lucianbeleuzu Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 (edited) de tico si eu as vrea: lucianbeleuzu [at] yahoo.com sau... stie cineva daca s-a urcat pana la urma pe FTP sau daca e disponibil pe undeva de downloadat? PS: am facut rost de toate, le-am pus si eu pe un FTP, stiu ca s-a discutat si pe alte topicuri asta si ca e disponibil deja un FTP, 2 nu strica zic eu So... http://auto.tzeapa.com.ro/ pentru Daewoo, Opel, Chevrolet si pun si Dacia imediat ce fac rost de toate documentatiile. Daca mai aveti si voi de la alte marci... puteti trimite... am spatiu suficient pe FTP, e al meu serverul. Edited December 5, 2008 by lucianbeleuzu Link to comment
titus Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 pai e tzeapa site-ul ala al tau ca nu merge. vreau si eu pt matiz un catalog pe bbchip44@gmail.com si daca imi trimite cineva promit ca il pun pe un server stabil si permanent si postez linkul aici. Link to comment
Carabusu junior Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 (edited) Imi cer scuze fata de toti cei care au sperat ca vor primi un astfel de manual de service/catalog dar nici eu si nici tata nu am maia avut timp sa-l trimitem/punem pe site,exact ce avem si noi,puteti gasi pe 4tuninig,la adresa manual service iar fata de cel al meu are fotografiile mai clare si chiar si unele chestii in plus. Numai bine! Edited January 12, 2009 by Carabusu junior Link to comment
Carabusu junior Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 (edited) Pentru cei care mai au nevoie, atasez un manual de reparatii pentru Tico, mie mi s-a parut foarte folositor sper sa va ajute la micile reparatii/upgrade-uri pe care vreti sa le facti personal. Manual_service_Tico.pdfFetching info... Edited January 29, 2009 by Carabusu junior Link to comment
liviul Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ad ori si eu catalogul ala. Adresa de e-mail este: crazy_tzutzu@yahoo.com Multumesc! Link to comment
Carabusu junior Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 E atasat aici,sper sa nu va suparati dar nu prea am timp de mail-uri si alte chestii,in cel mai fericit caz daca intrati pe messenger dar altfel... Pentru Matiz nu-l mai am,nu mai gasesc cd-ul,imi pare rau pentru cei care il voiau. Link to comment
atak85lin Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 lucianbeleuzu said: de tico si eu as vrea: lucianbeleuzu [at] yahoo.comsau... stie cineva daca s-a urcat pana la urma pe FTP sau daca e disponibil pe undeva de downloadat? PS: am facut rost de toate, le-am pus si eu pe un FTP, stiu ca s-a discutat si pe alte topicuri asta si ca e disponibil deja un FTP, 2 nu strica zic eu So... http://auto.tzeapa.com.ro/ pentru Daewoo, Opel, Chevrolet si pun si Dacia imediat ce fac rost de toate documentatiile. Daca mai aveti si voi de la alte marci... puteti trimite... am spatiu suficient pe FTP, e al meu serverul. daca-mi zici, sau creez si mie un con pe ftp-ul ala, as putea si eu sa descarc ceva... as avea nevoie de un catalog pt matiz Link to comment
colisor2007 Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 CARABUSU said: Am si eu un catalog cu piese de schimb pentru Tico-Matiz in care apar destul de detaliat aproape toate piesele de pe cele doua modele(nu am stat sa vad tot catalogul)cu instructiuni de montare/demontare.Are noua capitole pentru fiecare model,incepand cu informatii despre motor(piese,cote,etc.),ambreiaj,directie,franare,partea electrica,caroserie sasiu,caroserie exterior si interior,aer conditionat si accesorii si serii identificare.Contine destul de multe informatii care te ajuta sa-ti rezolvi problemele la Tico sau Matiz.Eu l-am primit de la cineva care a lucrat la o reprezentanta Daewoo iar aceasta e o copie dupa original. Daca va intereseaza vi-l pot trimite pe mail. un catalog de matiz daca mai ai te rog frumos :stoianoglunicu@yahoo.com Link to comment
cristichihaia Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 pt tico te rog cristi.chihaia@gmail.com Link to comment
sparkus Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Am si eu nevoie pt . un matiz daca se poate ? multumesc ,curteadearges1981@yahoo.com Link to comment
david17ro Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 sparkus said: il vreau si eu, david17ro@yahoo.com ms mult Link to comment
meg_ande Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Doresc si eu pentru Matiz. Multumesc, cu stima meg_ande@yahoo.com Link to comment
gabyyy26 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 As dori si eu unul daca se pote PLS constantin_gabriel2003@yahoo.com Link to comment
turicawin Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 On 9/11/2006 at 7:22 AM, CARABUSU said: Am si eu un catalog cu piese de schimb pentru Tico-Matiz in care apar destul de detaliat aproape toate piesele de pe cele doua modele(nu am stat sa vad tot catalogul)cu instructiuni de montare/demontare.Are noua capitole pentru fiecare model,incepand cu informatii despre motor(piese,cote,etc.),ambreiaj,directie,franare,partea electrica,caroserie sasiu,caroserie exterior si interior,aer conditionat si accesorii si serii identificare.Contine destul de multe informatii care te ajuta sa-ti rezolvi problemele la Tico sau Matiz. Eu l-am primit de la cineva care a lucrat la o reprezentanta Daewoo iar aceasta e o copie dupa original. Daca va intereseaza vi-l pot trimite pe mail. salutare. imi poti trimite si mie catalogul te rog :turica_win@yahoo.com multumesc Link to comment
etyekboy Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Daca are cineva Catalogul pt Matiz ,si imi poate trimite si mie la zoltan_gedo@yahoo.com Va multumesc anticipat Link to comment
tool Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 (edited) Salut, Sunt nou posesor de Matiz si va rog ptr. cine stie o lista cu tot ce inseamna bec pe matiz (Coduri) Multumesc. Edited February 6, 2010 by tool Link to comment
cosmo1 Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Salut! as dori si eu catalogul pe matiz danandreiro@gmail.com Multumesc anticipat Link to comment
wol Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 On 2/6/2010 at 10:02 AM, tool said: Salut, Sunt nou posesor de Matiz si va rog ptr. cine stie o lista cu tot ce inseamna bec pe matiz (Coduri) Multumesc. sper sa te ajute, daca mai vrei altceva imi spui, am tot manuallul in formatul asta Link to comment
Lucian BLK Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Salut, M-ar interesa si pe mine catalogul pentru Matiz. Poate se indura careva. Raman indatorat! lucian.bolca@gmail.com Multumesc si numa' bine! Link to comment
kicsiotto Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 On 9/11/2006 at 7:27 AM, CARABUSU said: Mai spre seara e bine?Ca acum am niste treburi de rezolvat. A-si vrea si eu catalogul. Merci On 9/11/2006 at 7:22 AM, CARABUSU said: Am si eu un catalog cu piese de schimb pentru Tico-Matiz in care apar destul de detaliat aproape toate piesele de pe cele doua modele(nu am stat sa vad tot catalogul)cu instructiuni de montare/demontare.Are noua capitole pentru fiecare model,incepand cu informatii despre motor(piese,cote,etc.),ambreiaj,directie,franare,partea electrica,caroserie sasiu,caroserie exterior si interior,aer conditionat si accesorii si serii identificare.Contine destul de multe informatii care te ajuta sa-ti rezolvi problemele la Tico sau Matiz. Eu l-am primit de la cineva care a lucrat la o reprezentanta Daewoo iar aceasta e o copie dupa original. Daca va intereseaza vi-l pot trimite pe mail. A-si vrea si eu. Adresa ottoni@freemail.hu Multumesc Link to comment
trebor271074 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Solicit si eu, daca se poate un asemenea catalog. Am adresa trebor271074@yahoo.com. Va multumesc anticipat. Link to comment
doiuxxl Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Buna. Trimite-mi te rog si mie catalogul la adresa doru_barit@yahoo.com Multumesc. Link to comment
STREET Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Nu pot uploda fisier(e). Cine doreste cataloagele gama Daewoo, cu piese pe coduri le-am postat la adresa http://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/87328-catalog-piese-daewoo.html#post1692976 Sper sa va ajute 1 Link to comment
Cristi_Mede Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Salut...poti sa imi trimiti si mie acel catalog de piese pt tico?de o juma'd an ma tot chinui sa demontez ceva si nu stiu cum.am intrebat p l tot felul de mecanici,dar nici unul nu vrea sa spuna...zice ca sa ma duc cu masina acolo...dar eu am luat o mare teapa cu mecanicii,asa ca as avea o foarte mare nevoie de el adresa mea este Cristi_mede@yahoo.com... mersi anticipat Link to comment
Dr.L Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Pai vezi ca aici e vorba de catalogul de piese (gen cum au in magazin,o lista cu reperele) si nu de manaualul de service. Ala il gaseai cautand pe forum,mai exact: http://www.anagabriela.ro/Manuale%20Daewoo/Tico/ Link to comment
Recommended Posts