Jump to content

Dupa ce principii va conducetzi in viatza?

SJB

Recommended Posts

BAI DECI ASTA E A MEA NU E ALUI BONAPARTE SI A MAI ZIS_O SI BERNARD SHAW ...In sfarsit cica e bine sa faci trei lucruri in viatza :

sa sapi cel putzin o fantana, sa plantezi cel putzin un copac si sa faci o casa - cel putzin ..Acum interpreteaza fiecare cum poate deh!..Ah si mai era una buna " Mai bine sa faci ce simti decat sa nu simti ce faci"..(asta am patentat-o deja la OSIM ca slogan ! :) )))))

Dupa niste principii "f.solide" ce le tin secrete ca nu cumva sa influentez si pe altii si sa ajunga si ei ca mine . Nu de alta dar se pare ca nu sunt prea utile si ... profitabile . Cateodata stau si ma gandesc (mai ales in noptile destul de multe fara somn ) oare nu-i mai bine sa fii a dracului si ... orientat. Bineinteles ca dimineata o iau tot pe calea "veche" cu "benficiile" de rigoare. Si regret si ce nu am facut cat si o buna pare din ce am facut .

In educatia mea am primit exact coordonatele lui Zalmoxis numai ca mi s-a inoculat in loc de fintina "sa cresti un copil"

Principii: Shet happens no matter what

Orice sut in Fund e un pas inainte

Zimbeste mine poate fi mai rau

si cel mai important

NU SPUNE HOP PINA N-AI SARIT GARDU' - mi-a tras multe suturi in viata

pai nici nu prea aveai cum sa-l citeshti pe napoleon ca asta nu prea a avut timp de scris.intre doua razboaie era ori cu josephina ori cu contesa valevska ori cu mai shtiu eu cine...cert e ca nu prea scria.

nu m-am atacat,vorbeam si eu asa ca opinia publica :lol:

"omului trebuie doi ani sa invete sa vorbeasca si o viata intreaga sa inteleaga de ce e mai bine sa taca" (Confucius). Principiul este si semnatura mea. In rest, am batut extremele, oricare ar fi ele. Am fost fie prea gras, fie prea slab, am fost un elev model dar au fost perioade in care nu ma gaseau profii decat cu FBI-ul, am fie noroc fie ghinioanele se tin scai de capul meu, am ascultat fie numai Hip-Hop, fie numai melodii gen Bryan Adams, am fost un alcoolic notoriu, acum nu mai pun strop de alcool in gura nici macar la ocazii. Si lista poate continua.