SJB Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 cred ca fiecare dintre noi avem o filosofie in viatza si nishte principii dupa care ne conducem. "Nu regret nimic din ce am facut ci regret doar ce nu am facut" Napoleon Bonaparte. Link to comment
zalmoxis Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 BAI DECI ASTA E A MEA NU E ALUI BONAPARTE SI A MAI ZIS_O SI BERNARD SHAW ...In sfarsit cica e bine sa faci trei lucruri in viatza : sa sapi cel putzin o fantana, sa plantezi cel putzin un copac si sa faci o casa - cel putzin ..Acum interpreteaza fiecare cum poate deh!..Ah si mai era una buna " Mai bine sa faci ce simti decat sa nu simti ce faci"..(asta am patentat-o deja la OSIM ca slogan ! ))))) Link to comment
NGruia Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Dupa niste principii "f.solide" ce le tin secrete ca nu cumva sa influentez si pe altii si sa ajunga si ei ca mine . Nu de alta dar se pare ca nu sunt prea utile si ... profitabile . Cateodata stau si ma gandesc (mai ales in noptile destul de multe fara somn ) oare nu-i mai bine sa fii a dracului si ... orientat. Bineinteles ca dimineata o iau tot pe calea "veche" cu "benficiile" de rigoare. Si regret si ce nu am facut cat si o buna pare din ce am facut . Link to comment
VIPER Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Mda... Cam la fel... Adica fac ce fac, dar fac in asa fel incat noaptea sa dorm fara grija... Si, bineinteles, "mi-e bine" de nu mai pot... Link to comment
keluboss Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 In educatia mea am primit exact coordonatele lui Zalmoxis numai ca mi s-a inoculat in loc de fintina "sa cresti un copil" Principii: Shet happens no matter what Orice sut in Fund e un pas inainte Zimbeste mine poate fi mai rau si cel mai important NU SPUNE HOP PINA N-AI SARIT GARDU' - mi-a tras multe suturi in viata Link to comment
iuzar Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Ma "aliniez" si eu "sarcinilor trasate de partid" - adica VIPER, BGruia si BonaparteZeu...si kelubosss, bien sur Link to comment
NFS Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Cind eram la scoala aveam un singur principiu (mai ales cind ma scotea la tabla): tacerea e de aur! Acum am altu: Timpul le rezolva pe toate! Link to comment
SJB Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 napoleon bonaparte (1769 - 1821) george bernard shaw (1856-1950) da avetzi voi ceva cu mine...trebea sa zic ceva din i v stalin nu? Link to comment
zalmoxis Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Nu stiu bai al doilea era scriitor pe Napoleon nu l-am citit ce bvrei am si eu lipsurile mele !..Si ce te-ai atacat asa !? Link to comment
keluboss Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Desigur am uitat Time heals all wounds mai e si un paradox legat de chestia asta putin fftopic: Desi timpul le rezolva pe toate singurul lucru pe care nu-l avem pe lumea asta este timpul... Sick ha Link to comment
SJB Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 pai nici nu prea aveai cum sa-l citeshti pe napoleon ca asta nu prea a avut timp de scris.intre doua razboaie era ori cu josephina ori cu contesa valevska ori cu mai shtiu eu cine...cert e ca nu prea scria. nu m-am atacat,vorbeam si eu asa ca opinia publica Link to comment
smart_ass Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 NO PAIN NO GAIN precum si ORICE NASH ISI ARE NASHUL! Link to comment
Leutzu Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Ca adaugare la cele scrise de NFS: nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. Link to comment
relu17 Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" O maxima care nu prea mai este de actualitate in zilele noastre. Link to comment
expero 16V Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Ala de baza dupa care ma conduc este: "Roata se invarte" Si unul mai micut: Cand doi zic ca esti beat , du-te la culcare Link to comment
laurentziu83 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Cand vrei sa enervezi pe cineva, fa-o cu calm ! Link to comment
bogdan_o Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 "omului trebuie doi ani sa invete sa vorbeasca si o viata intreaga sa inteleaga de ce e mai bine sa taca" (Confucius). Principiul este si semnatura mea. In rest, am batut extremele, oricare ar fi ele. Am fost fie prea gras, fie prea slab, am fost un elev model dar au fost perioade in care nu ma gaseau profii decat cu FBI-ul, am fie noroc fie ghinioanele se tin scai de capul meu, am ascultat fie numai Hip-Hop, fie numai melodii gen Bryan Adams, am fost un alcoolic notoriu, acum nu mai pun strop de alcool in gura nici macar la ocazii. Si lista poate continua. Link to comment
NFS Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 ... Si lista poate continua. Da' cu dragostea cum stai? Link to comment
Recommended Posts