Jump to content

Catalog Piese De Schimb Tico-matiz

Recommended Posts

Sunt cel mai nou membru al clubului. As fi si eu interesat de catalog. Pls trimitemi-l la Iuleroco@yahoo.com

Totodata v-as ramane profund indatorat daca m-ati putea ajuta cu un manual de utilizare. - VA MULTUMESC ANTICIPAT!

Edited by iulero
  • 2 weeks later...

Catalogul de la CARABUSUL este acelasi cu cel de pe www.anagabriela.ro (adica "catalogul de service") ?

Daca aveti un catalog in care sa fie redate si codurile de piese va rog sa imi trimiteti si mie pt. Tico si Matiz. Multumesc anticipat.

• 3 weeks later...

Am sa mai iau legatura cu Intelino,sa-i spun sa mai deschida ftp-ul ca nu am timp sa vi-l trimit la toti,dureaza,va rog sa ma credeti!Eu de-abia mai ajung pe acasa acum,ieri am fost plecat de dimineata si am ajuns acasa la 4 dimineata.

Daca am timp am sa incerc sa va ajut pe o parte dar nu cred ca voi avea prea mult timp

• 1 month later...
Am si eu un catalog cu piese de schimb pentru Tico-Matiz in care apar destul de detaliat aproape toate piesele de pe cele doua modele(nu am stat sa vad tot catalogul)cu instructiuni de montare/demontare.Are noua capitole pentru fiecare model,incepand cu informatii despre motor(piese,cote,etc.),ambreiaj,directie,franare,partea electrica,caroserie sasiu,caroserie exterior si interior,aer conditionat si accesorii si serii identificare.Contine destul de multe informatii care te ajuta sa-ti rezolvi problemele la Tico sau Matiz.

Eu l-am primit de la cineva care a lucrat la o reprezentanta Daewoo iar aceasta e o copie dupa original.

Daca va intereseaza vi-l pot trimite pe mail. :thumbl:

Eu as avea nevoie de acest catalog.Daca il mai ai disponibil ti-as fi recunoscator daca l-ai trimite la sorin_gss@yahoo.com :o sanale:

Salut, as dorii si eu manualul. Daca nu s-a rezolvat inca cu adresa de FTP, atuci las si eu un mail, daca are cineva timp... Multumesc!

Y! : mybayla@yahoo.com

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Daca se poate as dori si eu acest catalog de piese pentru Tico. kill3r000@yahoo.com sau kill3r000@gmail.com(mi se pare ca yahoo a scos limita de trimitere pe mail a atasamentelor de pana la 10MB). Multumesc anticipat.

• 1 month later...

Imi pare rau ca n-am mai dat de mult pe aici si imi cer scuze celor care au asteptat sa le trimit catalogul :osanale: ,nu am avut timp,am un program care numa de trimis cataloage nu-mi permite,am sa incerc in seara asta sa il trimit colegului DarkDogg.

A, sa-l rong pe Intelino sa-l puna pe FTP ca eu n-am cand.

Am si eu un catalog cu piese de schimb pentru Tico-Matiz in care apar destul de detaliat aproape toate piesele de pe cele doua modele(nu am stat sa vad tot catalogul)cu instructiuni de montare/demontare.Are noua capitole pentru fiecare model,incepand cu informatii despre motor(piese,cote,etc.),ambreiaj,directie,franare,partea electrica,caroserie sasiu,caroserie exterior si interior,aer conditionat si accesorii si serii identificare.Contine destul de multe informatii care te ajuta sa-ti rezolvi problemele la Tico sau Matiz.

Eu l-am primit de la cineva care a lucrat la o reprezentanta Daewoo iar aceasta e o copie dupa original.

Daca va intereseaza vi-l pot trimite pe mail. :thumbl:

salut !

suna interesant.

mail-ul meu este parpauti77@yahoo.com

multumesc anticipat