa fixam intalnirea mereu in aceiasi zi. In functie de posibilitatile tuturor alegem ziua. Macar facem tot posibilul sa ne adunam mai multi. Edited September 8, 2006 by sorinrec Link to comment
Moshu Posted September 8, 2006 Author Share Posted September 8, 2006 Atunci propun sa deschidem un pool de fiecare data cand urmeaza sa ne vedem. Deci pana acum, ramane pe joia viitoare. Ado, ne putem aduna la 19,30 iar de stat se sta oricum pana pe la 21, asa ca ne gasesti acolo Link to comment
sorinrec Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Asadar si prin urmare joi e mare adunare ). De ci joi la ora 19.30?Asta este ultima hotarare?Si ora? Ado a zis ca este foarte greu sa ajunga avand in vedere ca lucreaza destul de mult si ca tot omul vrea sa ajunga acasa sa faca un dus,sa manance,sincer si eu ma simt obosit in unele zile de ma rog sa ajung mai repede acasa . Link to comment
Moshu Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Asa e, dar poate reusim sa ne vedem totusi... Hai la 19. Link to comment
laurentziu83 Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Cred ca vin joi. Nu faceti intalnirea la mine acasa? Va dau moka cate o galeata plina cu moloz. ) Link to comment
Moshu Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Ziua: joi. Ora: 19. Locatie: Faleza, parcarea de la Curtea de conturi, langa Vega. E ok? Stam cam o ora cred, asa ca puteti intarzia (cei cu treaba mai multa) Incepem o lista? Macar sa vedem cine mai vine: 1. Laurentiu83 2. Moshu 3. Cielofan Link to comment
sorinrec Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Ma prezint si eu joi,dar la plecare poate ne gandim la oferta lui Laurentiu ). 1. Laurentiu83 2. Moshu 3. Cielofan 4. Sorinrec Link to comment
Moshu Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Sa-i caram molozu? Eu am platit oameni pentru asta, ca stiu ce inseamna. Se lasa cu discopatie. Link to comment
iso Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Hop si eu ... "> 1. Laurentiu83 2. Moshu 3. Cielofan 4. Sorinrec 5. Iso Link to comment
Moshu Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Salut Iso, ce bine ca esti pe aici. Ne vedem maine. Link to comment
laurentziu83 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ok, sper sa ajung si eu, dar nu sunt prea sigur, oricum fac tot posibilul, ca de obicei. Sa nu va fie frica, vin fara ciment pe mine, intrucat am 2 examene, deci pauza la munca. Link to comment
laurentziu83 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Cum s-a hotarat cu majoritate de voturi ca intalnirile sa se tina joi seara, va ramane aceasta zi, de locatie nu suntem inca siguri. Acest topic se inchide, dar se poate redeschide la cerere. P.S: Scuze Adostar, majoritatea a votat asa. Link to comment
Recommended Posts